Σήμερα νομίζω πως έχω φτάσει στο μηδέν.Τι έχω κάνει και βασανιζομαι τόσο;
Printable View
Σήμερα νομίζω πως έχω φτάσει στο μηδέν.Τι έχω κάνει και βασανιζομαι τόσο;
τι σου συμβαινει πες μας βρε γιατι αισθανεσαι ετσι?????????????
ti egine giota?
Δεν αντέχω άλλο να είμαι ο σκουπιδοντενεκές του καθενός.Εχω δώσει την ζωή μου και δεν ζητάω ευχαριστώ,Υποχρέωσή μου είναι να κάνω ότι μπορώ για την οικογένειά μου.Γιατί δεν σέβονται ότι είμαι άνθρωπος;είμαι 50 χρόνων και αυτή τη στιγμή θέλω να εξαφανιστώ απο το σπίτι.Το μόνο που με κρατάει είναι η κόρη μου
Γιώτα μας
μπορείς να μιλήσεις ελέυθερα εδώ μέσα...
βγάλτο από μέσα σου...
Διεκδίκησε το σεβασμό Γιώτα
στην ανάγκη βγάλε δόντια αν αυτό δεν είναι αποδεκτό...
σαν να ακουω τη γιαγια μου ακριβως τα ιδια λεει πως δεν προχωρησε τη ζωη της κ εμενε παντα στα παιδια της..........νομιζω πως θα πρεπε να το συζητησεις με τα ατομα που στο κανουν αυτο κ νιωθεις ετσι κ μετα αν βλεπεις πως δεν υπαρχει λυση κανε κατι μονο για σενα που θα σε ευχαριστησει κ δεν θα αφορα κανεναν αλλον,.
δεν σε σεβονται?δεν σε λογαριαζουν?1 φορα π μαι στο φορουμ σε ακουω ετσι απελπισμενη..
Κλαίω αν μπορούσα να εξαφανιστώ και όπου με έβγαζε πόση αδικία μπορεί να υπάρχει; πόσο έλλειψη σεβασμού;κουράστηκα Θεούλη μου δεν αντέχω άλλο
αχ βρε ηρεμησε θα βρεθει λυση δεν αξιζει να χαραμιεσαι για κανεναννννννννννννννννννν νννννν
γιατι βρε γιωτα να μη σε σεβονται?
εναν καλο, ηρεμο και συζητησιμο ανθρωπο σαν εσενα!
δεν μπορεις να τους μιλησεις για τα παραπονα σου αυτα?ισως δεν ξερουν τι περνας με την σταση τους....
ναι γιοτα ηρεμησε οσο και ασχημα να ναι τωρα τα πραγματα θα βρεθει λυση.μη το κανεις αυτο στον εαυτο σου
Συζήτησα τα είπα τους εξήγησα αλλά άκουσα απίστευτα δεν μου αξίζει αυτό που ζω είναι μεγάλη αδικία ,αναισθησία,ο παραμιρός σεβασμός με ισσοπέδωσαν έλεος πιά
αν δεν καταλαβαινουν γιωτα μου, ν βαλεις τα ορια σου και να τους υποχρεωσεις να τα σεβαστουν..
γιωτα τι εγινε και εισαι τοσο ασχημα?
Και κανεις δεν σου αξιζει να σου φερεται τοσο ασχημα.
αν εφευγες για λιγο μια εκδρομουλα μονη σου ενα ταξιδακι καπου και εβλεπες με πιο καθαρο μυαλο εξ αποστασεως τα πραγματα?να μενες για λιγο μονη θα σε βοηθουσε?
Γιώτα μου
καλά έκανες και μίλησες.
Να ξέρεις
πως οι άλλοι
είναι όπως τους μάθουμε
Αν για πολύ καιρό σε είχαν συνηθίσει αλλιώς
δύσκολα θα σε δεχτούν διαφορετικ\'α
ακόμα κι αν βλέπουν αλήθειες σε αυτά που τους είπες
δύσκολα στην αρχή θα παραδεχτούν πράγματα άμεσα μπροστά σου.
Όμως αυτό να μη σε απογοητεύει καλή μου
Έχε υπομονή
Θα δουν και το νέο σου πρόσωπο
Θα το μάθουν
Θα το αποδεχτούν
Μείνε σταθερή σε αυτά που διεκδικείς
όχι με υστερίες και απολυτότητες
αλλά με σταθερότητα και όσο μπορείς με ψυχραιμία...
Δυστυχώς πίστευα πως είχα αρχίσει να βάζω όρια αλλά έπεσα έξω.Τι έχω και μου φέρονται τόσο σκληρά;Με τιμωρούν γιατί;είναι πέρα απο κάθε λογική αυτά που άκουσα.Πώς να μην υποτροπιάζω;Για όλα φταίω εγώ για ασήμαντο λόγο άκουσα τόσο βρίσιμο είμαι τόσο μεγάλο βάρος τώρα που αρρώστησα και δεν μπορώ να προσφέρω όσα παλαιότερα.Ακόμη και η επίσκεψη μου στον γιατρό είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί χαλάω χρήματα.Για ένα ασήμαντο λόγο είμαι μια άχρηστη ένα ζώον .Λυπάμαι το κορίτσι μου που στενοχωριέται γιατί μόνο αυτή με νιώθει.Ενα αντικείμενο έίναι πολύ σημαντικότερο απο μια ανθρώπινη ψυχή.Είναι τελείως έξω απο κάθε λογική αυτά που άκουσα
Ναι το μόνο που θέλω είναι να φύγω να εξαφανιστώ
αν αυτο πιστευεις οτι θα σε κανει καλα αυτο κανε κ μετα επεστρεψε κ εκεινοι οσο καιρο ελειπες θα καταλαβουν πραγματικα τι ειχαν κ τι εχασαν.........................
Δεν μπορώ να πληγώσω την κόρη μου το ξέρω ότι υποφέρει γιατί με νιώθει φοβάται για μένα και σε λίγες μ\'ερες φεύγει για Αγγλία πως να φύγω θα την τρελλάνω
ετσι αν λειψεις ισως συνειδητοποιησουν καποια πραγματα γιατι η γιωτα πλεον δεν θα ναι εκει να τη θεωρουν δεδομενη και να την πληγωνουν.δειξε τους οτι εχεις ξεπερασει τα ορια σου..
η κορη σου ομως βλεποντας σε να πονας ποναει και εκεινη
Πονάει το κοριτσάκι μου και αυτό με κάνει να νιώθω τύψεις αλλά δεν αντέχω έκανα μεγάλο έγκλημα να παντρευτώ έναν άνθρωπο που είναι ανίκανος και σαν σύζυγος αλλά και σαν πατέρας.
Γιώτα μου
σίγουρα τα παιδιά πονάνε όταν βλέπουν ότι οι γονείς δεν είναι μονασμένοι.
Μα χαίρονται όταν είναι ευτυχισμένοι.
Τώρα αν κάποιοι γονείς είναι ευτυχισμένοι χωρια και όχι μαζί
αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι για τα παιδιά.
Αλλά αν το δουν στην πράξη πως πραγματικά οι γονείς θα ηρεμήσουν χώρια, θα ΄νιώσουν κάποια στιγμή κι εκείνα πιο ήρεμα και γαλήνια.
Με αυτό δε σου λέω να χωρίσεις ή όχι, εσύ ξέρεις καλύτερα.
Πάρε όμως το χρόνο σου για να καταλήξεις στις αποφάσεις σου
και να έχεις κατά νου ότι τα παιδιά σου θα είναι πιο ευτυχισμένα με μία ηρεμη και ευτυχισμένη μητέρα και πατέρα, είτε μαζί είτε χωρια...
Γιωτα μου μη στεναχωριεσαι αν οι αλλοι ειναι τοσο μικροψυχοι κανε υπομονη να φυγει τοκοριτσακι σου για αγγλια και μετα κανε αυτο που νιωθεις πραγματικα....εκεινη δεν θα ειναι εδω για na στεναχωρηθει...εμεις ειμαστε εδω για οποια βοηθεια χρειαστεις...και το ενοοω οποιαδηποτε μη διστασεις να στειλεις u2u
Θα συμφωνησω με την ανωνυμη.
Σκεψου γιωτα ποσο πληγωμενη και τραυματισμενη θα ειναι η κορη σου να σας βλεπει ετσι.
Και κυριως εσενα που εισαι και η μαμα της, και ξερουμε πως τα παιδια στις μαναδες εχουν εξαιρετικο δεσιμο.
Αλλα και για τον εαυτο σου , που σου αξιζει να εισαι με ατομα που σε σεβονται και σε αγαπανε.
Το θέμα είναι ότι με διέλυσε ο γιός μου σήμερα με αυτά που μου είπε με την απαξίωσή του και τα λόγια που μου είπε.Και ενώ ζήτησα την βοήθεια του πατέρα του ο οποίος αντί να βρίσκεται εδώ μιας και σε λίγες μέρες θα φύγει η κόρη μου προτιμά να καθήσει στο χωριό του γιατί έχει σημαντικότερα θέματα να ασχοληθεί όπως να ξαναφρεσκάρει τα πορτοπαραθυρα και το κιόσκι.Του εξηγώ απο μέρες έλα γιατί σ\'έχουν ανάγκη τα παιδιά.Η απάντηση είναι ο καθένας τα βλέπει διαφορετικά.Σήμερα μετά απο 3έρες κούρασης λόγω του ότι φιλοξενούσα μια εξαδέλφη μου είπα να ανοίξω τον υπολογιστή του άνδρα μου ο οποίος είχε κάτι προβλήματα και κολλούσε.Χθές τον άνοιξα και δεν υπήρχε πρόβλημα.Σήμερα δεν άνοιγε αυτό είναι το έγκλημά μου.Τον χάλασα είμαι ανίκανη είμαι άσχετη πρέπει να τιμωρηθώ γιατί έχω γίνει πρεζάκιας με το ιντερνετ λόγια του γιού μου.Εκλεισε το ιντερνετ και το άνοιξε γιατί τον παρακάλεσε η αδελφή του μήπως έχει μνμ απο το πανεπιστήμιο.Σε τηλεφωνική επικοινωνία η στάση του άνδρα μου ήταν απαράδεκτη.Αφού είπε πολλές βλακείες και του απαντούσα αναλόγως ότι δεν ξέρει να βάζει προταιρεότητες με κατηγόρησε ότι του χαλάω τα λεφτά με τους γιατρούς ενώ τα ντουβάρια έχουν αξία.Με υποτίμησαν ότι δεν έχω δουλέψει.Τόσα χρόνια που ήμουν μάνα, νοσοκόμα, μπογιατζής, καθαρίστρια , και έκανα ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος και έχω υποστεί τα πάνδηνα απο τον ίδιο και τους γονείς του δεν λογαριάζονται.Τα χρόνια που έμεινα μόνη δηλαδή σχεδόν πάντα τις αρρώστειες τα δικαστήρια και ότι μπορεί να φανταστεί άνθρωπος δεν λογαριάζονται.Τα προβλήματα που επισημαίνω για τα παιδιά τόσα χρόνια τις αγωνίες και τα παιχνίδια της ζωής που μόνη μου έπρεπε να αντιμετωπίσω δεν λογαριάζονται.Δεν έπρεπε να μου αφήσει το λάπτοπ γιατί το χάλασα εγώ η άσχετη λες και είμαι μωρό
καλη μου γιωτα,
βλεπεις οτι ολα τα παιδια στο ακουσμα του προβληματος σου τρεξανε να σου συμπαρασταθουν.
εδω μεσα στο φορουμ για μας εισαι σημειο αναφορας παντα με τον καλο και δυναμωτικο λογο.
διαβασα προσεκτικα το παραπανω μηνυμα σου και καταλαβα πολλα.
επειδη ειμαι και εγω παντρεμενη αρκετα χρονια, καταλαβα ακομη περισσοτερα.
σου στελνω τωρα U2U.
Γιωτα μου, κανε υπομονη
λες οτι δεν σε κραταει τιποτα εδω εκτος απο την κορη σου.
Γιατι δεν γευγεις τωρα τις πρωτες ημερες μαζι της στην Αγγλια και εσυ να ξεσκασεις, κι εκεινη θα νιωσει καλα, και υπαρχει κατανοηση μεταξυ σας και να γινει αισθητη η απουσια σου εδω!! Να καταλαβουν οτι αυτα που προσφερεις σαν μανα και συζυγος ειναι ανεκτιμητα.
Εχεις τετοια δυνατοτητα?
Καλημερα !! :)
Μμμμ...χίκα! Πολύ ωραία ιδέα. Οπότε γιώτα μου, και η κόρη σου θα νιώσει ασφάλεια τις πρώτες μερες στην αγγλία, εσύ θα ξεσκάσεις/ημεμήσεις και τα \"αγόρια\" σου στο σπίτι θα δουν πως είναι χωρίς εσένα...
:) :) Καλημερα Θεοφανια και σε σενα!!
Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση αυτη τη στιγμη. Απο καθε αποψη θα εχει συμφερον! ;)
giota, καλημέρα.ο γυιός σου πάντα έτσι ήταν?δεν εκτιμάει αυτά που προσφέρεις και ούτε κατανοεί το πρόβλημα της υγείας σου?όσο για το λάπτοπ, πήγαινε το, κοριτσάκι μου, για μια επισκευή και δωσ΄το στον άντρα σου να το κρεμάσει στα ντουβάρια να δούμε τι θα καταλάβει.να μη στενοχωριέσαι!μέχρι να φύγει η κόρη σου, απολαύστε το χρόνο σας.
σοφη συμβουλη ολγακι...Quote:
Originally posted by olgaki82
αν εφευγες για λιγο μια εκδρομουλα μονη σου ενα ταξιδακι καπου και εβλεπες με πιο καθαρο μυαλο εξ αποστασεως τα πραγματα?να μενες για λιγο μονη θα σε βοηθουσε?
η αποφορτιση ειναι παντα σοφη οδηγια για οποιον νοιωθει ετσι...
αλλαγη περιβαλλοντος , καθαρος αερας και ισως ενα μπανιο στην θαλασσα η ενας ομορφος περιπατος στο δασος...
Η Ελληνιδα μητερα ειναι ενας συγχρονος γολγοθας γιατι θελει να κανει περισσοτερα απο οσα μπορει.....
Ανησυχώ....Δεν είσαι εδώ? Ελπίζω να έχεις μια ψυχή δυνατή για να το αντιμετωπίσεις πάλι. Ετσι όπως πάντα. Μην σε νοιάζει. Θα φτιάξουν όλα γιατί είσαι ήρωας. Ο ήρωάς μου. ( ηρωίδα δεν λέω το αισθάνομαι μικρό)
Σας ευχαριστώ όλους δεν το κρύβω ότι ντέπομαι να φτάσω σε σημείο τέτοιο αλλά είμαι χάλια.Δεν μπορώ να πάω μαζί της γιατί μας ζήτησε να την αφήσουμε να ριχθεί στα βαθιά μόνη της και μετά να πάμε.Της ευχήθηκα χθες να είναι καλά και να εκμεταλευτεί την ευκαιρία που της δίνεται για μια καλύτερη ζωή το αξίζει και της το στερήσαμε θέλω να ζήσει ότι δεν έζησα εγώ.Δυστυχώς είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα με τον γιό μου είναι ψυχούλα στην πραγματικότητα αλλά κρύβει θυμό και εγώ είμαι ο σάκκος του μποξ.Ομως μεγάλωσα και δεν έχω αντέχω να με χτυπούν όσο για το ηρωίδα narnia το ακούω πολλά χρόνια δεν μου αρέσει που μου το λένε δεν θέλω παρά να είμαι μια καθημερινή μανα οι καταστάσεις με ανάγκασαν να ξεπεράσω τα όρια μου.Ηθελα να ήξερα δεν σκέφτονται πόσο μπορεί να πληγώνεται κάποιος όταν έχει αφιερώσει όλη του την ζωή στην οικογένεια;σκέφτομαι ότι μου τα έδωσε ο Θεός για να καταλάβω ότι δεν ήμουν το ντροπαλό και φοβισμένο κοριτσάκι αλλά ας με λυπηθεί πια
γιωτα καλησπερα και απο μενα :) εχω εναν προισταμενο στη δουλεια,ενας πολυ φιλησυχος ανθρωπος,που η κλασικη του ατακα ειναι,\"πανω απο ολα ψυχραιμια\" ...,
να πω καταρχην πως ο γιος δεν ξερει ποσο κακο σου κανει,δεν το καταλαβαινει,νομιζει πως σκεφτεσαι σαν και αυτον.και εκτος αυτου λογω της αγαπης που του εχεις και της κατανοησης σου προς αυτον,κατα καποιον τροπο εισαι ο ευκολος σακος του μποξ για να βγαλει τα δικα του νευρα... εισαι η μαμα του που παντα λεει ναι.για αυτο φταις και εσυ λιγουλακι γιατι δεν διεκδικεις αλλα δεν ειναι της ωρας αυτο.σε διαβαζω γιωτα μου τοσο καιρο,και σε νοιωθω να θελεις τοσο πολυ να σε βοηθησει η οικογενεια σου.και τοσο καιρο καταλαβαινω ενα πραγμα,πως απλα δεν σε καταλαβαινουν,δεν καταλαβαινουν τι περνας και δεν ξερω αν εχουν την ευαισθησια να το καταλαβουν καποια στιγμη.δεν φταινε αυτοι.απλα δεν ξερουν ....μη πληγωνεσαι κοπελα μου απο την αγνοια τους...μην αφηνεις να σε πειραξει.βαζω στοιχημα πως αν συζητησετε σε μια πιο ηρεμη στιγμη και ανοιξετε την καρδια σας για οσους εχουν την δυναμη της επικοινωνιας θα αναγνωρισουν την αξια σου.απλα οταν ειμαστε νευριασμενοι λεμε πραγματα που ισως δεν εννοουμε.λες για τις ωρες που εισαι στον υπολογιστη.εχεις φανταστει ποτε πως μπορει ο γιος σου να πιστευει πως εχεις καποιο ιντερνετικο δεσμο;και αυτος ειναι ο λογος που θελει να το διακοψεις;η ακομα και το οτι λογω του ιντερνετ τους δινεις λιγοτερη σημασια απο οσο συνηθως...και ολο αυτο να ειναι αντιδραση,που κατα τη γνωμη μου ειναι εγωιστικη αντιδραση δικη τους.οποτε γιωτα μου καπου εδω πρεπει να ψαξουμε κοπελα μου και το δικο σου \"εγω\",να το ισχυροποιησουμε.μπορει να λενε οι αλλοι οτι θελουν,αλλα τα γεγονοτα δινουν τις δικες τους αποδειξεις.και αυτες ειναι οτι μεγαλωσες 2 παιδια,κρατωντας τον εαυτο σου ηθικο και αγνο,και αυτο ειναι μεγαλο,πολυ μεγαλο και ας μη το καταλαβαινουν.εγω παντως το καταλαβαινω,και την θυσια σου και τις δυσκολιες σου.θελω να δωσεις λιγο παραπανω πιστη στο δικο σου δικιο.και ακομα κατι θελω.να βρεις κατι ενδιαφερον,κατι που να σου αρεσει εσενα,ζωγραφικη,μουσικη και οπως παει ο αντρας σου για χτησιματα και κιοσκια,να αφιερωνεις ενα κομματι του χρονου σου σε αυτο το χομπυ σου.κατι που να σε συναρπασει,κατι δημιουργικο....ολα θα πανε καλα,θελω να δεις το συμβαν σαν μια ατυχη στιγμη,συμβαινουν αυτα.πριν μια βδομαδα εβγαλε η το φυτο στο γραφειο μου ανθη κοκκινα,φοβερο συναισθημα να τα βλεπεις να μεγαλωνουν.γιωτα εχεις χαιδεψει ποτε τα φυλλα;
Γιώτα μου δεν μπορώ να γράψω πολλά, σου εύχομαι όμως κάθε δύναμη, υπομονή και κουράγιο. Είσαι εξαίσιος άνθρωπος και αξίζεις τα καλύτερα...
Empneustns για το μόνο που είναι σίγουροι όλοι είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να \'εχω κ\'αποιον ιντερνετικό δεσμό.Αυτό το γνωρίζω πολύ καλά.Ακόμη και ο άνδρας μου που είναι μια ζωή στα καράβια είναι σίγουρος και αυτό φυσικά οφείλεται σε μένα γιατί ξέρουν ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω.Μπορώ να πω η παντελής έλλειψη ζήλειας απο την μεριά του άνδρα μου με στενοχωρούσε.οτι φταίω που τους έδωσα τα δικαιώματα ναι το παραδέχομαι.Δυστυχώς υπήρχαν συνεχόμενα προβλήματα υγείας και δεν μπορούσα να αντιδράσω για πολλά για χάρη των παιδιών,Ισως αν δεν υπήρχαν αυτά να είχα χωρίσει αλλά ήξερα πως κάτι τέτοιο θα τα πλήγωνε εξ άλλου μου το είχε πεί κάποτε ο γιός μου ότι δεν θα αντέξει να χωρίσουμε όταν αναφερόμαστε σε άλλα ζευγάρια.<είναι γεγονός ότι μιλάμε διαφορετική γλώσσα με τον άνδρα μου δεν καταλαβαίνει δεν γνωρίζει την γονεϊκή αγάπη γιατί δεν την είχε ποτέ.Εγώ μπήκα τυχαία στο φόρουμ όταν ζήτησα απο την κόρη μου να μου μάθει κάποια πράγματα και ο λόγος ήταν να ψάχνω για ιατρικά θέματα.Εχω πεί ότι και η αδελφική μου φίλη είναι 4 χρόνια που έμαθε την ΄λήθεια δεν έχω το κουράγιο ούτε θέλω να το μοιραστώ με κανέναν γιατί εδώ αισθάνθηκα ότι μπορεί να με καταλάβουν.Εχω αναλάβει και τον ρόλο του πατέρα αλλά δεν μπορώ να τα βάλω με την φύση.Δεν έχουν καλή επικοινωνία με τον πατέρα τους δεν αισθάνονται σιγουριά δεν μας προστάτεψε απο τους λύκους που ήθελαν να τον εκμεταλεύονται οικονομικά.Οσο δύσκολα χρόνια και αν πέρασε δεν τον δικαιολογώ γιατί βρήκε στην ζωή του εναν άνθρωπο που δεν τον έβλεπε σαν τράπεζα γιατί μέχρι τα 40 μου ζήτησα τίποτε για μένα και όλα τα έδινα για τα παιδιά.Είναι λυπηρό για μια μάνα που έζησε πραγματικά σαν φυλακισμένη που δεν είχε καμμιά βοήθεια φορτωμένη με πολλά προβλήματα και αφιερώθηκε μόνο στην οικογένεια να εισπράττει αυτά.Μια ζωή υποτίμησης και λαθών που επηρέασαν αρνητικά την οικογένεια απο τον άνδρα μου.Και δεν περιμένω να καταλάβει μετά απο 30 χρόνια μακάρι να ήταν σωστός πατέρας και να καταλάβαινε ότι έχουν την ανάγκη του τα παιδιά.Ετσι είμαι εγώ ο πιο κοντινός τους άνθρωπος και ξεσπάνε όλα σε μένα ειδικά ο γιός μου έχει πρόβλημα μεγαλώνοντας δίχως ανδρικό πρότυπο.Εκτός απο την κόρη μου δεν με ρώτησε κανείς ποτέ πως αισθάνομαι αφού ξέρουν ότι κάνω θεραπεία και δεν είμαι καλά.Ο άνδρας μου περισσότερο στενοχωριέται για τα χρήματα που δίνω στην επίσκεψη για τον γιατρό παρα για την κατάσταση της υγείας μου.Είμαι πιο ικανή απο αυτόν σε πολλά πράγματα το βλέπει άσχετα αν δεν το παραδέχεταιαλλά επειδή εγώ το μόνο που δεν είχα την δυνατότητα να προσφέρω ήταν το χρήμα εκεί πατάει.Εαν είχα οικονομική ανεξαρτησία θα ήταν διαφορετικά γιατί είναι ευθυνόφοβος.του έχω αποδείξει σε πολλά πόσο δίκιο είχα και πόσο ευκολόπιστος είναι αλλά μυαλό δεν βάζει.Οσο και αν ήταν κακούργοι οι δικοί του φταίει ο ίδιος που δεν έθεσε όρια και τους έδινε τα δικαιώματα.Δυστυχώς έχουν τα μπαντζούρια έχουν προταιρεότητα και έχει τα θράσος να μου λέει η κόρη μου θα φύγει και δεν σκέφτομαι παρά τον εαυτό μου.Οι αϋπνίες ξακίνησαν απο μια απόφαση που πήρε αν και πολλοί τον συμβούλευαν να μην το κάνει ακι μπορώ να πω ότι και ο ίδιος δεν ήθελε αλλά έπρεπε να κάνει το χατήρι της μαμας του η οποία αφού τον άρμεξε οικονιμικά τον έδιωξε και αυτός της μιλούσε και του απαντούσε δεν σε γνωρίζω.Ο λόγος είναι ότι δεν της έφταναν όσα της προσέφερε υπήρχε και η απαίτηση να χωρίσει και ας υπήρχαν δυο παιδιά.Οταν την ρωτούσαν γιατί να χωρίσει δεν υπήρχε κάτι να μου προσάψει απλώς έλεγε ότι δεν έπρεπε να παντρευτεί όσο και αν ακόύγεται απίστευτο για να δίνει όλα στον άλλο της γιό τον ακαμάτη τον απατεώνα αλλά ήταν η αδυναμία της
Σας ευχαριστώ όλους ειλικρινά ντρέπομαι που έφτασα σε αυτό το σημείο και το έκανα λόγω της ανωνυμιας αλλά είχα φπβερή ανάγκη να με ακούσει κάποιος.Πονάω πολύ έχω φοβερές τύψεις που δεν κατάφερα να κάνω ευτυχισμένα παιδιά και απέτυχα παρά τις προσπάθειές μου.Επίσης σας ζητώ συγνώμη γιατί έγινα γραφική και σας ζάλισα δεν είμαι το μικρό κοριτσάκι και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάποια που εκτιμώ για το ηθος το μυαλό και την καλλιέργεια της ψυχής την οποία ομολογώ έχω κουράσει δεν αναφέρομαι σε ονόματα θα καταλάβει η ίδια.