ποια ηταν η αιτια του τελευταιου σας χωρισμου?
Εδώ μπορειτε όσοι θέλετε να γράψετε την προσωπική σας εμπειρία
όσον αφορά τα αίτια χωρισμού σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Θα ειναι ιδιαίτερα ωφέλιμο σε όλους μας , καταρχήν γιατί συχνά δεν είμαστε αυτοί που έφυγαν πρώτοι η ακόμα και αν έμειναν στις σχέσεις τους ,το έκαναν για τα παιδιά, για να μην δυσαρεστήσουν τον σύντροφό τους η τους γονείς τους...
Αρχιζω πρωτος....
Ειμαι σε μια σχεση με την ιδια γυναικα πανω απο 23 χρονια και σημερα , ακομα μια φορα διαπιστωσα πηγαινοντας στο ραντεβου μας για να αγορασουμε τροφιμα στο σουπερ μαρκετ , οτι ενα παραξενο σφιξιμο στο στηθος το νοιωθω καθε φορα που την βλεπω μπροστα μου , σαν να ηταν το πρωτο μας ραντεβου, εστω και αν σταματησαμε να κανουμε παθιασμενο ερωτα ,πριν απο 22 χρονια και 9 μηνες !
Αν κανετε την αφαιρεση ,μενουν 3 μηνες παθους σε μια σχεση που εκλεισε 23 ολοκληρα χρονια!
Δεν ξερω πως θα με εκρινε αν ζουσε ο Φρουντ!
Αν δηλαδη ειμαι ωριμος η ανωριμος σεξουαλικα τουλαχιστον...
Παντως πριν ακομα γνωρισω καταματα τον καρκινο μεσα απο την πιο αρμοδια για το σεξ περιοχη, οπως η ουροδοχος κυστης μου και καθε φορα που πρεπει να δει η γιατρος πως παει η περιοχη, περναει με ενα μακρυ καθετηρα απο την ουρηθρα αφαιρωντας μου καθε ορεξη για σεξ ,ειχα ηδη αναστολη της σεξουαλικης μου επιθυμιας που οφειλοτανε στα προβληματα επικοινωνιας που ακομα εχω με την γυναικα ,
που ακομα αγαπω!
Τι σκοτωνει τον ερωτα σε ενα ζευγαρι και πως μπορει κανεις να το εντοπισει εγκαιρα πριν γινουν οι δυο ενας και ο χωρισμος αποκτα υπαρξιακες διαστασεις?