Printable View
Εγώ.....
Γιατί?
Και εγω
και εγω!
θα πιουμε κανα καφεδακι ολοι παρεα;;;;
(κ οχι της παρηγοριας)
αμε!!
Εγω λεω να παμε κατευθειαν για ποτο :p
μπα...μην παρασυρουμε κανεναν!!Quote:
Originally posted by mariap
Εγω λεω να παμε κατευθειαν για ποτο :p
Eεεε κοριτσοπαρεα θα ειμαστε !!! Καιρος να παρασυρθουμε :p
ναι ομως με αλκοολ?
Γιατι οχι? Υπαρχουν και ποτα χωρις αλκοολ :p
αμα το παμε ετσι ναι!οχι οτι εχω εγω προβλημα απλα σκεφτομαι τις κοπελες οπυ προσπαθουν να το κοψουν!ο,τι και να κανονιστει ειμαι μεσα εγω!
Kαλα και εγω μια προταση εκανα... εγω δεν εχω προβλημα σε οτιδηποτε κανονισετε :)
ολο λεμε λεμε και τιποτα δεν γινεται..νομιζω για να καταφερουμε να συναντηθουμε πρεπει να το κανονισουμε διαφορετικα,μεσω u2u.να στειλουμε η μια στην αλλη και να κανονισουμε ωρα και μερος γιατι ετσι χυμα ειναι διαφορετικα..
κανινιστε το κοριτσια οκτωβρη που θα κατεβω αθηνα να ερθω και εγω:)
Καλημέρα σε όλους, να μη μένουμε όμως στα λόγια. Θα συναντηθούμε αθήνα τον οκτώβρη. Ας οριστεί από κάποιον από τώρα μιά ημερομηνία και θα την χτενίσουμε ώστε να μπορούν οι περισσότεροι.
ωραια απο κοινου λοιπον..Quote:
Originally posted by liberchild
Καλημέρα σε όλους, να μη μένουμε όμως στα λόγια. Θα συναντηθούμε αθήνα τον οκτώβρη. Ας οριστεί από κάποιον από τώρα μιά ημερομηνία και θα την χτενίσουμε ώστε να μπορούν οι περισσότεροι.
εγω λεω να πω το μερος...
κεντρο,ναυαρινου και Ιπποκρατους στο circle.ειναι ενα πολυ ομορφο καφετεριο-μπαρακι.
ωραια!να πουμε ημερομηνια απο 5 οκτωβρη και μετα οποτε σας βολευει?:)
5, δευτερα λοιπον,εγω δεν εχω προβλημα..ισως για την ωρα..δεν ξερω τι ωρα θα δουλευω
οριστικοποιηστε το και ειμαι μεσα :) μονο πρωι μη μου πειτε ε :P
αφου δεν μπορει πρωι η μια , βραδυ η αλλη!!πως θα γινει?μεσημερακι μαλλον για κανα κοψιδι..
Ωραια θα ερθω να παρω...ματι...:)...οπου μεγαλη κοριτσοπαρεα πεσαμε διανα:)Quote:
κεντρο,ναυαρινου και Ιπποκρατους στο circle.ειναι ενα πολυ ομορφο καφετεριο-μπαρακι.
κοπσιδια:) το καλυτερο:)
πονηρουλη κιπακο :P:P:P:PQuote:
Originally posted by keep_walking
Ωραια θα ερθω να παρω...ματι...:)...οπου μεγαλη κοριτσοπαρεα πεσαμε διανα:)Quote:
5 οκτωμβρη δεν ειναι δευτερα??
Στις 5/10 δεν μπορώ. Τι θα λέγατε για 8/10 ? οποιαδήποτε ώρα ?
εγω ειμαι μεσα θα μαι αθηνα απο τις 5 μεχρι και τις 20 του μηνα οποτε κανονιστε εσεις που δουλευετε για μενα διακοπες θα ναι:)
παιδια δεν εχω προβλημα ως προς την ημερομηνια,απλα επειδη θελω πολυ να σας γνωρισω θα σας πειραζε να βρεθουμε πρωι ή μεσημερι επειδη δεν μπορω να κυκλοφορω απογευμα-βραδυ?
ολγα εχεις u2u
δεν βλεπω απαντηση οποτε μαλλον δεν με θελετε στην παρεα σας.
μαλλον δεν ειμαι απο τα ιδιαιτερα δημοφιλη ατομα εδω μεσα....
εγω το αφωνω σε σας ωρα και μερος
φερουλα τι λες βρε κουκλιτσα?
δεν μου απαντησε κανεις σχετικα με το οτι δεν μπορω απογευματινες και βραδυνες ωρες γι αυτο το λεω...
δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα να βρεθουμε μεσημερι η απογευματακι..
εγω μπορω μονο πρωι.
ας κανονισουμε ενα σαββατο.
οποιο σαββατο θελετε.
αν φυσικα με θελετε στην παρεα...
Εγώ λέω να κάνουμε πεντ-έξι συνατήσεις για να βολευτούμε όλλοι. Εγώ πχ μπορώ όλες τις Δευτέρες-Τρίτες -Τετάρτες, αλλά δεν μπορώ πρωί-μεσημέρι, αλλά μόνο βράδυ......:(
και το σαββατο δεν ειναι κακη ιδεα για οσες/οσους δουλεουν και εχουν προβλημα τις καθημερινες
γιατι βρε φερο να μην σε θελουν στην παρεα ? :)
Το ξαναγράφω και απογευμα και βράδυ να κανονιστεί κάποιος θα πάει την φερρο στο σπίτι της
παιδια αληθεια θα συναντηθειτεεεε κεγω αθην ειμαιι
καλημερα amarylis! τι κανεις? :) χρονια και ζαμανια, μου ελειψαν οι τελιτσες σουυυυυυυ βρεεε :P
Παιδια κι εγω θα ερθω σιγουρα, το δηλωνω και εδω για το γραφειοκρατικον του θεματος. :p