Οικογένειά προβλήματα την ώρα που ο πατέρας μου κινδυνεύει να πεθάνει
Καλησπέρα σας! Είμαι παντρεμένη με δύο παιδιά!Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω και που να τελειώσω.
Θα μπω στο θέμα άμεσος...αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα αυτή την στιγμή με την υγεία του πατέρα μου!Έχει βγάλει όγκο στο κεφάλι, πρέπει άμεσα να κάνει ακτινοθεραπεία, γιατί κινδυνεύει να πεθάνει.
Το πρόβλημα ξεκινάει από την οικογένειά της αδελφής μου κ τον συζύγο μου.Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω, νιώθω ότι με πολεμάνε όλοι τους.
Το πρόβλημα είναι ότι χρειάστηκε οικονομική βοήθεια ο πατέρας μου και η αδελφή μου έχει οικονομικό πρόβλημα! Καλά αυτό το έχει από την αρχή που παντρεύτηκε τον σύζυγό της!Μας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και πριν παντρευτώ κ εγώ ,η ίδια έχει παντρευτεί πολύ νωρίτερα από εμένα!!Θα μπω στο θέμα,αυτή την στιγμή ο πατέρας μου αδύνατουσε να έχει κάποια λεφτά για να κάνει αυτή την θεραπεία!Εγώ αυτή την στιγμή εχω την οικονομική άνεση να τον βοηθήσω,έστω από αυτές τις οικονομίες που έχω κάνει!
Το πρόβλημα μου είναι,ενώ την αδελφή μου την έχει βοηθήσει οικονομικά και άφηνε υποχρεώσεις ο πατέρας μου, απλήρωτες! Ωραία ,οκ δεν έχει οικονομική βοήθεια να υποστηρίξει,με χάλασε πολύ όμως που δεν βοήθησε και διαφορετικά!!Όπως παράδειγμα,ενώ ο πατέρας μου ήταν στο νοσοκομείο κ επερνε εξιτήριο, ήθελε να αποποιηθεί τις ευθύνες της και τους πασαρε σ εμένα,με δικαιολογία, έβαλε μπροστά τον ανιψιό μου και καλά ότι δεν θα μπορεί να βλέπει το παιδί σε αυτή την κατάσταση τον παππού του και θα στεναχωριέμαι!!Εγώ όμως έτρεχα στα νοσοκομεία,να πάω φαγητά,να πάρω ρούχα να πλύνω,να δω το χρειάζεται,αλλά η αδελφή μου λίγες εμφανίσεις!!Εγώ δηλαδή δεν έχω παιδιά??? Εμένα δεν θα εβλεπανυ εικόνες??Να προσθέσω επίσης για την οικονομική κατάντια που είναι τώρα, φταίει η ίδια κ ο άντρας της!
Που ο άντρας της, πηγαίνει σε δουλειές, βρίσκει κ τις παρατάει η μία πίσω από την άλλη όλο κ κάτι φταίει! Φταίνε οι άλλοι να πω έτσι!όταν μας είπε ο ογκολόγος το Χρηματικό ποσό,για την ακτινοθεραπεία!Το μόνο που έκανε,ήταν να βουτήξει την μάνα μου,να μιλήσουν μόνες και να πει,ότι αυτή δενέχει λεφτά και θα ήθελε να βοηθήσει αλλά δεν μπορεί!
Πείτε μου ,ήταν σωστό μέσα στο σπίτι μου,να απομονώσει την μάνα μου,να της μιλήσει και σ εμένα να μην μου πει κουβέντα, πάρα μόνο να πάρει τα μούτρα της και να πει μια καληνύχτα??Από την αλλαγή ο άντρας μου ...μου λέει όλη την ώρα για το οικονομικό και τι θα κάνουμε και ότι η αδελφή μου δεν βοηθάει έστω να τρέξει σε γιατρούς να τους κρατήσει τους γονείς μου,άστο το οικονομικό μου κάνει.. έστω αυτά.. δηλαδή είμαι σε μια απελπισία...έχει κ συνέχεια....θα σας στείλω να σας πω και άλλα! Χρειάζομαι την βοήθεια σας...δεν είμαι καθόλου καλά!!
Προβλήματα με την αδελφή μου
Axbax ειλικρινά είμαι πολύ στεναχωρημένη,δουλεύω στο δημόσιο με σύμβαση!! μπορεί τον Δεκέμβριο να μην με ανανεώσουν με το νέο έτος!! μπορεί να μείνω άνεργη, δουλεύω 4 χρόνια στο νοσοκομείο!!Απλά είχαμε κάνει κάποιες οικονομίες να πάμε σε δικό μας σπίτι να μείνουμε!!
Ψάχνουμε να δούμε πως μπορούμε να πάρουμε δάνειο από την τράπεζα!!
Μένουμε στων πεθερικών μου προσωρινά,τα πεθερικά μου είναι στο χωριό!!
Το σπίτι που μένουμε θα το πάρει η κόρη τους!
Άλλη ιστορία από εκεί,αν αντέξεις θα σου εξηγήσω τι έχει γίνει!!Απλά τώρα αυτό που έγινε με τον πατέρα μου κ τα οικονομικά τους είναι χάλια, διότι η αδελφή μου φταίει σε αυτό!!Όταν πας να παντρευτείς, πρέπει να σκεφτείς κ το μέλλον,δεν ζεις μόνο με έρωτα!
Τι θα τρως??
Ο άντρας της την εκμεταλλεύεται φουλ, δουλεύει αυτή κ αυτός διαλέγει όλες τις δουλειές!!Η μια του βρωμάει η άλλη του ξινηζει!!
Μέχρι 3 μήνες κάθεται κ φεύγει!!
Έρχεται μετά κ μου την είπε εμένα????
Που όταν δεν είχαν να φάνε,ο πατέρας μου παραταγε την ασφάλεια απλήρωτη!!!
Έφτασε να αρρωστήσει κ τρέχαμε να πληρώσουμε την ασφάλεια,για να μπορεί να νοσηλευτεί κ να κάνει χειρουργιο στο έντερο!! Ακτινοβολίες κ όλα!!!
Να τρέχουμε να βρούμε δανικά για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τον πατέρα μου!!!
Τώρα φτάνουμε να έχει οφειλές η μητέρα μου κοντά 7.500 € στην ασφάλεια της κ εγώ πρέπει να τρέχω να βρω εργατιλογους,να δω αν μπορεί να βγάλει μειωμένη σύνταξη,λόγο αναπηρίας του πατέρα μου!! Όλα αυτά όμως πως θα πληρωθούν???
Από εμένα...
Επειδή η αδελφή μου ,μου το ξεκαθάρισε ότι δεν έχει λεφτά τίποτα και ότι,ότι την βοηθάει είναι η πεθερά της!!
Από την άλλη έχω γκρίνια με τον άντρα μου,λόγο των πεθερικών μου επειδή δεν με ήθελαν κ του κάνουν πόλεμο όλοι οικογενειακός!!
Από την άλλη τρέχω τα παιδιά σε δραστηριότητες, λογοθεραπεία εργοθεραπεία,αλλά λεφτά από εκεί!!
Πες μου τώρα,εγώ τι από όλα αυτά θα μπορέσω να κάνω???Δεν έχω υποστηρίξει ούτε από την ίδια μου την αδελφή!!!Εδώ στο νοσοκομείο δεν ήθελε να πάρει τον πατέρα μου στο σπίτι να μείνει μερικές μέρες κ το έριξε στο παιδί της,ότι θα στεναχωριέται κ όταν της ζήτησα να με βοηθήσει γιατί κ εγώ έχω προβλήματα, προσβλήθηκε!!!
Μου κάνει μην με ξαναπάρεις τηλ ,μην μου ξαναμιλήσεις!!Τώρα που της την είπα δεν ήταν σωστό να ξεμοναχιασεις την μαμά κ να μιλήσεις για το οικονομικό μέσα στο σπίτι μου κ το είδε ο άντρας μου κ στραβωσε, γιατί δεν έκατσε να το συζητήσουμε,να πει δεν έχει λεφτά!!
Με ξεφτίλησε μπροστά στον άντρα της,της είπα να μιλήσουμε σαν αδελφές μόνες κ αυτή άρχισε κ έλεγε μπροστά στον άντρα της!!!Το τι δεν μου είπε.... είναι αδελφή μετά αυτή???πες μου....
Συγνώμη για το σεντόνι,αλλά είμαι να σκάσω!!,Σ ευχαριστώ για την υποστήριξη!!