Παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος κανενα καλο ψυχολογο μερια πειραια κοντα να εχει παει και να χει βρει βοηθεια... Και γενικα τι κοστος παιζει ?
Printable View
Παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος κανενα καλο ψυχολογο μερια πειραια κοντα να εχει παει και να χει βρει βοηθεια... Και γενικα τι κοστος παιζει ?
megalo κοστος..εχθες ελεγα στον ψυχολογο μου οτι δεν ξερω με ποιον να τα βαλω.
με αυτους που ειναι τοσο επαγγελματιες και οχι ανθρωποι και μας γδερνουν κανονικα η με το κρατος με ταμεια τα οποια καλυπτουν την επεμβαση αλλαγης φιλου και οχι την ψυχοθεραπεια..?
συγγνωμη για το ακυρο αλλα ειμαι ελαφρως εκνευρισμενη
Εγω εχω δωσει ενας Θεός Ξερει πόσα μεχρι τωρα απο τότε που ξεκίνησα... Αστα
και εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το καλυπτει τα ταμεια κατι το οποιο μπορει να βοηθησει πολους ανθρωπους απο πολλα καθημερινα προβληματα....... τουλαχιαστον ασ πληρωναμε καποια συμμετοχη οπως με τα ΦΑΡΜΑΚΑ...
Ποσο παει γενικα κανα 60 αρι? και καλα ποσο καιρο μπορει να κανεις θεραπεια για τις κρισεις πανικου και φοβιες υγειας που νιωθω εγω ?
50 ευρω η συνεδρια χωρις αποδειξη εδινα,για δυο χρονια ,τρεις φορες την εβδομαδα.Τον αλλο μηνα θα συναντησω μια ψυχολογο στον Πειραια που ακουσα οτι ειναι πολυ καλη συστημικη.Δεν ξερω να στελνω προσωπικο μηνυμα εδω στο forum για να σου δωσω στοιχεια αν θελεις.
Γιατί δεν δοκιμάζετε τα Κέντρα Ψυχικής Υγείας? Εχει και στον Πειραιά και είναι δωρεάν νομίζω ή εστω με πολύ μικρή συμμετοχή!
εγω θα το εκανα μονον εαν δεν ειχα αλλη επιλογη.Quote:
Originally posted by Sofaki
Γιατί δεν δοκιμάζετε τα Κέντρα Ψυχικής Υγείας? Εχει και στον Πειραιά και είναι δωρεάν νομίζω ή εστω με πολύ μικρή συμμετοχή!
ειναι καλο να υπαρχει το χρματικο στοιχειο γιατ επηρεαζει και τις δυο πλευρες. ο μεν ψυχολογος αισθανεται μεγαλυτερη ευθυνη να δουλεψει σωστα και ο δε \'\'πελατης\'\' επειδη πληρωνει τα μαλλια της κεφαλης του γινεται απαιτητικος μιας και δινει τοσα λεφτα να εχει και τον καλυτερο και να βλεπει αποτελεσματα,οτι τα χρηματα του δεν πανε χαμμενα.στο μονο που ειμαι αντιθετη ειναι οτι δεν υπαρχει καμια ελαστικοτητα..τι φοιτητης εισαι,τι συνταξιουχος,τι μεγαλοδικηγορος το ιδιο
Κι εγώ βλέπω οτι ο δικός μου δε αισθάνεται καθόλου άνετα... Στην εταιρια του όμως η τιμή είναι ενιαία για όλους τους αναλυτές-μέλη.
Σταθερά μεγάλο πρόβλημα το κόστος... Ειδικά αν χρειάζεσαι θεραπευτή με αυξημένα προσόντα/εκπαίδευση κλπ
αστα να πανε..χθες ελεγα οτι τωρα πια,μεγαλυτερο αγχος μου προκαλλει που θα βρω τα χρηματα να πληρωσω την επομενη μου συνεδρια απ\'οτι ολα τα αλλα θεματα που αντιμετωπιζω..αξιζει ομως αλλα τοσο πολυ?Quote:
Originally posted by oboro
Κι εγώ βλέπω οτι ο δικός μου δε αισθάνεται καθόλου άνετα... Στην εταιρια του όμως η τιμή είναι ενιαία για όλους τους αναλυτές-μέλη.
Σταθερά μεγάλο πρόβλημα το κόστος... Ειδικά αν χρειάζεσαι θεραπευτή με αυξημένα προσόντα/εκπαίδευση κλπ
Εγώ λέω να αρχίσω να δουλέυω ημιαπασχόληση ειδικά γι\' αυτό (φαντάσου πόσο δουλευταράς ήμουν μέχρι σήμερα δηλαδή χαχαχα.) \'Οχι μόνο χρειάζομαι την ψυχανάλυση (είναι εξαιρετικός και ο γιατρός μου και έχουμε θεραπευτική σχέση σπουδαία πραγματικά εδώ και χρόνια) αλλά έχουμε μπει πλέον και σε καλό δρόμο και θέλω να ολοκληρώσω!
ωπ!και εγω.τωρα αυτη τη βδομαδα περιμενω απαντηση απο τη δουλεια..αντε να δουμε..Quote:
Εγώ λέω να αρχίσω να δουλέυω ημιαπασχόληση ειδικά γι\' αυτό (φαντάσου πόσο δουλευταράς ήμουν μέχρι σήμερα δηλαδή χαχαχα.) \'Οχι μόνο χρειάζομαι την ψυχανάλυση (είναι εξαιρετικός και ο γιατρός μου και έχουμε θεραπευτική σχέση σπουδαία πραγματικά εδώ και χρόνια) αλλά έχουμε μπει πλέον και σε καλό δρόμο και θέλω να ολοκληρώσω!
καλη επιτυχια melene:)
καλη αρχη oboro:)
ευχαριστω πολυ σοφια μου!!
Είναι το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε.Εργάζεσαι αισθάνεσαι παραγωγικός και αυτόνομος καλή αρχή και στις δυό σας
Εννοείς οτι δουλεύεις και θα κανεις 2η δουλειά για την ψυχανάλυση?Quote:
Sofia σ\' ευχαριστώ :) προέχει βέβαια η διάθεσή μου να σαλέψω.
Σοφακι εννοώ οτι μέχρι σήμερα καθόμουν και αρχίζω να πιστεύω οτι δεν με παίρνει πλέον!!! Τουλάχιστον αν θέλω να κάνω και άλλα πράγματα πέρα απ\' την ψυχοθεραπεία.
και γιατι οχι, πληρη απασχοληση κυριε ωμπορω??????
γιατι να χανει το 1/3 της ημερας του?εχει χρονια πολλα μπροστα του να δουλεψει..τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω!Quote:
Originally posted by Remedy
Για να διαβάζω το ίδιο μανιωδώς με σήμερα, Remedy, και για τα ιδιαιτερα που συνηθως είναι πρωι. :)
Δεν με ενδιαφερουν οι μισες λυσεις, ούτε οι συμβιβασμοί, αυτό είναι σίγουρο.
Ναι και γι\' αυτό, mel :)
Αν 4 άντε 5 ώρες με καλύπτουν σ\' οτι αφορά την ψυχανάλυση, μου αρκεί. Και για μένα δουλεύω περισσότερο δεν εχει τοσο να κάνει με αύξηση των ωρων αλλα περισσοτερο με ευρεση καλυτερων πηγων εισοδηματος. Για μελλοντικα αυτά βέβαια :P
Δουλευω λιγοτερες ωρες παιρνω περισσοτερα χρηματα...να κατι που θελω εγω και...ολος ο πλανητης lol.
υπαρχουν και δημιουργικες δουλειες μελενε....Quote:
Originally posted by melene
γιατι να χανει το 1/3 της ημερας του?εχει χρονια πολλα μπροστα του να δουλεψει..τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω!Quote:
δεν ειναι ολεςχασιμο χρονου...
οπως επισης υπαρχει δημιουργικος τροπος να περνας τον ελευθερο χρονο σου, αλλα μπορει απλα να τον σπαταλας μη κανοντας τπτ...
Η αληθεια ειναι οτι μερικοι βολευονται παντως....και δεν ψαχνουν για καλυτερα.
σε τετοια ηλικια ποσες δημιουργικες δουλειες υπαρχουν?επειδη ψαχνω αρκετα αυτο το διαστημα δεν μπορεις να φανταστεις τι πορτες εχω φαει και ακομα και η δημιουργικη δουλεια αυτη που με δεχτηκαν με τα λεφτα που θα παιρνα δεν θα με εφταναν ουτε τα εισητηρια του ηλεκτρικου!και προσοντα να εχεις και παλι δεν σε δεχονται..νομιζεις οτι ειδικα στην ελλαδα εχουμε την πολυτελεια να βρουμε δημιουργικες δουλειες με τοση ανεργια?Quote:
υπαρχουν και δημιουργικες δουλειες μελενε....
οπως επισης υπαρχει δημιουργικος τροπος να περνας τον ελευθερο χρονο σου, αλλα μπορει απλα να τον σπαταλας μη κανοντας τπτ...
Εγω τουλάχιστο δεν χρειάζομαι δημιουργικη δουλεια για να ειμαι δημιουργικος, ουτε εχω την απαιτηση απο μια δουλεια εμ να με πληρωνει οπως θελω εμ να ειναι και ονειρο (σαν αντικειμενο εννοω). Μεσα μου τα εχω διαχωρισει γιατι τετοιος τυπος ειμαι γενικα: στρεφομαι προς πολλες κατευθυνσεις. Ετσι λειτουργω. Και φυσικα χρειαζομαι αρκετο χρονο για να σκεφτομαι και να διαβαζω. Χωρια τα αθληματα και τις ξενες γλωσσες που ειναι μαστ αν θελω να ακονισω και καμια ικανοτητα μου που ειναι δυνατο χαρτι.
οβορο εσυ σπουδαζεις?σε τι φαση εισαι?αν θες μου απαντας
σε τι ηλικια και με τι προσοντα?Quote:
σε τετοια ηλικια ποσες δημιουργικες δουλειες υπαρχουν?επειδη ψαχνω αρκετα αυτο το διαστημα δεν μπορεις να φανταστεις τι πορτες εχω φαει και ακομα και η δημιουργικη δουλεια αυτη που με δεχτηκαν με τα λεφτα που θα παιρνα δεν θα με εφταναν ουτε τα εισητηρια του ηλεκτρικου!και προσοντα να εχεις και παλι δεν σε δεχονται..νομιζεις οτι ειδικα στην ελλαδα εχουμε την πολυτελεια να βρουμε δημιουργικες δουλειες με τοση ανεργια?Quote:
υπαρχουν και δημιουργικες δουλειες μελενε....
melene μεχρι σημερα δεν εχω σπουδασει λογω κατάθλιψης και απόσυρσης, αλλα σκοπευω να το κανω μαλλον στο εξωτερικο και αφου θα εχω τακτοποιησει τα πραγματα εδω πρωτα... Αθληματα, διπλωματα, θεραπεια κλπ και ενα σωρο άλλα, όχι μονο εκπαιδευτικα βεβαια, που ειχα ξεκινησει αλλα οχι και ολοκληρωσει εξαιτιας του ολου χαμου. Εσυ σπουδαζεις? :)
φοιτητρια βεβαια χωρις προυπηρεσια αλλα σε καλη σχολη και με γνωσεις 2 γλωσσων.
η δημιουργικη δουλεια που σου ειπα ηταν να διδασκω μουσικη σε ενα ωδειο,5 μαθητες,20 ωρες το μηνα για 40 ευρω-τι μηνα!!..κατι τετοια συνανταω συνεχεια και απογοητευομαι
με το δημουργικη εννοεις δουλεια που να εχει σχεση με την τεχνη σου... Οκ, καταλαβα. :) Ναι απο αυτο ειναι λογικο να εχεις καποιες απαιτησεις αλλα κι εγω εχω ακουσει ιστοριες για αγριους για το συγκεκριμενο αντικειμενο στην αγορα εργασιας. Που ξερεις ομως, κατι μπορει να βρεθει! Καλο κυνηγι και καλη επιτυχια απο εμενα melene :)
σε ευχαριστω πολυ oboro.ειναι τραγικη η προσοφορα σε αυτον τον τομεα και ειναι αδικο γιατι οταν δεν ειναι απλα χομπυ επενδυεις πολυ χρονο και πααρα πολυ χρημα και στο τελος σου κλεινουν την πορτα στα μουτρα
40 η 400?
δεν μπορω να σου πώ οτι δεν εχεις δικιο, ουτε οτι τα πραγματα ειναι πολυ ευχαριστα στον χωρο εργασιας ειδικα στη χωρα μας.Quote:
σε τετοια ηλικια ποσες δημιουργικες δουλειες υπαρχουν?επειδη ψαχνω αρκετα αυτο το διαστημα δεν μπορεις να φανταστεις τι πορτες εχω φαει και ακομα και η δημιουργικη δουλεια αυτη που με δεχτηκαν με τα λεφτα που θα παιρνα δεν θα με εφταναν ουτε τα εισητηρια του ηλεκτρικου!και προσοντα να εχεις και παλι δεν σε δεχονται..νομιζεις οτι ειδικα στην ελλαδα εχουμε την πολυτελεια να βρουμε δημιουργικες δουλειες με τοση ανεργια?
αναφερεις την ηλικια σου ομως σαν μειονεκτημα. Μπορει να ειναι σε καποιες περιπτωσεις. Ομως εχεις ενα μεγαλο πλεονεκτημα: σκεψου οτι εχεις τωρα το χρονικο περιθωριο αν μη τι αλλο, να πειραματιστεις κ να δεις τί σου πάει αλλα κ πώς να το κυνηγησεις.
σοφια μου ξερω τι ειναι αυτο που θελω να κανω και το κυνηγω ηδη ομως δεν μπορω και να μην σκεφτομαι οτι επενδυω τοσα πολλα σε κατι που ναι μεν μου αρεσει αλλα το πιο πιθανο ειναι αυριο μεθαυριο να πεινασω.θα φυγω απο εδω,η μαλλον θα το ηθελα πολυ.να παω σε καποια αλλη χωρα που θα εχω ευκαιριες και θα μπορεσω να ζησω αξιοπρεπως και οχι εδω.περα απο τη δουλεια ειναι και η αντιμετωπιση του κοσμου..οι ανθρωποι εκεινοι οι οποιοι αν δεν εισαι πανεπιστημονας σε σνομπαρουν.δεν θα μπορεσω να ξεχασω αυτο που μου ειπε πριν μερικα χρονια ο μαεστρος της λυρικης οταν ηρθε ενας τυπος γυρω στα 50 και τον ρωτησε καλα εσυ πληρωνεσαι για να κουνας τα χερια σου?και περα απο ολα αυτα,οι σπουδες κοστιζουν παρα πολυ,μπορει να εχω τον χρονο αλλα δεν εχω το χρημα..
αν ποτε σου τυχει να πρεπει να δουλευεις μιν.9ωρο που μπορει να γινεται κατα περιπτωση 10-12-15 η και και 20 :) ωρες στπ τσακιρ κεφι, και γυρνας σπιτι κι εχεις χρονο και διαθεση μονο για να φας και μονο αν εχεις εκει ετοιμο φαι, και δεν εχεις περιθωριο να διαλεξεις να δουλευεις λιγοτερο εστω και για λιγοτερα λεφτα γιατι ΑΥΤΟ απαιτει η δουλεια,ΤΟΤΕ θα εχεις απολυτη αναγκη να ειναι αυτη η δουλεια δημιουργικη και ανταξια των προσδοκιων και των ικανοτητων σου για να μην αρχισεις ν αναρωτιεσαι γιατι ζεις :)Quote:
Εγω τουλάχιστο δεν χρειάζομαι δημιουργικη δουλεια για να ειμαι δημιουργικος, ουτε εχω την απαιτηση απο μια δουλεια εμ να με πληρωνει οπως θελω εμ να ειναι και ονειρο (σαν αντικειμενο εννοω). Μεσα μου τα εχω διαχωρισει γιατι τετοιος τυπος ειμαι γενικα: στρεφομαι προς πολλες κατευθυνσεις. Ετσι λειτουργω. Και φυσικα χρειαζομαι αρκετο χρονο για να σκεφτομαι και να διαβαζω. Χωρια τα αθληματα και τις ξενες γλωσσες που ειναι μαστ αν θελω να ακονισω και καμια ικανοτητα μου που ειναι δυνατο χαρτι.
γιατι, ξεφεύγει καθόλου απο το στανταρ της γενιας των 800 ευρω αν ειναι το δεύτερο? Δηλαδη μουσικη σε ωδειο = ντελιβερι. Η εργασιακη εξισωση της εποχης. Πλακα πλακα αν προσαρμοσεις και τους δυο μισθους απ΄τη μια για το θεωρητικο υποβαθρο της μουσικης και απ΄την αλλη για τα επιδοματα που δεν δινονται σε ενα βαρυ επαγγελμα απ΄την αλλη δεν εχω αντιρηση να ψιλοεξισώνονται... Σε τι επιπεδο μισθου πλεον όμως?Quote:
40 η 400?
40!!οχι δεν εκανα λαθος..
Συμφωνω, ρεμ...Quote:
αν ποτε σου τυχει να πρεπει να δουλευεις μιν.9ωρο που μπορει να γινεται κατα περιπτωση 10-12-15 η και και 20 :) ωρες στπ τσακιρ κεφι, και γυρνας σπιτι κι εχεις χρονο και διαθεση μονο για να φας και μονο αν εχεις εκει ετοιμο φαι, και δεν εχεις περιθωριο να διαλεξεις να δουλευεις λιγοτερο εστω και για λιγοτερα λεφτα γιατι ΑΥΤΟ απαιτει η δουλεια,ΤΟΤΕ θα εχεις απολυτη αναγκη να ειναι αυτη η δουλεια δημιουργικη και ανταξια των προσδοκιων και των ικανοτητων σου για να μην αρχισεις ν αναρωτιεσαι γιατι ζεις :)
...αλλα και ελπιζω να μην μου τυχει, το ψιλοσκοπευω δηλαδη! :P
(Tουλαχιστο να πληρωνομαι και με προμηθεια? Και ο μισθος να είναι για \"βαρυ\" πτυχιο συν διπλωματα συν βιογραφικο συν μετεκπαιδευση συν... Ε κατι τέτοιο ελπιζω κάπως λιγότερο να μην μου τυχει! :P)
και βρισκουν ατομα να δουλεψουν τοσες ωρες για 40 ευρω?Quote:
40!!οχι δεν εκανα λαθος..