Καλησπέρα σε όλους
Τα πράγματα που θα πώ σε αυτή την ανάρτηση θα ακουστούν αρκετά περίεργα, ωστόσο αποφάσισα να την γράψω δίοτι δεν υπάρχουν πληροφορίες στα Ελληνικά για αυτά.
Εδώ και κοντά στους 8 μήνες αντιμετοπίζω πρόβλημα με τους γείτονες μου οι οποίοι κάνουν ορισμένα πράγματα τα οποία είναι πολύ περίεργα.
Καταρχήν, με κάποιο τρόπο μπορούν να καταλάβουν πότε με παίρνει ο ύπνος. Πιο συγκεκριμένα, μόλις είναι να με πάρει ο ύπνος και να κοιμηθώ, με ακρίβεια δευτερολέπτου, κάνουν δυνατούς θορύβους και με ξυπνάνε. Αφού με ξυπνήσουν, κάνουν απόλυτη ησυχία. Μόλις ηρεμήσω και πάει να με ξαναπάρει ο ύπνος, ξανά το ίδιο: με ακρίβεια δευτερολέπτου το καταλαβαίνουν, κάνουν ένα δυνατό θόρυβο, με ξυπνάνε και ξανά απολύτη ησυχία.
Είναι σαν αυτοί οι άνθρωποι να έχουν κάποιο μηχάνημα που να μπορεί να "δει" ποτε πάει να με πάρει ο ύπνος. Όσο τρελό και αν ακούγεται αυτό
Εκτώς απο αυτό όμως κάνουν και κάτι άλλο που είναι περίεργο. Δημιουργούν σπασμούς στο σώμα μου μόλις πάω να κοιμηθώ. Πιο συγκεκριμένα αυτό γίνεται με το ίδιο τρόπο που κάνουν και τον θόρυβο: δηλαδή μόλις είναι να με πάρει ο ύπνος, διάφορα μέλη του σωματός μου συσπώνται. Είναι σαν ένας μαγνήτης να μου τραβάει το χέρι ή το πόδι αντίστοιχα.
Τελικά επειδή με κρατούσαν άγρυπνο επι μέρες με αυτό το πράγμα, αναγκαστικά να πάρω φάρμακα για να μπορώ να κοιμάμαι. Με τις οδηγείες του ψυχίατρου φυσικά.
Ψάχνοντας στο διαδύκτιο βρήκα πως αυτό λέγεται electromagnetic torture ή electronic harassment και είδα πως το βίωνουν και άλλοι άνθρωποι. Τα άτομα αυτά αυτοαποκαλούνται στοχοποιημένα άτομα (targeted individuals).
εδώ είναι και το άρθο της wikipedia για όποιον ενδιαφέρεται:
https://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_harassment
Να σημειώσω πως η όλη διαδικάσια θεωρείτε θεωρία συνωμοσίας και ότι τα άτομα αυτά είναι σχιζοφρενείς. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό όμως, αυτό που βίωσα ηταν ακρώς αληθινό.
Είμαι αρκετά περίεργος, έχει βιώσει κάποιος κάτι παρόμοιο...?
Ευχαριτώ εκ των προτέρων