Quote:
Originally posted by mstrouf
ηθελα καιρο να ανοιξω ενα τοπικ, να μοιραστω αυτο που μου συμβαινει τελευταια, δεν το εκανα γιατι κοροϊδευω τον ιδιο μου τον εαυτο.
πριν ξεκινησω, θελω να ζητησω συγνωμη αν νευριασα κανεναν στο παιχνιδι της πανικουλας, ειπα να παιξω μπας κ ξεχαστω, δεν τα καταφερα, σιχαινομαι τον εαυτο μου μ αυτη την προσποιηση κ κατεληξα να το κανω κ στο φορουμ, συγνωμη.
για την ακριβεια με ολα τα τελευταια συμβαντα να το πω, τους 2 τελευταιους μηνες εχω μια υπερενεγεια, μια υπερκινητικοτητα, κανω ταυτοχρονα πολλα πραγματα μαζι, χωρις να εχω την αισθηση του τι κανω ή πως αισθανομαι. με εχει ξεχασει ο υπνος, κοιμαμαι ελαχιστες ωρες κ αυτο απο εξαντληση, οταν αισθανομαι τι μου γινεται ποναω τοσο πολυ, υποφερω, δεν αντεχω, μου δινεται η αισθηση οτι τρελαινομαι. δεν ξερω τελικα τι να κανω ρε γμτ, σιχαθηκα οπως σας ειπα να με κοροϊδευω κ να προσποιουμαι. οσο υπομονη κ αν εκανα δεν περναει κ οτι τρελενομαι δεν μοιαζει πια προσωρινο, ειμαι σε μια συνεχομενη κατασταση τρελας. θλιψη σε σημειο αηδιας, θυμος - νευρα χωρις αιτια κ χωρις δυνατοτητα ελεγχου, αισθηση οτι εχω εγκλωβισει τον εαυτο μου σε ενα κλουβι κ οτι μαστιγωνω τον εαυτο μου αλυπητα για να προσποιηθει κ να δειξει οτι στεκει στα ποδια του. μαλλον εγω δεν στεκω καλα, τι θελω κ γραφω κ τα λεω κιολας, πολυ σιχαμερη γλοιωδες παρουσια εχω καταντησει κ εδω μεσα, ισως μαλλον δεν θα επρεπε να γραφω, αλλα να κοπανω το κεφαλι μου στην οθονη.