ειμαι κοτζαμ μαντραχαλος...τεσπα...υπομον η.
Printable View
ειμαι κοτζαμ μαντραχαλος...τεσπα...υπομον η.
δεν εχω την δυνατοτητα ακομα βλεπεις...αν και κανονικα επρεπε να φυγω με τα παντελονια που φοραω.
Καλημερα Νικο.ΠΟλυ πρωινοι κ οι δυο μας.
Ναι...κοιμομουν ολη μερα βλεπεις:)
Καλημερα:)
Ειμαι ηδη μια ωρα ξυπνια,εχω συνηθισει να ξυπναω την ωρα αυτη.Ουτε Κυριακη με πιανει.ουτε τιποτα
Ειμαι πολυ \"μικρος\" ακομα...κανονικα επρεπε να φυγω αμεσως...δεν εχω τα κοτσια...υπομονη.
χεχε και εγω ετσι ημουν...κοιμομουν λιγες ωρες τωρα τελευταια κανω απιστευτους υπνους:)
Τι εννοεις λεγοντας οτι εισαι \"μικρος\".Οχι στην ηλικια φανταζομαι
Εχεις σκεφθει τι εφοδια θα ηθελες να ειχες αυτη την στιγμη ωστε να μπορεσεις να φυγεις?
μαρια αθηνα?Αν θες λες φυσικα.
Λεφτα και δουλεια.
Ηρακλειο.
κανω οικονομια...και θα αρχισω να ψαχνω...γενικα.
Εχω ερθει μια φορα Ηρακλειο πιτσιρικας σε ενα γαμο.
Μα νομιζα οτι δουλευεις ηδη
Δεν μου πολυαρεσε...μου φανηκε καπως...
Δουλευω αλλα δεν εχω αποταμιευσει τιποτα...και θελω να φυγω γενικα απο δω.
Διαβασα καπου οτι θα ξαναρθεις να δεις την πανικουλα.Να συναντηθουμε ολοι μαζι.Αν δεν κανω λαθος υπαρχει κ ενα αλλο παιδι απο Ηρακλειο
Δεν ειχα ποτε τιποτα...εκτος απο τη δουλεια μου...
Τι θα ηθελες να ειχες δικο σου?Καταδικο σου?
Ναι θα δω πως θα παει η κατασταση οικονομικα...μονο για τσιγαρα,κινητο τα απολυτως αναγκαια.
Δεν ξερω ακομα αν μπορεσω κατα τις χριστουγεννιατικες διακοπες.
Μια \"νορμαλ\" ζωη...να μη με ζαλιζουν με βλακειες...μια σχεση...ενα σπιτι...ζωη γενικα.
Δεν μπορω να τα εχω εδω...
Ο μισθος σου ειναι ικανοποιητικος?Θα μπορουσες να αποταμιευεις μερικα χρηματα?
Σπιτι νομιζω οτι εχεις,σχεση μπορεις να κανεις,εαν δεν τους δινεις σημασια δεν θα σε ζαλιζει κανεις.Υπομονη μεχρι να μαζεψεις αρκετα λεφτα ωστε να μπορεσεις να φυγεις,τα υπολοιπα μπορεις να τα κανεις κ εκει
φιλους πραγματικους,παρεες...
Μα δεν τους δινω σημασια!!!!!!!!! αλλα δεν παει αλλο.
οπου μυριστουν \"αδυνατο σημειο\" χτυπανε.
εχεις φιλους Νικο?κ μιλαω για καποιον εμπιστο φιλο
Δεν μπορω να κανω το νευροσπαστο...και αν ασχοληθω παει θα γινουν χειροτερα...
Οχι...
Να μην το κανεις Νικο.Πιστευω οτι στην πολη σου δεν ειναι ολοι ιδιοι.Ξερεις ατομα που ξκεχωριζουν?Που θα ηθελες να γινουν φιλοι σου?
Φυσικα το καθε ατομο ειναι ξεχωριστο...υπαρχουν ολων των ειδων...βιοποικιλια ανθρωπων...αλλα τωρα ειναι πολυ αργα για κοινωνικες σχεσεις...μονο φυγη...εγω δεν αντεχω αλλο.
Θα παω να βρω αλλου την τυχη μου σε ποιο πολιτισμενο περιβαλλον...ή εστω αδιαφορο.
Σε εχουν πλησιασει ποτε?Θα προτεινα μεχρι να φυγεις να κανεις παρεα μαζι τους.Ειμαι σιγουρη οτι αν θα κανεις παρεα μαζι τους ο χρονος μεχρι να φυγεις θα κυλησει πιο γρηγορα
Δεν εμπιστευομαι πλεον κανεναν...εχω το εργασιακο περιβαλλον και μου αρκει.
Δεν επισυναπτω σχεσεις γιατι απλουστατα δεν σκοπευω καν να βγαινω εξω ολη αυτη την περιοδο...προτιμω την ψυχικη μου ηρεμια παρα να με κανουν κομματια και να γραφω ασυναρτησιες στο φορουμ για να ξεσκασω.
Οπως νομιζεις Νικο.Εσυ τους ξερεις καλυτερα.
Ψυχωση? Οχι
Στυγνη πραγματικοτητα.
Τους ξερω εδω και χρονια...αλλα τωρα τους γνωρισα καλυτερα...ας ασχοληθουν με κατι αλλο και οχι με την δικια μου \"τρελλα\".
Μαρια και εγω τις συμβουλες που δινεις θα εδινα μη νομιζεις....ξερω οτι εχεις δικιο.
Συνηθως ειναι ετσι.Αλλα πισω απο τις μασκες κρυβεται ενας αλλος κοσμος αρκει να τον ανακαλυψουμε
Νικο δεν θελω να ξαναμιλησεις για τον εαυτο σου ετσι,θα μου κανεις την χαρη?Μην ξαναμιλησεις ποτε για την \"τρελλα \"σου οπως λες.Κ θα σου πω την χιλιοειπωμενη ατακα\"μαθε να εκτιμας τον εαυτο σου ωστε να σε εκτιμουν οι αλλοι\"
Το εχεις ξανακουσει το ξερω.
Δεν θελω να ανακαλυψω τιποτα...μονο εγω ξερω τι περασα τοσα χρονια...και παλι καλα να λεω...θα μπορουσε να ηταν πολυ χειροτερα...λεμε τωρα.
Σαν ατομα δεν θεωρω κανεναν οτι δεν αξιζει τους βλεπω ολους ισοτιμα...αλλα να σε ζαλιζει με μαλακιες και παρανοιες ο καθε χψζ αγνωστος που δεν εχετε μιλησει ποτε?
Οχι δεν γινεται απλως....ας ασχοληθουν με κατι αλλο...δεν μπορουν ομως...οχι γιατι εγω ειμαι σημαντικος για αυτους αλλα περναω διπλα τους,καθομαι διπλα τους...δε γαμιεται ας πεταξουμε και καμμια μαλακια...λες και εγω ειμαι πτυελοδοχειο...δεν το αντεχω.
Σε γενικες γραμμες...συνηθως βγαινω μονος αφαιρουμε απο την μουσικη και αυτο ειναι.