Απειλές για ακούσια νοσηλεία και κρυφό κούρεμα μαλλιών
Γεια σας,
Υπάρχουν χάπια ψυχιατρικής ή ακόμα και ναρκωτικά που να προκαλούν εντελώς αμνησία, χάπια με παρενέργειες που να προκαλούν αλλαγές στα χαρακτηριστικά του προσώπου και στα κόκαλα???
Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί κάποιος να σου κόψει τα μαλλιά σου χωρίς να θυμάσαι μετά τίποτα, ούτε πως κόπηκαν, ούτε πότε, ούτε να θυμάσαι να σου έδωσαν κάτι πριν??
Το 2019 μετά από τσακωμούς με την μητέρα μου, έκαναν μαζί με την αδερφή μου με την οποία έχουν κολλητές σχέσεις και κοινή επιχείρηση, εισαγγελική παραγγελία και μπήκα για ένα μήνα με ακούσια σε ψυχιατρική κλινική για παραληρηματικές διαταραχές.
Τώρα πάλι πρόσφατα με κηνυγάνε στο σπίτι στο οποίο ζω μαζί με την μητέρα μου από πίσω κάθε φορά που τρώω στην κουζίνα και μετά την υπόλοιπη μέρα με απειλούν οτι θα πάνε στην αστυνομία αν δεν πηγαίνω κάθε βδομάδα μαζί τους σε ομάδα ειδικών για εβδομαδιαίες συνεδρίες. Τους λέω οτι δεν θέλω να έχω πολλές σχέσεις μαζί τους αλλά δεν το καταλαβαίνουν, επίσης τους ρωτάω πως κόβεται το μαλλί μου και μου λένε οτι αυτες δεν το κοβουν και οτι μάλλον το κόβω εγώ μόνη μου, με ρώταγαν μάλιστα αν έχω και ψαλίδι στο δωμάτιο μου…
Εγώ τα μαλλιά μου δεν τα κόβω μόνη μου και δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα, πολλές φορές τα βρίσκω κομμένα από μέσα σε κομμένες τούφες με ψαλίδι, αφού δεν μπορώ ούτε να πιάσω ψηλά το μαλλί μου με κοτσιδάκι, είναι από μέσα όλο κομμένο κοντές τούφες.
Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο με απειλές συνεχόμενες για ακούσια νοσηλεία όποτε θέλουν και με περιστατικά που να μην θυμάται πως έγινε κάτι πάνω του, ρούχα μαλλιά ή κάτι άλλο και φανερά να του λένε ψέμματα σχετικά με αυτό?