Θέλω να σταματήσω να σκέφτομαι
Καλησπέρα. Κατά καιρούς παθαίνω αϋπνίες λόγω ενός προσωπικού θέματος (ερωτικό) από το οποίο δεν μπορώ να απαλλαγώ δυστυχώς και με καταδιώκει αφόρητα. Εξαιτίας των σοσιαλ βλέπω (χωρίς να ενοχλώ) τον πρώην κ μου έχει κοστίσει αφόρητα. Κάθε φορά που βλέπω κάτι, μια αλλαγή κάτι δημιουργώ σενάριο και ζω με αυτό. Αυτό μπορεί να κρατήσει πολύ καιρό, μέρες και χάνω μετά την όρεξη μου και τη διάθεση μου για δουλειά, για δραστηριότητες για το σπίτι..
Είναι καψούρα να το πω απλά και ενώ δεν έχουμε επικοινωνία εγώ κάθε φορά που βλέπω κάτι σχετικό με αυτόν ενώ δε μπορούμε να είμαστε μαζί βασικά αυτός θα ήθελε εγώ δεν θέλω παθαίνω σοκ, κλαίω αρρωσταίνω, φρικαρω και γενικά δεν είμαι καλά. Συνεχώς βρίζω τη στιγμή που τον γνώρισα, θα ήθελα να μην τον είχα συναντήσει ποτέ, είναι κάτι τελείως καρμικο που συνέβη όταν συνέβη κ δεν μπορώ να ξεκολλήσω το κεφάλι μου. Κάνω σενάρια, αναρωτιέμαι, ζω ενεργά δηλαδή αυτά τα σενάρια , τόσο που στο τέλος είναι εντελώς ρεαλιστικά κ επειδή ξέρω/νιώθω ότι κ ο ίδιος αισθάνεται έτσι ξέρω/νιώθω τον πόνο του ότι κλαίει, ότι τα κάνει όλα αυτά επίτηδες για εμένα κ ότι στην ουσία πληγώνουμε ο ένας τον άλλο όλο αυτό καταλήγει να είναι καταστροφικό. Δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτή τη πίεση, έχει τρελή επιρροή στο μέσα μου,με έχει τρελάνει γενικά κ δε θέλω απλά να ζω. Ούτε να σκέφτομαι ούτε να πονάω σε στομάχι κ να διπλώνομαι τίποτα. Μη ρωτήσετε γιατί δε μπορούμε να είμαστε μαζί απλά δε μπορούμε. Αυτός θέλει/πάντα θέλει εγώ δεν μπορώ κ όλο αυτό κοντραρει στο θέλω της καρδιάς μου κ όταν με πονάει πονάω αφόρητα. Έχω κάνει τις επιλογές μου αλλά όταν τον βλέπω πονάει δυνατά η καρδιά μου. Ακόμα κ η μουσική με πληγώνει, όλα πια καψουρουτραγουδα είναι μες στην μούρη σου ακόμα κ ροκ να ακούσω τον σκέφτομαι δε μπορώ. Θέλω να πάψω να σκέφτομαι οι φίλοι μου μου λένε καλά πως αντέχεις να σκέφτεσαι κ να υπεραναλυεις κ να ζεις έτσι δε μπορώ να ξεκολλήσω έχω ξανακαψουρευτει ετσι στο παρελθόν αλλά ήμουνα νέα ρε παιδιά τώρα είμαι 45 κ δεν δικαιολογούμαι με τίποτα. Θα μου πεις ο έρως χρόνια δε κοιτά!! Σωστό κ αυτό αλλά είμαι γενικά κ πολύ της λογικής άτομο είναι δυνατόν να αισθάνομαι έτσι κ να πέφτω σε κατάθλιψη;