Έρωτας με την πρώτη μάτια
Καλησπέρα σε όλους καλή Σαρακοστή με υγεία!
Είχα καιρό να γράψω στο φόρουμ και ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους απαντήσουν και με βοηθήσουν!
Μετά από αρκετό καιρό παλεύοντας με διαφορα θέματα ψυχικής υγείας που είχα ερωτεύτηκα μια κοπέλα με την πρώτη μάτια από κοινή παρέα που έχουμε! Μόλις την είδα ζωντάνεψε ο εσωτερικός μου κόσμος χαμογέλασα με την ψυχή μου! Το θέμα είναι ότι μιλάμε καιρό τώρα της έχω πει τα όσα νιώθω για αυτήν από την μια μου δείχνει ενδιαφέρον από την άλλη μου δείχνει αδιαφορία την μια φορά με αφήνει να την διεκδικήσω την άλλη όχι με έχει μπερδέψει πολυ! Πρόσφατα ενώ ήμασταν μαζί με την κοινή παρέα ξανά, μιλούσα σε κάποιες αλλεσ κοπέλες που γνώριζα και έδειξε να ζηλεύει μου ανέφερε συνέχεια ότι δεν της έδινα σημασία και ότι μιλούσα μόνο σε αυτές σαν σκηνικά ζήλειας δηλαδή.. Να αναφέρω ότι μόνο εγώ στέλνω μήνυμα να δω τι κάνει αν είναι καλά,σπάνια θα μου στείλει εκείνη!
Είμαι πολυ μπερδεμένος,ερωτευμένος ταυτόχρονα κάθε μέρα την σκέφτομαι όλο και περισσότερο!
Ποια συμβουλή θα μου δίνατε,πως να συνεχίσω,να δείξω αδιαφορία η να τις δείξω ποσο πολυ θέλω να είμαι μαζί της;;
Ευχαριστώ πολυ!