Γνωριμιες μεσο ιντερνετ.Τι λετε?
Τον τελευταιο καιρο επειδη ειμαι πολυ μεσα και γενικα εχω σταματησει να βγενω για καφε κλπ λογο οικονομικων και ηλικιας,ειμαι και μαμα οι μονες γνωριμιες π κανω ειναι σε διαφορα σαιτ με παιχνιδια,τσαρ ρουμς κλπ.
τελευταια εχω γνωρησει μερικους ο ενας οπως σας ειπα ειναι 34 και αρεσουμε αρκετα αλλα μηλαει καπως σαν γκει.ο ιδιος επισης επειδη εχουμε σηζητησει οτι στο κρεβατι μ αρεσει να μου μηλαει προστυχα μου στελνει μνμ τα τυπου τι κανεις πουτ--αρα μου καρ--λα μου και τετια π του εχω πει οτι δεν μαρεσουν περα απο το σεξ.
επισης μ ειπε οτι αν σιναντιθουμε και κανουμε σεξ θα με βριζει ασχημα και θα με λεει και βαρελα ,ζηλευει αν εχω αλλους φιλυς στο συγκεκριμενο σαιτ και μ λεει να τους σβινω και γενικα το μυαλο του ειναι στο σεξ.θελει την πρωτη μερα ν φοραω μινι χωρις εσωρουχο και τετια παραξενα μου λεει.
το θεμα ειναι οτι γνωρισα και καποιον αλλο πολυ συνεσταλμενο,μορφωμενο και πιο ωραιο θα ελεγα αντρα αλλα κολαω στο οτι ειναι ενα χρονο μικροτερος μου.φενετε πολυ πιο σοβαρος καμια σχεση με τον αλλον π ειναι 34 και δεν ξερω με ποιον απο τους 2 να βρεθω κιαν τεριαξω να κανω κατι.