Originally Posted by
Thrylos7
Λοιπόν Remedy. Όχι δεν είναι φιλικό και αυτό φαίνεται και στους άλλους πλέον και πετάγονται σποντες. Το θέμα είναι καθαρά δικό μου και μόνο δικό μου. Εγώ απ τη σχέση είχα φύγει καιρό. Επίσημα είμαστε 3 εβδομάδες χωρια. Δεν φοβάμαι την απόρριψη τώρα. Ναι έχω φίλες. Καθαρά φιλικα και ναι πιστεύω στην φιλιά ανδρών γυναικών. Έχω φίλες που είναι σαν να μιλάω στο κολλητό μου, χύμα τυπου πάμε για μπύρες κλπ. Αλλά εδώ έρχεται και κολλάει η πρώην σχέση και πόσο πολύ ζήλευε τις φίλες μου. Και συγκεκριμένα μια κοινή καλή μας φίλη η οποία έκανε αυτή το κονε για να είμαστε μαζί. Την ζήλευε τόσο έντονα σε φαση είχαμε καυγάδες και παρεξηγήσεις. Η κοπέλα ειναι χύμα και έξω καρδιά, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. Όσο να ναι όλη αυτή η φάση που πέρασα 2.5 χρόνια με φίλες ζήλιες κλπ με κάνει κάπως να μη θελω να μπερδέψω ερωτικά φιλικα. Αλλά ξαναλέω το θέμα το έχω καθαρά δικό μου και στο μυαλό μου. Όσο αναφορά το ποσό καιρό λέω ότι χρειάζεται για να προχωρήσω στην επόμενη ανάλογα το ποσό έντονα έζησα τη σχέση. Με τη κοπέλα που ήμασταν μαζί 2.5 χρόνια ήταν έντονο, επομένως δε νομίζω ότι ακόμα είμαι πλήρως έτοιμος να δωθω σε άλλο άτομο