Originally Posted by
HarleyQuinn
Σχεδόν συμφωνούμε νομίζω σε ότι έγραψα.. Εγώ τουλάχιστον το βλέπω έτσι. Αν και εξέφρασα την θηλυκότητα ως θέμα μόδας, βιολογικά αναλύοντας το δηλαδή υπάρχουν κάποιες κινήσεις που θεωρούνται θηλυπρεπείς και σήμα κατατεθέν θηλυκού γένους από όποιον κι αν εκφράζονται -γκέι, queer klp. Άρα όντως ισχύουν κάποιοι θεμελιωμένοι κανόνες. πχ το κούνημα των γλουτών, η ψιλή και παιχνιδιάρικη φωνή, οι λεπτεπίλεπτες κινήσεις των χεριών - κι ας μην μιλήσουμε για τον τρόπο ντυσίματος. Όσο για τους τρανς κι αυτοί κυρίως για να φτάσουν την θηλυκότητα κάνουν ορμονική θεραπεία, πράγμα που όπως είπα σημαίνει πως η θηλυκότητα είναι προτίστως ορμονολογική και βιολογική (προσθετική στήθους έπειτα, διόρθωση γεννητικών οργάνων, εξάλειψη τριχοφυϊας).
Υ.Γ: Δεν είναι το ίδιο θηλυκές πολιτιστικά, όχι βιολογικά, γιατί έχουν υιοθετήσει συμπεριφορές και κινήσεις ανδροπρεπείς, το οπόιο όμως δεν σημαίνει πως δεν θα έβρισκαν άντρα να τις γουστάρει με τρέλα για τον δυναμισμό πχ.
Υ.Γ2: nikos2 μπορεί να μην αναφέρεσαι σε εμένα αλλά μια χαρά πανέξυπνη είναι η κοπέλα και σε πληροφορώ πως μπορεί να κάνει πολύ καλύτερο διάλογο απ' όσο κανείς μαζί σου.
Για άνοιξε κι εσύ κανένα θεματάκι να σε δούμε :Ρ
Επιπλέον αγάπη μου εγώ δεν έχω κανένα κόμπλεξ απλά αν μου λες μαλακίες θα σου απαντάω ανάλογα.
Πού ήθελες να σοφιστώ ότι έκανες λάθος νικ; Λες να μπορώ να διαβάσω τον εγκέφαλο σου;