Κρίση πανικού και άγχος ή κάτι άλλο;
Γεια σας παιδιά. Έχω κάνει κ άλλα ποστ σε άλλο θρεντ για το άγχος και το στομάχι μου με τα θέματα που αντιμετωπίζω, χθες όμως έζησα το κάτι άλλο. Ξαφνικά χθες το μεσημέρι κι ενώ είχα σηκωθεί μια χαρά το πρωί, άρχισα να ζαλίζομαι πάρα πολύ έντονα, σε σημείο να νομίζω ότι θα βγει το κεφάλι μου από πάνω μου και θα λιποθυμήσω. Είχα και τις δύο προηγούμενες ημέρες ζαλάδα, κ το είχα αποδώσει στο ότι είχα αδιαθετησει και μου έπεσε μάλλον η πίεση. Αυτό που έζησα χθες όμως ήταν το κάτι άλλο. Πήγαμε στα έκτακτα με τον άντρα μου, μου μέτρησαν πίεση, 11 και 7 στο νοσοκομείο. Στο σπίτι πριν πάω έδειχνε 9 με 6 και στο φαρμακείο πριν το νοσοκομείο που σταμάτησα, 11 και 9 κι εκεί με τρόμαξε κ μου λέει είναι η μικρή της καρδιάς ανεβασμένη πήγαινε στο νοσοκομείο. Πήγα, εκεί η πίεση δύο φορές που μου την πήραν ήταν 11 με 7, καρδιολογικής έλεγχος οκ, αιματολογικες οκ, κάλιο νάτριο όλα οκ και αιματοκρίτης 38,1. Το μόνο που είδα στο χαρτί ήταν λίγο πεσμένα τα λευκά και πεσμένο λίγο το εύρος κατανομής των ερυθρών και των αιμοπεταλίων. Με ρώτησαν αν πέρασα κάποια ίωση εδώ κοντά και είπα όχι, μόνο ότι βρήκαμε πρόσφατα ότι πάσχω από χρόνια ατροφική γαστρίτιδα κι έχω το ελικοβακτηριδιο του πυλωρού για το οποίο θα ξεκινήσω αντιβιωσεις την επόμενη εβδομάδα. Μου έκαναν κάποιες ασκήσεις εκεί με τα χέρια να πιέζω τη γιατρό κλπ κ να κοιτάω το στυλό όπου το πήγαιναν πάνω κάτω για στο ένιωθα πίεση στο μέτωπο κ τα μάτια κ τους κροτάφους κ δε μου είπαν κάτι κακό.Μου έβαλαν ενδοφλέβια ορό κι ένα παυσίπονο, έκατσα 6 ώρες κ όταν βγήκα μου είπαν ίλιγγος αλλά αν το πάθω ξανά να πάω πάλι. Γενικά δεν ανησύχησαν. Όμως παιδιά εγώ φρικαρα, το βράδυ που γύρισα σπίτι έκλαιγα σε μια γωνιά μόνη μου κ μετά που πήγα να κοιμηθώ ζαλιζομουν κ με κλειστά μάτια, κάτι που δεν είχα τις άλλες μέρες κ μου είχε μουδιάσει λίγο το αριστερό χέρι στον αγκώνα και λίγο στο πρόσωπο το ένιωθα όμως μετά από κάποια ώρα πέρασε κ σήμερα δεν το νιώθω. Έχω φοβηθεί πολυ όμως. Ζαλίζομαι από την Τετάρτη κ χθες ήταν το αποκορύφωμα. Υπάρχει περίπτωση να ήταν κρίση πανικού; Γενικά είμαι βουτηγμένη μέσα στο άγχος αλλά τόσο πολύ; Κ με ζαλη δεν το έχω πάθει ξανά...τώρα φοβάμαι να μείνω μόνη μου, φοβάμαι να πάω για δουλειά, γενικά φοβάμαι... Τι να κάνω βοηθήστε με