..........
Printable View
..........
Καλησπέρα, ίσως κάποιο βιβλίο αυτοβελτιωσης-αυτοπεποιθησξς θα βοηθούσε, επίσης ένας ψυχολόγος ίσως μπορούσε να σε ανεβάσει ψυχολογικά.
Όσο αφορά την κοινωνικοποίηση δοκίμασες π.χ κάποια ομαδικά αθλήματα; Η κάτι άλλο που να σου αρέσει και να περιλαμβάνει και άλλα άγνωστα άτομα;
..........
Δυστυχώς δεν έχω κάποιο βιβλίο να προτείνω, αλλά είμαι σίγουρος ότι μέλη θα σου πουν.
Είχα πάρει κάποτε ένα βιβλίο και με βοήθησε.
Αλλά πιο πολύ στην ντροπαλότητα με είχαν βοηθήσει οι κατακτήσεις, δλδ η πρώτη κοπέλα που έκανα σχέση με ανέβασε αρκετά ψυχολογικά.
Όμως ξέρω αν είσαι ντροπαλός είναι δύσκολο να πλησιάσεις κοπέλα.
Εγώ θα σου έλεγα να δουλέψεις με έναν ειδικό την εσωστρέφεια και την ντροπαλότητα σου. Δοκίμασε ένα ραντεβού και αν δεν μπορείς μην ξαναπάς, ο ειδικός θα σε ξεκλειδώσει.
κοινωνικές δεξιότητες και άγονες ντροπές δεν συμβαδίζουν
...............
...............
Αν δεν μπεις στη διαδικασία να έχεις διάδραση με άλλους ανθρώπους..πως θα βρεις τον εναν για να ειναι η σχεση σου,ο ψυχολογος θα σε βοηθησει οχι τα βιβλια στη φαση που εισαι....χρειαζεσαι ανθρωπους γυρω σου...οπότε ΦΥΓΕ απο τσ best seller αυτοβελτιωσης πηγαινε ψυχολογο ψαξτο ομως λιγο,ξεκινα λιγο γυμναστικη στο σπιτι αν ντρεπεσαι γυμναστηριο,να μην παρεξηγηθω,γυμναστικη δεν λεω για να κανεις σωμα αλλα για να φυγει η ενταση που σιγουρα εχεις και ολα θα πανε καλα,το χεις man...δομησε τον εαυτο σου και ακου τις αναγκες σου,τις πραγματικες ομως για σενα...οχι οτι σας επιβαλλει η δυτικη κουλτουρα....
..............
....................
για να γράφεις κάτι τέτοιο μπορεί να σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις αλλά είναι πέρα για πέρα αλήθεια:δεν μετράει η ομορφιά στον άντρα!
βγες έξω να δεις ποια κυκλοφορεί με ποιον και θα καταλάβεις...
θα σου έγραφα εδώ τι μετράει αλλά μπορεί να θεωρηθεί πρόστυχο....
με το πιο πρόστυχο από όλα να είναι ο τραπεζικός λογαριασμός...
Καλησπέρα,μην διαβάζω βλακείες..ειμαι 31 δεν έχω δει άσχημο άνθρωπο,έχω δει απεριποιητο,έχω δει τέρμα αγενη απο το βλέμμα...το προσεγγίζεις λάθος και χωρις να το παίξω συμβουλος μην ξεκινάς με τέτοιες πεποιθήσεις την ενηλικη συναναστροφη σου σε ολα τα ειδη σχεσεων που θα χτισεις,πας να βγεις έξω στην κοινωνια να κανεις ωραια πραγματακια για σενα και για οποιον θες και θελει να συνυπαρχετε..τι βλακειες ειμαι ασχημος...νεο παιδι..οτι δεν σου αρεσει..το αλλαζεις προσεχεις τον εαυτο σου,να εισαι υγιης μεσα/εξω,να εχεις την ευθυνη του εαυτου σου και keep going...εκπεμπεις αυτο που νιωθεις οτι εισαι και πανω απο ολα ΓΙΑ ΣΕΝΑ πρεπει να εισαι ακεραιος με καθαρο βλεμμα και συγκροτημενη σκεψη,χωρις βιτρινες και μασκες για να αρεσεις...ειμαι σιγουρη πως τα ξερεις
Λάθος το διατύπωσες. Έπρεπε να πεις "νιώθω ότι είμαι άσχημος επειδή έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση και χαμηλή αυτοεικονα". Αν το δεις από αυτή την οπτική, που είναι και η σωστή, θα θες να πας και ψυχολόγο.. Δεν χρειάζεται να είσαι κουκλάκι για να είσαι κοινωνικός ή να κάνεις σχέση (ο κάθε άνθρωπος ορίζει διαφορετικά το.." ωραίο"). Όταν αγαπήσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, θα το καταλάβεις.
αν το πρόβλημα είναι η αυτοπεποίθηση ο ψυχολόγος σίγουρα θα βοηθήσει. κι εγώ αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα. τσακάλι έχεις συναντήσει εμένα διότι έχω υπάρξει κι απο τα δύο
και απεριποίητο και τέρμα αγενή από το βλέμα
όμως μετά βελτιώθηκε για κάποιο σεβαστό διάστημα
συνήθως είναι και οι λάθος παρέες ίσως να μην πιστεύεις ότι σου αξίζει, θεματοθέτη, να κάνεις παρέα με ανθρώπους που σου μοιάζουν, όπως λανθασμένα πίστευα κι εγώ.
όλα αυτά είναι πεποιθήσεις της παιδικής ηλικίας που φυτεύουν οι φοβισμένοι γονείς -ή φροντιστες-για να μη χάσουν το πιτσουνάκι τους απο τη φωλιά.
το ότι ντρεέπεσαι δεν είναι κακό, αυτό με τον καιρό φεύγει, κι άλλοι έτσι υπήρξαν και το ξεπέρασαν δεν σου το λένε και πιστεύεις ότι είσαι μόνο εσύ έτσι.
Ολοι μας πιστευω,έχουμε συναντησει και θα συναντουμε και εσυ ακομα που περασες απο αυτη τη φαση,το εντοπισες,το αλλαξες και προχωρας...το θέμα και το σπουδαιο ειναι πως το ελυσες...το λυνεις και θα το παλευεις γιατι τωρα ξέρεις
https://youtu.be/nGSCTSHAmRc
τραγουδι ειναι..το φλασακι...
Ακουσε το!!
................
................
Μάλιστα...ας απαντήσω..αν και αρχιζω να πιστευω πως κοροιδευεσαι εδω μεσα που μπηκες οπως και αρκετοι αλλοι
Και κουβεντα να πιασεις,τι θα πεις,πάμε να πιουμε ενα καφε..για σενα τι εχεις να παρουσιασεις,θεωρεις πως εχεις δουλεψει τον εαυτό σου για σχεση..ρκτός αν θες βραχυπρόθεσμα ραντεβου..
Adult Life
Σπουδές,δουλεια
Σπιτι(λογαριασμοι,ευθυνη καθημερινοτητας)
ταξιδακια,διαβασμα,ματαιώσ εις πεποιθησεων που εχεις απο το σπίτι,να βρεις πιστη(η εμπειρια λεει η καλυτερη πιστη ειναι στον εαυτον μας,αν καταφέρεις και ανυψωθεις περα απο το εγω σου..ισως πιστεψεις και στον θεο..καποιοι καταληγουν εκει)
οταν τα κανεις ολα αυτα και εχεις αποκτησει πολιτισμο,παιδεια και την ευθυνη του εαυτου σου,ίσως μπορεις να φέρεις και παιδια στον κόσμο χωρις να τα θεωρεις κτημα σου
Δικη σου η επιλογη,την καλημερα μου
Υγ ποσο θα ηθελα,αν γινοταν η διαχειριση να μπορουσε να βρει διπλα,τετραπλα προφιλ,που δεν ξερω που βρισκουν τον χρονο και ποσα email εχουν,να σπανε πλακιτσα εδω μεσα.τι να πεις..απλα ελπιζεις
οχι, αυτο δεν ειναι δεξιοτητα. κατα 90 % και αναλογα με τις συνθηκες που θα γινει, ειναι σεξουαλικη παρενοχληση...
ποιος σου ειπε εσενα, οτι η ικαθεμια που θα παει στην σταση για την δουλεια της, ή τον οποιονδηποτε λογο, ειναι υποχρεωμενη να ανεχθει προσσεγγισεις απο αγνωστους!!!!!
να βρεις κοινωνικες ομαδες για να συναναστραφεις ανθρωπους!~ οχι να την πεφτεις σαν περιεργος τυπος στην μεση του δρομου!!! βρες χομπι, κανε παρεα με συναδερφους, γνωστους, συγγενεις, συμφοιτητες, κανε κατι να γνωρισεις κοσμο! οχι να μιλας σε αγνωστες στον δρομο. ελεος...
αυτό το παιδί που μοναχο τον δρόμο του γυρεύει; θα βγει στην κακιά μάγισσα που έχει σε κλουβί τ@ν αδερφ@ του ή θα βγει στο φως ξανά; :confused:
θέλω adult life πού παραγγέλνεις; -αστειεύομαι.
Μπορει και να μπορεί να τα βρει? Ή μήπως όχι?
Πάντως μπράβο σου. Εγώ θυμάμαι όταν μπήκα στο φορουμ, έκανα ένα τρίμηνο να προσαρμοστω, πόσο μάλλον να καταλάβω ότι κάποιος μπορεί να μπει με πολλά προφίλ και σπαει πλάκα. Ούτε θα μου περνούσε από το μυαλό κάτι τέτοιο.
Άρα κατάλαβες ότι αυτός έχει κι άλλο προφίλ? Ποιος είναι? Να κάνουμε αναφορά.
ποιος να ξερει....
τελικα ισως να μην ειναι και τοσο δυσκολο.
θυμαμαι ενα μελος που ειχε μπει με 200 προφιλ εδω μεσα (και συνεχιζει να μπαινει), και ηταν το πρωτο- πρωτο που παραπονιοταν στην διαχειριση για τα πολλαπλα προφιλ και απαιτουσε να βρεθουν και να μπαναριστουν..
την μια ηταν ασφαλιστρια, την αλλη μηχανικος, την αλλη νοικοκυρα, ωρες ηταν να μπει και σαν γιατρος να δινει γνωματευσεις...
τελικα βρηκαν και μπαναρισαν την ιδια....
το θρασσος δεν εχει ορια καποιες φορες. και η παρανοια, επισης..
Νομιζω θυμάσαο το πρώτο thread μου,που ήταν κρυολουσια οπως και με τον άλλον που ελεγε για την αδερφη του και μου χτυπησε το νευρο,δεν θυμαμαι ποσα μηνυαα εστειλα στη διαχειριση και ευτυχως πηρε θεση,δεν εχω αποδειξεις...μακαρι να ειχα γιατι το φορουμ ειναι για στηριξη οχι να βγαζει ο καθενας τα γουστα του και ναπροκαλει..επειδη υπαρχει διαθεση για απαντηση..ετσι και με τον μικρο εδω..αν ειναι μικρος..εστειλαν αρκετοι στον προβληματισμο του και του ειπαν να δομησει τον εαυτ οτυ...του εστειλα και ενα site οταν ειπε πως θελει να ξεκινησει ψυχοθεραπεια αλλα δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα και εκεινος εστειλε...ειδα μια κοπελα και ερωτευτηκα αντι να πει ΞΕΚΙΝΗΣΑ την προσπαθεια και θα ασχοληθω με τον εαυτο μου..ε νιωθω οτι υποτιμα την νοημοσυνη μου ο αλλος και μου πεταει φιδια(ψεματα) και σπαει πλακιτσα
Θυμάμαι ότι είχες αντιδράσει σε εκείνο το θέμα και έχω κάνει κι εγώ αναφορά. Εσύ έστειλες email?
Επειδή ο θεματοθετης εδώ είπε τις σκέψεις του, δεν σημαίνει ότι έχει πολλά προφίλ. Μπορεί όντως έτσι να λειτουργεί.
Είναι δύσκολο ναι, να υποτιμά κάποιος τη νοημοσύνη κάποιου άλλου (ή να νομίζει ότι υποτιμά), αλλά δεν χρειάζεται να το παίρνεις προσωπικά. Ενα θέμα είναι. Σαν όλα τα άλλα.
"απάντηση με παραθεση", αν το επιλέξεις αυτό, επιλέγεις και το σχόλιο που απαντάς..
200 προφιλ αρα 200 email..που γινονται αυτα και ειδικα τωρα που για λογους ασφαλειας δηλωνεις κινητο και email για την προστασια της αλληλογραφιας..τουλαχιστον εγω που δεν ασχολουμαι και το παιδι που μας τρεχει το site για το ιατρειο μου τα εχει φτιαξει ετσι και σε μενα και στον πατερα μου..δυο email εχω..ενα για την δουλεια και ενα για τα ψωνια και συμμετοχες σε διαφορα απο την πεζοπορια μεχρι ψωνια..δεν ξερω ..ειμαι απλος ανθρωπος..
Απλα δεν καταλαβαινω..ποιος ο λογος..ολοι για για τους δικους του λογους ειναι κουρασμενοι..γιατι και τετοια χολη εδω μεσα...ειρωνεια...φιδια(ψεμα� �α)..συμβουλατορες της τελειοτητας..χωρις να τα εφαρμοζουν απλα ετσι για να δειξουν οτι ξερουν...ετσι για να περναει η ωρα
Δεν θα καταλαβω ποτε αυτες τις συμπεριφορες και ειδικα εδω μεσα που δεν εχεις να αποδειξεις τιποτα παρα μονο να ''προσφερει'' ο ενας στον αλλον και να τον ''σηκωσει'' με μια κουβεντα για να προσπαθησει την επομενη μερα.εξω ναι να το καταλαβω ολοι εχουμε παραδειγματα..εμενα η ντελουλλου της εβδομαδας απο οταν ανοιξαμε αυτη την εβδομαδα που με ειρωνευτηκες για τη μυτη στο στριφωμα..μπλεχτηκε το σκυλι της σε καβγα,,beagle με αμερικανικο ακιτα(καλος και αυτος με το ακιτα στο παρκο του ΦΛΟΙΣΒΟΥ..αλλο Μ@@@@..τλπ) το εφερε με κομμενο το δεξι αυτι στα δυο και η εννοια της ηταν αν θα ξαναβγουν τριχες και ποσο σημαδι θα αφησει και το εβγαζε και φωτογραφιες που ηταν κοιμισμενο να δειξει το δραμα της στο insta ...ε εχει αυτη η τυπισσα καθε μερα ...τηλ..μηνυματα πως δεν μπορει να καθαρισει την πληγη γιατι φοβαται τα ραμματα..στοιχημα την αλλη εβδομαδα θα μας το φερει με εξωτερικη ωτιτιδα..αυτη τωρα που ειναι γνωστη..που την πουλαει την τρελιτσα της..που ειναι και κροκοδειλος κλαψιαρα ..της το παιρνεις το σκυλακι ή οχι..ναι ειναι η απαντηση αλλα δεν μπορω..αλλα εδειξε την ανικανοτητα της να το φροντισει τλπ..συγγνωμη για το ξεσπασμα
Ισχυει...και νιωθω ασχημα γιατι ειδα ...εσβησε οτι εγραψε..τον πηρα απο τα μουτρα..αλλα δεν μπορω σε ενα ατομο που μπαινει να βρει λυση να του δειχνεις το δασος και να κοιταει το δαχτυλο και αυτο παιζεται και ενα ατομο που μαλλον..λεω μαλλον δεν εχει καποιο προβλημα γιανα χρειαζεται αγωγη απο την στιγμη που οπως εγραψε κανει πραγματα και θελει
Ναι εστειλα και email εγραψα μπηκα να δω τι εγινε αλλα μου εκοψε την προσβαση στο συγκεκριμενο προφιλ οτνα μπηκα να δω πως το συνεχισε,εσυ μπηκες..συνεχισε να τα λεει αν και μετα που το σκεφτηκα ειχες δικιο να προκαλεσει ηθελε αλλα μου χτυπησε το νευρο
Δεν κατάλαβα αυτό που είπες για το αφτι και το σκύλο...
Εγώ έχω πολλά email (ένα για να κάνω αγορές, ένα για online παιχνίδια, ένα για το ταμπλετ, ένα για το κινητό, ένα για δουλειά, ένα για να μιλάω κτλ) και δεν χρειάζεται να δώσεις τηλέφωνο. Οπότε αν κάποιος θέλει να μπει με άλλο email εδώ και να κάνει άλλο προφίλ μπορει.
Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι ο συγκεκριμένος εδώ έχει πολλά προφίλ. Που το στηρίζεις?
Δεν το στηριζω καπου..το υποθετω...οταν του λενε ολοι σχεδον τα ιδια και εκεινος επιμενει και γραφει τα ιδια...και ειδικα οταν λεει ειδα μια στη σταση και ερωτευτηκα..δεν ξερω ισως ημουν αποτομη...αλλα εχω σηκωσει φρυδι εδω μεσα με αυτα που διαβαζω..
Το καναμε το thread...τλπ..η μικρη σου τι κανει
Ελπιζω να μην με ειρωνευεσαι και συγγνωμη που πηρα θεση αλλα οταν εγραψες αυτα και μου ειπες και για την κορτιζονη που απο οτι καταλαβα πρωτη φορα θα παιρνει για τοσο καιρο δεν μου καθησαν καλα..οταν δινουμε αγωγη για τοσο καιρο πρεπει να γινονται εξετασεις μου φανηκε παραξενο που δεν σου ειπε φερτη σε 7 μερες απο τοτε που ξεκινησατε κορτιζονη να της κανει εξετασεις..βεβαια ηταν και κλειστα υποθετω...αλλα και παλι ενα μηνα σχεδον κορτιζονη μεχρι 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ..
Τίποτα παραπανω απο αυτα που σου ειπα να τσεκαρετε για μεταβολικα νοσηματα απο την στιγμη που δεν σου τα ειχε βγαλει μεχρι τωρα..αλλα ειμαι σιγουρη 15 ετων θα εχει και αλλα θεματα οποτε οτι και να σου πω..μπακαλης θα γινω και δεν θελω,ειπα τον προβληματισμο μου..κρατα τον και κανε ερωτησεις και πριν μπειτε σε διαδικασια για εξετασεις ρωτησε για να ξεμπερδευτεις και να καταλαβεις
για αρχη δεν καταλαβα πως πηγαινε για μενα, αλλα αν λετε για μενα οτι εχω 100 λογαριασμους δυστυχως θα σας στεναχωρησω αλλα ειναι ο πρωτος μου και το μετανιωσα αρκετα που τον εφτιαξα και εγραψα αυτο το ποστ, πολλοι εδω μεσα βρισκονται γιατι εχουν και εκεινοι τα δικα τους προβληματα και μπαινουν ισως για να ξεσπασουν και να υποτιμησουν τους αλλους μπας και νιωσουν λιγο καλυτερα με το να συμπεριφερονται τοξικα και μισανθρωπα αφου δεν μπορουν να λυσουν τα δικα τους, ισως η νοοτροποια μου και η κριτικη μου σκεψη να ειναι ανοητη και χαμηλου επιπεδου οποτε γιαυτο να μην μπορω οχι να προσεγγισω αλλους ανθρωπους αλλα εκ των προτερων να προσεγγισω μια υγιη νοοτροπια η οποια θα μου επιφερει μια πιο ποιοτητικη κοινωνικη ζωη. Ο καθενας μπορει να εκφραζει τις αποψεις του μιας και εγω εδωσα το δικαιωμα αυτο ρωτοντας συμβουλες δημοσια. ειστε παραπανω καιρο εδω, ισως το φορουμ να μην ειναι τοσο σοβαρο και να εχετε αντιληφθει καποια πραγματα που εγω σαν νεος χρηστης να μην μπορω να δω. αλλα αυτο δεν σημαινει πως πρεπει καποιο μελος να αποπαιρνει καποιο αλλο μελος θεωροντας τις ερωτησεις του τρολλ επειδη δεν συμπιπτουν με την δικη σας οπτικη.
υ.γ. σας ευχαριστω για τις αποψεις σας και καλη συνεχεια στην ζωη σας!