Είμαι άντρας, με ύψος 1.60 και αυτο σημαίνει πως θα είμαι μονος μου για παντα. Πως μπορω να συμφιλιωθω με αυτό για να συνεχίσω?
Printable View
Είμαι άντρας, με ύψος 1.60 και αυτο σημαίνει πως θα είμαι μονος μου για παντα. Πως μπορω να συμφιλιωθω με αυτό για να συνεχίσω?
Μάλλον το πρόβλημα δεν είναι το ύψος σου, είναι η ανασφάλεια που ενδεχομένως προβάλεις προς τα έξω. Αν είμαστε καλά μέσα μας τότε μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Και σχέσεις και φιλίες κτλ.. πόσοι «ψηλοί» και όμορφοι άνθρωποι είναι μόνοι τους εξαιτίας της ηττοπάθειας τους;
Και εγώ 33 είμαι και δεν έχω κάνει οικογένεια (από επιλογή). Άρα είναι αργά για να κάνω? Έλα αγκαλιά να κλάψουμε παρέα.
Ρεεεε σύνελθε.. Νεοτατοι είμαστε, γιατί μας πετάς έτσι στα σκουπίδια?
Το θέμα είναι το πώς "πουλάς" τον εαυτό σου. Ε αν εσύ δεν αγαπάς αυτό που είσαι, μια γυναίκα γιατί να το κανει? Αυτομαστιγωνεσαι, ασχολησε με το ύψος σου (αυτό έχεις) και τώρα είπες και για τα κιλά σου. Σε λίγο θα πεις και για τη ελιά που έχεις πίσω από το αφτί, ότι αυτη φταίει για όλα.
Τι σου είπε η τελευταία και σε εριξε τόσο?
Με συγχωρείς, αλλά αυτή είναι τακτική ψυχολόγου την οποία έχω περάσει αρκετές φορές και δεν έπιασε με πολλους διαφορετικούς επαγγελματίες.
Το τι όμορφο θεωρω εγώ πάνω μου δεν έχει σημάσια γιατι το 98% που κοιτάει μια γυναίκα είναι το ύψος και το υπόλοιπο οι κοιλιακοί. Αυτό είναι δεδομένο. Το δεύτερο ίσως να φτιαξει, γιατί εχω χασει πολλά κιλα, κανω πολλά βάρυ και box, αλλά το πρώτο, και το πιο σημαντικό δεν αλλάζει.
Έχεις εντελώς λάθος οπτική των πραγμάτων. Εγώ μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι μια σημαντικά μεγάλη πλειοψηφία γυναικών δεν εστιάζει ούτε στα κιλά ούτε στο ύψος. Αν ήταν έτσι δεν θα έβλεπες ποτέ «κοντό» άντρα με κοπέλα δίπλα του. Αποκλείεται να μην έχεις δει. Και μάλιστα τέτοιου είδους άντρες έχουν πέραση από ψηλές γυναίκες..
Εγώ σαν κοπέλα δεν θα σου κρυφτώ, κοιτάω και την εμφάνιση αλλά υπάρχουν και άλλα χαρίσματα που μπορούν να κάνουν έναν άνθρωπο να ξεχωρίσει και να «λάμψει».
Φαίνεται να ξέρεις να χειρίζεσαι το φορουμ. Πχ αυτό που έκανες τώρα, που έσπασες την απάντηση μου στα δύο, εγώ δεν θα το έκανα. Δεν έχω υπομονή να το κάνω. Ποιο είναι το παλιό σου nickname?
Κανείς δεν έχει θέμα. Όλοι έχουμε δικαίωμα να επιλέξουμε ποιον θέλουμε να έχουμε διπλα μας. . Γούστα είναι αυτά.
Είναι κάπως, την μια να ρίχνεις ευθύνες στο ύψος σου και μετά στις γυναίκες..
Έχεις κι άλλο λογαριασμό. Χειρίζεσαι πολύ καλά το φορουμ.
Λες τα πράγματα όπως τα βλέπεις. Βγάζεις τρομερό θυμό. Δεν έχει δικαίωμα η κοπέλα να διαλέξει ποιον θα έχει διπλά της? Εσύ γιατί παίρνεις όλο αυτό σαν προσωπική ήττα?
Οκ.
Πότε είπα τι δικαίωμα έχει ο καθένας? Όπως είπα και στην αρχή προσπαθώ να το αποδεχτώ αυτό για να μπορέσω κάπως να συνεχίσω την ζωή και να μην βάλω τέλος. Δεν μου χρωστάει κανείς και καμμία τίποτα, μπορουν να κάνουν ότι θέλουν, πάει αυτό, τελειωσε. Και δεν παίρνω τίποτα σαν ήττα. Βλέπω απλά τα πράγματα όπως είναι. Αν δεν είχα πόδια και ήθελα να γίνω μοντέλο παπουτσιων ας πούμε, θα έπρεπε να βρω τρόπο να το αποδεχτώ. Δεν φταίω εγώ που δεν έχω πόδια, και ούτε τα παπούτσια που μπαινουν σε πόδια. Έτσι είναι η φύση τους.
Η "γνώμη" μου είναι βασισμένη στην πραγματικότητα που έχω ζήσει. Η κοπέλα πιο πάνω στα ίσα είπε για την εμφάνιση. Ακόμα και πίσω από την ανωνυμία δεν μπορεί να το κρύψει. Και δεν την κατηγορώ, απλά προσπαθώ να το αποδεχτώ.
Ποια ανωνυμία? Τι εννοείς?
Με βάση τα βιώματα σου. Η πραγματικότητα είναι άλλη. Εγώ ξέρω γυναίκες που προτιμάνε κοντούς άντρες. Τους θεωρούν ελκυστικούς. Τώρα αν ο άλλος δεν είναι ψηλός και είναι όλη την ώρα σαν και τον πάτησε αυτοκίνητο - ψυχολογικά, διάθεση--τι να τον κάνει (ισχύει και για τους ψηλούς)? Παίζει σημαντικό ρόλο η αυτοπεποίθηση.
δεν έχουν άδικο σε ότι σου λένε αλλά καταλαβαίνω ότι: " είναι πιο εύκολο να φιλοσοφείς όταν ο άλλος είναι αυτός που έχει ένα θέμα ή μία σκέψη στο κεφάλι του"
η γυναικα αν δεν θελει μπορει να βρει προφασεις οτι ειναι το υψος οτι εισαι μικρος στην ηλικια ή οτι εισαι αρκετα μεγαλος για αυτην σκεψου εγω ειμαι 1.78 cm κανονικο υψος οταν ημουν μικρος και κολαγα σε καποια για να με αποφυγει μου ελεγε εισαι μικρος για μενα πιστευα μεγαλωνοντας θα εριχνα περισσοτερες τωρα ειμαι 36 ετων αν κολλησω σε καμια 23 με 25 ετων λογικη διαφορα ηλικιας μου απαντανε οτι ειμαι αρκετα μεγαλυτερος απο αυτην.δηλαδη ολα τους μυριζουν ολα τους ξινιζουν απλα εσενα σου λενε για το υψος για δικαιολογια εμενα μου λενε για την ηλικια και οσες μαθαινουν το ψυχικο μου προβλημα πετανε οτι εχω ψυχολογικα και οτι ειμαι ακαταλληλος για αυτες δεν πανε να γαμηθουν κουραστηκα με την καθε φαντασμενη το εχω αφησει το αθλημα και ουτε με νοιαζει παω μια φορα τον μηνα η το διμηνο σε ιεροδουλη ξεσκαω και αντε γεια για να μην βρισω χειροτερα
Ξέρω γυναίκα 1.48 που δεν έχει μείνει ποτέ μόνη της. Γιατί πιστεύεις ότι πρέπει να συμβιβαστείς με τη μοναξιά και τι στανταρντς βάζεις από μια κοπέλα για να γίνει σύντροφός σου; Σου έχει πει ποτέ καμιά κοπέλα κάτι τύπου "είσαι καλό παιδί, λίγο πιο ψηλός να ήσουν" ή εσύ το υποθέτεις; Και τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται για να είσαι τόσο απογοητευμένος;
Λογικό στα 36 σου αν κολλήσεις σε μια κοπέλα 13-11 χρόνια μικρότερη να σου πει ότι είσαι μεγάλος και δεν της κάνεις. Λογικό και ένας άνθρωπος να επιθυμεί η σχέση του να έχει καλή υγεία, ψυχική και σωματική. Η υγεία είναι το σημαντικότερο στη ζωή. Δεν τις βρίσκω "φαντασμένες" τις απαιτήσεις τους.
Ok, διάβασα κάποιες απαντήσεις σου και έχω να σου πω ότι στα 33 δεν είναι αργά για τίποτα. Αντιθέτως, είναι νωρίς να απογοητευτείς από τώρα. Δοκίμασε εφαρμογές dating apps, ακόμα και γραφείο γνωριμιών που πηγαίνουν και άλλοι άνθρωποι που δυσκολεύονται με τις σχέσεις. Εγώ στα 36 μου χρόνια άλλα πράγματα κοιτάζω στον άνδρα από το να πάρω μεζούρα και να μετράω. Αυτά τα έκανα στην πενταετία 20-25. Τώρα κοιτάζω: 1. Καλή υγεία 2. Να έχει στόχους στη ζωή του κι όχι απλώς όνειρα, κοινώς να ξέρει τι θέλει και τι μπορεί (επαγγελματικά και προσωπικά) 3. Προσωπικότητα/επικοινωνία (να έχει κάποιο μορφωτικό επίπεδο, ευγένεια, να είναι πρόσχαρος και να μην είναι ειρωνικός/προσβλητικός). Μέχρι στιγμής τα έχω βρει, το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, άγνωστο.
Τι θα πει αυτό και πως το κρίνεις? Ζητάς χαρτί από γιατρό ας πούμε? Ή αν δεις κάποιον υπέρβαρο ας πουμε λες ότι δεν είναι υγιεις? Αν δεν έχει κιλά και είναι γυμνασμένος, ζητάς εξετάσεις για τεστοστερόνη ή στεροειδη τα οποία καταστρέφουν την υγεία πολύ πιο γρήγορα από την παχυσαρκία ας πούμε? Επίσης αν επιτρέπεται, ο υγιείς, με τους τεράστιους στόχους, μορφωμένος και πρόσχαρος άντρας που βρήκες, τι ύψος έχει? Ή και αυτό δεν σε νοιάζει τώρα που είσαι 36, όπως πριν απο 10 χρονάκια?
Προσπαθώ απλά να καταλάβω το μυαλό μίας γυναίκας. Σύμφωνα με αυτά που λες, σχεδόν όλα τα έχω. Απλά έχω λίγα κιλά παραπάνω από τα οποία έχω χάσει τα πιο πολλά. ΚΑι δουλειά έχω, και πτυχίο πανεπιστημίου έχω και ούτε είμαι κανένας κακός άνθρωπος, Πάντα ευγενικός. Και όμως, είμαστε εδώ. Άρα ή είμαι άτυχος, η το παραμυθάκι σας δεν έχει βάση στην λογική. Και δεν σου κάνω επίθεση.
1,60?? Τελικα υπαρχουν και χειροτερα.
Λιγους ποντους σε περναω - πανω κατω στο ιδιο καζανι βραζουμε. καταλαβαινω τι περνας.