Καλησπέρα σας. Ετοιμάζομαι να παντρευτώ σε λίγες μέρες και ανακάλυψα πως ο άνδρας μου στέλνει μηνύματα και γυμνές φωτογραφίες του σε άλλους άνδρες. Μάλιστα είχε κανονίσει να βρεθεί με κάποιον αλλά δεν έγινε ποτέ.. Τι να κανω?
Printable View
Καλησπέρα σας. Ετοιμάζομαι να παντρευτώ σε λίγες μέρες και ανακάλυψα πως ο άνδρας μου στέλνει μηνύματα και γυμνές φωτογραφίες του σε άλλους άνδρες. Μάλιστα είχε κανονίσει να βρεθεί με κάποιον αλλά δεν έγινε ποτέ.. Τι να κανω?
Τα διαλύεις ολα
Τι γιορτή έχουμε σήμερα και βγήκαν έξω τα τρολ?
Πιστεύεις ότι μια γυναικα που θα παντρευτεί ένα άντρα ότι δεν είχε υποψίες για κάτι τέτοιο;
Εγώ όχι δεν το πιστεύω πια .
Είμαστε πολυ υποψιασμένες για να μην βλέπουμε τα σημάδια, οπότε δεν ισχύει ότι το ανακάλυψε τώρα, αν ειναι αλήθεια φυσικά.
Απλά τώρα μπορεί να το επιβεβαίωσε...
Αλλά και πάλι εσύ θα ρωτούσε τι να κάνεις ξένο κόσμο;
Δεν είναι γνωστό τι πρέπει να κάνεις;
Σιγά μην παντρευομαστε αυτούς η τους άλλους που επιλέγουν να πηγαίνουν και με άλλες...
Δεν σφάξανε που λένε και στο χωριό μου ,τόση απελπισία πια δεν μας δέρνει...
Δεν θα σε απατήσει με καμία γυναίκα. Τι έγραφε στα μύνημα? Το έκανε για Επιβεβαίωση και για χρήματα ή από βίτσιο . Όμως γιατί να θέλει να σε παντρευτεί?
Πρέπει να το συζητήσεις μαζί του να δείς τι θα σου πει!
Τουλάχιστον να ψάχνετε μαζί από εδώ και πέρα για άνδρες, μπορεί να βρείς κάτι καλό.
Χαχαχαχ..Είσαι θεός!!
Δεν είναι τρολ απλά λόγω του ότι είχα τρομερή αγάπη και τρομερή εμπιστοσύνη δεν είχα καταλάβει τίποτα πιο πριν.... Κι έτυχε τώρα και το έμαθα. Εκείνος είπε ότι το έκανε για να δει πως θα αντιδράσω επειδή στο παρελθόν με ενοχλούσε που κοίταζε άλλες και το έκανε λέει επίτηδες
Να πεταξεις μια ζωη ;
Σε ποια ¨βλακεια ¨ακριβως αναφέρεσαι ;
Αντιλαμβανεσαι αυτο που λες ;
Δεν χωρά καμιά συζήτηση αυτο που λες ,ειναι μονόδρομος ,απλα φεύγεις ..
Ειλικρινα τι συζήτηση μπορεις να κανεις πανω σε αυτο ;
Μονο που το σκεφτεσαι δεν σε πιανει μια αηδια;
Δεν επεσε απο το βαθρο σου αυτος ο ανθρωπος ;
Αληθεια πως αισθάνεσαι σαν γυναίκα οταν αυτος ο αντρας σε ακουμπα ή οταν εσυ τον ακουμπας γνωριζοντας ολο αυτο ;
Κοιτα στο τελος μην σιχαθεις εσυ η ιδια τον εαυτο σου σε αυτη σου την προσπαθεια καλη μου !
Το μετά ναι θα ειναι δύσκολο αλλα μέχρι να ξεπεραστεί ,ολα ξεπερνιουνται ομως ,ολα το ακους ;
Κανενας αντρας δεν αξίζει την προσωπική θυσία της γυναικείας σου φυσης .
Επειδή αυτά που λες δεν έχουν λογική γιαυτό σε ρωτάω.. Αντε να υποθέσουμε ότι όντως έγιναν αυτά και ότι σου είπε αυτή την δικαιολογία, σε ικανοποίησε; Επειδή εδώ υιοθέτησες κιόλας την φράση που χρησιμοποίησε "μια βλακεια της στιγμής" και μας την λες κιόλας.
Πάρε το σενάριο που είπε. Πόσο υγιές είναι αυτό; Να κάνει κάτι τέτοιο για να δει την αντίδραση σου; Και πόσο υγιές είναι να παίρνεις το κινητό του και να το ψαχνεις;
Σου απαντώ μονο επειδή αυτό το θέμα μπορεί να το διαβάσει κάποιος στο μέλλον και όχι επειδή θεωρώ ότι είναι αληθινή ιστορία.
Εφυγες απλα το οτιδηποτε δεν χωρα ουστε σε συζητηση γιατι και μονο στην ιδεα εσυ αντιδρας ετσι .
Ξερεις καποια πραγματα δεν τα αναλυεις τοσο ,δεν χωραει αναλυση καλη μου .
Ουτε τραυμα κρυβουν ουτε ψυχολογικα ,αντιδρας φυσιολογικοτατα το θεμα ειναι να φερθεις και φυσιολογικα ,δηλαδη να το τελειωσεις .
Αυτο μου ελεγε στη θεραπεια .
Ναι να συζηταμε καποια πραγματα ,να τα αναλυουμε αλλα και με ενα οριο .
Το οτιδηποτε ΜΗ φυσιολογικο δεν χωρα ανάλυση .
Και να μιλησω και απλα ,δεν θα χασω εγω την θυληκοτητα μου με την ανωμαλια που βαραει τον καθενα ..
Με ακυρωνει σαν γυναικα ολο αυτο ,αν ο ιδιος δεν ξερει την σεξουαλικη του ταυτοτητα κοτζαμ αντρας να παει σε ψυχολογο να την βρει .
Αρκετα με τους διαταραγμενους που αντι να πανε σε θεραπειες κανουν οτι θελουν ικανοποιώντας τον εαυτου του .
Σε ψυχολογο να τον στελεις καλη μου ,να βρει την ταυτοτητα του και οχι να ανεχεσαι ολη αυτη την ανωμαλια του ,συγνωμη κιολας νευριαζω ...
επιβεβαίωση από άλλους άνδρες το καταλαβαίνω αν θέλει να το παίξει αντράκλας με προσόντα αλλά με αγνώστους? Αν ήθελε να εντυπωσιάσει θα το έκανε με άνδρες που γνώριζε.
Αν ήθελε να δει τις αντιδράσεις σου θα σου το έλεγε σε συζήτηση.
Σίγουρα κάτι ερωτικό σκεφτόταν και μπήκε στην διαδικασία να ψάξει άνδρες, θα ήθελε να πραγματοποιήσει κάποια φαντασίωση που ίσως να μην τόλμησε.
Αν σε καλύπτει σεξουαλικά, ψυχολογικά, οικονομικά, μην τον αφήσεις , ιδανικό άνδρα θα γεράσεις και δεν θα βρείς κανένα. Αν είναι γκέι θα πρέπει να ψάξεις στην παρέα του... Σε φίλους, συναδέλφους, γυμναστήριο, χόμπι. Αν έχει κάποιον πάνω από όλους που δεν τον παραμελεί για κανέναν και τον βάζει πρώτο στην σκέψη του, πάνω από εσένα και τους γονείς του ,πρέπει να τον ρωτήσεις.
Να τον παντρευτείς....θα σου φέρνει και τον φίλο του στο κρεβάτι!
για πες το μας και σε μας, που δεν το καταλαβαινουμε, μπας και το καταλαβουμε..
ενας που θεελει επιβεβαιωση και ειναι στρειτ, θα προσκαλει ανδρες για σεξ στελνοντας γυμνες φωτο;;;;;;; σε ποιον πλανητη; εδω κοντα; γιατι να μην το κανει με γυναικες αν θελει επιβεβαιωση;;
στο οτι ηθελε κατι ερωτικο και ειχε αυτην την επικοινωνια, συμφωνω. αλλη περιπτωση να το κανει αυτο, δεν μπορω να σκεφτω, εκτος ισως απο καποια διαταραχη, πχ καποια ιδεοληψια...
Όσοι άνδρες έχουν αυτοπεποίθηση για τα προσόντα, είναι πρόθυμοι να δείξουν το γυμνό σώμα τους. Εγώ λέω για γνωστούς όχι σε άσχετους να τους ψαρεύουν από το ίντερνετ. Αν το κάνει σε γυναίκα μπορεί να θεωρηθεί παρενόχληση και να μπλέξει. Δεν λέω πως ψάχνει να ολοκληρώσει. Η επιβράβευση που θα πάρει από γυναίκα θα είναι πως μπορεί ακόμα να ανταπεξέλθει και να ρίξει γκόμενα. Σε συζήτηση με άνδρες θα μπορεί να καυχιέται για το σώμα του. Ψυχολογικά θα τον φτιάχνει, είναι ας πούμε ανταγωνισμός μεταξύ ανδρών.
Αν δεν δηλώνει γκέι πώς να βγάλουμε συμπεράσματα ότι του αρέσουν οι άνδρες με μια ανταλλαγή μηνυμάτων που δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο.
Είναι ανησυχητικό για την μέλλουσα νύφη αλλά πρέπει να το συζητήσουν!
Εγώ μία πιθανή εξήγηση έγραψα για να δικαιολογήσω την περίεργη συμπεριφορά.
Lilaki567 καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή το ποστ σου. Δύσκολη περίπτωση οφείλω να ομολογήσω. Σου έχει περάσει από το μυαλό να τον πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα και να δεις κι εσύ αντιδράσεις? Σκέψου το… Ψάξε κι εσύ για άντρες. Κι αν θες προσφέρομαι για πάσα χρήση (που λέει ο λόγος, και βέβαια δίχως τον καλό σου). Δεν έχω πονηρά πράγματα στο μυαλό μου, απλά συμπονώ τον συνάνθρωπο και τον συνφορουμίτη!
ΥΓ το 567 στο νικ που αναφέρεται αν επιτρέπεται? Βλέπω ένα αντίστοιχο τριψήφιο αριθμό και στο νικ έτερου μέλους που έκανε αντίστοιχο ποστ -ίδια μέρα με το δικό σου- για τον σύντροφό της που αρέσκεται σε πληρωμένο σεξ. Οποία Ομοιότης!
ελα καλε, πως κανεις ετσι; απλη συνομωσια...Quote: