Οποίος έχει μείνει χωρίς παρέα και είναι από Θεσσαλονίκη,Κεντρική Μακεδονία ας γράψει σε αυτό το νήμα.
Printable View
Οποίος έχει μείνει χωρίς παρέα και είναι από Θεσσαλονίκη,Κεντρική Μακεδονία ας γράψει σε αυτό το νήμα.
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση στο μήνυμα μου.Δυστυχώς κατάλαβα ότι η πλειοψηφία του φορουμ είναι από Αθήνα.Για ποιο λόγο πρέπει να συμπληρωθούν 50 μυνηματα;
Με 50 μυνήματα μπορείς να στείλεις προσωπικό σε άλλα άτομα και να μη γράφεις δημόσια.
Είχα δίκιο γειτόνισσα!
Χωρίς παρέα αλλά το συνήθισα.
Δεν άνοιξες σωστό θέμα! Αλλού πρέπει να γράψεις και να έχεις κατάλληλο τίτλο.
Γεια σου πινκ, εγώ είμαι από Αθήνα αλλά μπορεί να πάω Θεσσαλονίκη ή αλλού στη βόρεια Ελλάδα για δουλειά! Οπότε ίσως τα πούμε, υπάρχουν κι άλλοι από το φόρουμ στη Θεσσαλονίκη
Από ποιο μέρος είσαι ΑΧΒΑΧ;Που πρέπει να γράψω;Δεν κατάλαβα τι εννοείς,συγνώμη!
Κατάλαβα!Ειμαι νέο μέλος όποτε σιγά σιγά θα μπω στο κλίμα.
Εδώ είναι για κατάθλιψη. Στο φόρουμ έχει κατηγορία για σχέσεις και επικοινωνία εκεί πρέπει να ανοίξεις νέο θέμα
Με ξεκάθαρο τίτλο: είσαι μόνη και ψάχνεις φίλους, παρέα για ,συνάντηση, επικοινωνία , γενικά να το περιγράψεις σύντομα όπως σου αρέσει. Για Θεσσαλονίκη πάντως αν ψάξεις θα βρεις ομάδες για συναντήσεις και ψυχολογική στήριξη. Εγώ δεν έκανα κάτι αλλά πριν πολλά χρόνια ήμουν και εγώ στην ίδια φάση με εσένα. Απέχω λιγότερο από 50 χιλιόμετρα από δυτική Θεσσαλονίκη...
Μου φαίνεται ότι είμαστε γείτονες!
Είμαι Θεσσαλονίκη [email protected] το Μάιο μ
τι θα λεγατε να φτιαξουμε εναν σερβερ στο discord οπου εκει θα μιλαμε real time και θα εχει κ κατηγοριες/θεματολογιες οπως και εδω;να μιλαμε εκει ωστε να ανταλλαζουμε εμπειριες για καταθλιψη,αγχος,κρισεις πανικου και οτι αλλο μας απασχολει.πιστευω οτι η καλυτερη ψυχοθεραπεια ειναι δωρεαν και ειναι το να μιλαμε μεταξυ μας και να λεμε τα προβληματα μας ο ενας στον αλλον
Εμενα θα μου αρεσε πολυ αλλα να ειναι μονο για ατομα με καταθλιψη οχι τιποτα νορμαλ (οπως δηλωνουν )και εχουμε την κατασταση που εχουμε και εδω .
κοινο μας στοχος να περναμε ευχαριστα χωρις τοξικες συμπεριφορες και οποιος το κανει θα βγαινει τι λετε ;
ας ξεκινησουμε εστω και δυο τρια ατομα αρκει να εχουμε ποιοτητα και ηρεμια ...βεβαια εγω ειμαι ασχετη με το νατο φτιαχνω ολο αυτο οποτε πρεπει να το αναλαβει καποιος αλλος
μου φανηκε καλη ιδεα ο σερβερ αν συμφωνειτε μπορουμε να μαζευτουμε ατομα.δεν πιστευω οτι εχουμε να χασουμε κατι.
μπραβο σου να το αναλαβεις θα χαρω πολυ να ειμαι μελος αυτου και να ξερεις θα μπουν και αλλοι που μιλαμε μονο στα προσωπικα μηνυματα επειδη δεν θελουν δημοσια λογο της γνωστης καταστασης .
σε ευχαριστουμε ηδη παρα πολυ θα το περιμενουμε να μας δωσεις ομως και οδηγιες γιατι ουτε να μπω δεν ξερω εγω περα απο σοσιαλ και εδω χαχα
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
σιγα την πρωτοτυπη ιδεα βρε νιαουρη..
εχουν γινει διαφορα τετοια ομαδικα τσατ απο μελη, στο περασμα των χρονων. ολα εκλεισαν ειτε απο παρατραγουδα, ειτε απο παρακμη. το τελευταιο μαλιστα, ηταν επισης στο ντισκορτ πριν 1-2 χρονια και συμμετειχε με τρελλα η "τουριστρια" η νεον, που ελεγε μεσα σε αλλα ψεματα οτι δεν εχει ιδεα απο τετοια τσατ, ως ντιντι/ μαριλου τοτε.... μιλαμε για μυθομανη..
Η μαριλου είναι μαματη κι ο Τζιοβάνι