μια που το φθινοπωρακι ειναι πολυ κοντα ας γραψουμε μερικες ταινιες που μας αρεσουν ευχαριστες..εγω παντως χαλαρωνω τρελα με τις ταινιες αλλα μονο το χειμωνα!σαν τις αρκουδες ειμαι το χειμνα θελω μεσα το καλοκαιρι εξω!θα γραψω και εγω μετα μερικες!
Printable View
μια που το φθινοπωρακι ειναι πολυ κοντα ας γραψουμε μερικες ταινιες που μας αρεσουν ευχαριστες..εγω παντως χαλαρωνω τρελα με τις ταινιες αλλα μονο το χειμωνα!σαν τις αρκουδες ειμαι το χειμνα θελω μεσα το καλοκαιρι εξω!θα γραψω και εγω μετα μερικες!
μια ταινιουλα μου με χαλαρωνει πολυ να βλεπω ειναι το καθε φορα 1 φορα νομιζω λεγεται με τη ντρου μπαριμορ
και το save the last dance
αν ειναι πειτε μερικες αναλαφρες αλλα καλογουστες πχ last holiday me thn queen latipha γιατι ολο κατι κρυες ββλακειες βγαινονυ
να παρετε να δειτε το Rain Man ..
Ειναι ισως η καλυτερη ταινια που γυρισαν ποτε τα 2 μεγαλυτερα \"θηρια\" του Χολυγουντ!
Ο Νταστιν Χοφμαν και ο Τομ Κρουζ...
Μην το χασετε
Ειναι η ιστορια ενος επιχειρηματια [Τομ Κρουζ] που απειλειται η ζωη του απο τα χρεη και ανακαλυπτει οτι αυτιστικος του αδελφος ειναι αριθμομνήμονας, [Νταστιν Χοφμαν ] και μαζι αρχιζουν να ξετιναζουν ενα - ενα , ολα τα καζινο του Λας Βεγκας !
να χαλαρωσψ ρε συ λεμε!κατι πιο αναλαφρο αλλα οθτε και χαζοαμερικανικη με ντανταδες και χαζομαρες!
τωρα που ειπες κουιν λατιφα αυτη δεν επαιζε και στο ταξιγκερλ?
χμ νομιζω αλλα δεν την εχω βρει αυτην την ταινια εκει που κατεβαζα και δεν εχω λογαριασμο πια εκει γαμωτο..οταν βρω παλι λεφτα θα κατεβασω:(
για πειτε και αλλες καλες να παρουμε ιδεες ιδιως τωρα π εκτος απο τα εκλογικα δεν θα βλεπουμε τιποτα αλλο:)
Το \"πιο παράξενο κι από παράξενο\" (Stranger than Fiction) μου είχε φανεί πολύ χαλαρωτικό, πρόσφατα το έδειξε το Star νομίζω.
Α, και όλες οι ταινιες του Τζαρμους. Και οι road movies γενικά.
Κατα τα άλλα κοιτάζω τη συλλογή και βλέπω φαντασίας, δράσης, αισθηματικές (κόλαση εννοώ), ξεκαρδιστικές κωμωδίες... Τίποτε το μυοχαλαρωτικό. :P
Υ.Γ. Ρε λες να απαγορεύσουν στο τέλος και την κατανάλωση ταινιών σε προεκλογική περίοδο???
ολα τα saw και μετα ουτε βημα μεχρι την τουαλετα:P
Tαινίες τρόμου, ε? Μάλιστα... Πετάγεστε ευκολα? ;)
Y. Γ. ...Μπου.
αυτο olgaki ειναι για χαλαρωση?:)Quote:
Originally posted by olgaki82
ολα τα saw και μετα ουτε βημα μεχρι την τουαλετα:P
δλδ για να τσιτώσεις τί κανεις?!!!
μπα οχι εβλεπα παλιοτερα θριλερ τωρα δεν μπορω..κοινωνικα αισθηματικα και κωμωδιες:)
The Ring.
Ο,τι πρέπει!!!!
το οριτζιναλ κατα προτιμηση οχι το αμερικονικο
οτι πρεπει για χαλασμενα νευρα
:P
χμ the last mιmzy
θα θυμηθω και αλλες που θα παει!
http://www.youtube.com/watch?v=MSHhmwGzN8w
γαματη?δειτε ομςσ ολο το τρειλερ να τετεεοιες θελω:
Ρε συ δεν το \'χω δει το ιαπωνικό... \'Ελεγα να πάρω την τριλογία αλλα ξεχάστηκε (σε περίπτωση που ένα Ringu δεν φτάνει!!! μαμα μου...)
να το παρεις αν σ αρεσουν τα θριλερ καμια σχεση με το αμερικανικο
δεν εισαι καλα απαππαπαπ!δεν μαρεσουν τα θριλερ!και ειδικΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ!Quote:
Originally posted by oboro
The Ring.
Ο,τι πρέπει!!!!
επειδη δεν αρεσει κατι σ εσενα δεν σημαινει οτι ειναι και μαπα το καρπουζι
τεσπααααααα
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΩΜΩΔΙΕΣ!
καθολου μαπα και ειναι απο τα καλυτερα αυτο το ξερω!απλα δεν με χαλαρωνουν αλλα με τσιτωνουν!
http://www.youtube.com/watch?v=B5CvZGv8yNs
Ναι γιατί όχι χρειάζομαι κάτι να με ταρακουνήσει. ευχαριστώ που μου το πρότεινες/θύμησες. :]Quote:
Originally posted by Helena
να το παρεις αν σ αρεσουν τα θριλερ καμια σχεση με το αμερικανικο
Τα μυσικα της εδεμ.τελος:p μακαρι να ταν ταινεια:)
παιδια μια σειρα που θα παιχτει καρμα σαν καλη μ φαινεται την ειδατε στο τρειλερ?
se pio kanali?
αντ 1 και μαλιστα λεει οταν μπλεκεται το παρον με το παρελθον μου κινησε πολυ την περιεργεια σιγουρα θα ναι καλο!
olgaki εννοεις αυτο που παιζει στην τηλεοραση?Quote:
Originally posted by olgaki82
Τα μυσικα της εδεμ.τελος:p μακαρι να ταν ταινεια:)
http://www.apogevmatini.gr/?p=43707
Αυτός είναι ο τίτλος της νέας καθημερινής σειράς του καναλιού του Αμαρουσίου που αναμένεται να αποτελέσει το αντίπαλο δέος στα “Τα μυστικά της Εδέμ” του Mega. Όπως σας έχουμε, ήδη, πληροφορήσει τη σειρά έχει γράψει η Βάνα Δημητρίου και σκηνοθετούν ο Κώστας Κωστόπουλος, ο Βασίλης Ντούρος, η Ρέινα Εσκενάζι και ο Στάμος Τσάμης. Θολό τοπίο, επικρατεί, ωστόσο, ακόμα γύρω από την ημερομηνία πρεμιέρας και την ώρα μετάδοσης της σειράς αν και η επικρατέστερη είναι η 28η Σεπτεμβρίου.
Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, πάντως, όλα σχετικά με την ημερομηνία έναρξης της σειράς θα είναι ρευστά καθώς οι του καναλιού περιμένουν να παραλάβουν τα πρώτα ολοκληρωμένα επεισόδια και στη συνέχεια να αποφασίσουν την ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας.
Για να σας βάλουμε, όμως, λίγο στο κλίμα της σειράς . Δυο ψυχές δεμένες από τη μοίρα είναι το επίκεντρο της νέας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου. Κεντρική ηρωίδα είναι μια νεαρή φωτογράφος, η Σμαράγδα - την υποδύεται η Ιζαμπέλα Κογεβίνα - που επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από απουσία 8 χρόνων. Δε γνωρίζει όμως ότι την περιμένει ένα μοιραίο ραντεβού με το παρελθόν της, όχι μόνο από αυτή, αλλά κι από μία … προηγούμενη ζωή. Ένας έρωτας που θα σαρώσει στο πέρασμά του δυο οικογένειες και ένα καλά κρυμμένο μυστικό.
Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι : Αντώνης Φραγκάκης, Ισαβέλλα Κογιεβίνα, Μυρτώ Αλικάκη, Μάξιμος Μουμούρης, Λεωνίδας Κακούρης, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Γιώτα Φέστα, Ταμίλα Κουλίεβα και η Βάσια Παναγοπούλου. Αρκετά δυνατό cast, επιφυλασσόμαστε για την παραγωγή. Άλλωστε ο ΑΝΤ1 το έχει στο «κάρμα» του να βλέπει την πλάτη του MEGA στους πίνακες:P
sofia nai
Ευχάριστο φαίνεται το μίμζι, sunset. :) Δεν κατάλαβα όμως, τόσο χαλαρωτικό θα είναι λες? Επειδή δηλαδή πρωταγωνιστούν παιδάκια?? Ενταξει, αμέσως, καθαρίσαμε?? Εμένα το ταξίδι στο χρόνο με φοβίζει μερικές φορές. Time-travel phobia :PPP
Llool ayto den einai akribvs taksidi sto xrono..an kai ayta einai ligo perierga alla san ta thriler gia mena oxi toso..apla ta thriler dysthxws dne mporw na ta dw kan.
yparxoyn kai oi animation tainies apo tis kalytres ayth
http://www.youtube.com/watch?v=cvOQeozL4S0
ree twra thn thymhthka thn kalh tainia po pragmatika tha peite nai xalarwtikh DEITE
http://www.youtube.com/watch?v=Grsk5tfoXvg
ευχαριστη ταινιουλα ηταν και το μαμα μια το ειδατε?σας αρεσε?
TO XW KATEBASEI ALLA DEN PROLABA NA TO SW OLO!DES THN TELEYTAIA POY EBALA OLGAKI!
φαινεται γαματο αυτο απο το τρειλερ:P
DEN FAINETAI EINAI!PARE THN EINAI POLY GLYKIA TAINIA KAI KAPOY SYGKINHTIKH!ALLA BLEPETAI EYXARISTA POLY!KAI EXE KA PLAKA!KAI META PES MOY!
STAMATA TO TREILER STO 1.41 XIXIIX:P