ειμαι και σε περιεργη φαση,απλα ρωταω αν το εχει νοιωσει και αλλος ...
Η γη ή οι ανθρωποι ?
Πως γίνεται αυτό????
Η γη έχει να προσφέρει τόσα πολλά που δε φτάνουν...άπειρα χρόνια.
Από ποια άποψη το λες εμπνευστή?
η κατασταση γενικα,δεν ξερω,δεν το εχω ξεχωρισει σε ανθρωπους η γη.
ναι το χω νιωσει, δεν ξερω αν ειναι η γη ή οι ανθρωποι, νομιζω πως το αισθημα αυτο δημιουργειται οταν χανεις το νοημα του να ζεις
τωρα που το σκεφτομαι στρουμφ μαλλον εχεις δικιο.ελλειψη στοχων να συμπληρωσω.τουλαχιστον ενδιαφεροντων στοχων που να μετραν για μενα
αρσι πολυ λιγοτερα ειναι αρκετα,μετα ολα απλα επαναμβανονται,με σταθερους κανονες απλα με παραλαγες.απλα αυτο που σκεπτομαι ειναι πως οταν επαναλαμβανονται τα καλα υπαρχει μια ομορφια στη ζωη.στην αντιθετη περιπτωση απλα πολεμαμε με τον εξω κοσμο και με το μυαλο μαςQuote:
Originally posted by Arsi
Πως γίνεται αυτό????
Η γη έχει να προσφέρει τόσα πολλά που δε φτάνουν...άπειρα χρόνια.
Από ποια άποψη το λες εμπνευστή?
πφφφφ.... εμπνευστη, με πετυχες στην φαση, σημερα δεν πηγα τελικα ουτε στην δουλεια, τωρα σηκωθηκα απ το κρεββατι.. για να ξαναπεσω φυσικα.. δεν υπαρχει τπτ τριγυρω που να με κραταει στη ζωη, οσο κ αν προσπαθω.. επομενως δεν περιμενω να μου προσφερει κατι.. ονειρα απατηλα
και τι θα κανουμε θα περιμενουμε τον θανατο;και αν αργησει;
δεν νομιζω πως εχει νοημα να περιμενουμε τον θανατο, κανεις δεν ξερει ποτε θα ρθει, τα πρωτα εκατο χρονια ειναι δυσκολα, με τα συνηθιζεις
Εγώ ξέρεις από ποια άποψη το πήρα?Υπάρχουν τόσα πράγματα,μέρη,άνθρωποι,κου� �τούρες,δυνατότητες πραγματικά ατελείωτος κατάλογος...
Το θέμα είναι τι κάνουμε για να τα ανακαλύψουμε(όσα προλαβαίνουμε δλδ )....Προσωπικά βλέπω πως θα μπορούσα να κάνω πολλά όμορφα πράγματα,υπάρχουν επιλογές δλδ αλλά το κακό είναι ότι αφήνομαι....λες και θα ζήσουμε και ξανά!
Αλλά η γη???Τι ξέρουμε απ΄τη γη άραγε?Ξέρουμε τόσο μεγάλο μέρος της ώστε να πούμε ότι δεν έχει να μας προσφέρει κάτι παραπάνω?
αρσι δεν μπορω να σου μεταφερω το συναισθημα αυτη τη στιγμη,καλα ολα αυτα που λες και εχεις δικιο αλλα ...
τι εχεις εμπνυεστη?πως νιωθεις ακριβως?εγω παντως το εχω νιωσει μονο σε σχεση με τους ανθρωπους..μηπως το λες λεω τωρα μη με δουλεψετε και απο αποψη οτι εχουμε καταστρεψει και το περιβαλλον αλλα και ολα γυρω μας/?κουφο?:mad:
Nαι γι\'αυτό σε ρώτησα από ποια άποψη το λες γιατί εγώ το πήρα κυριολεκτικά το ερώτημα....
οχι μιλαω σαν συνολο,σανσετ νοιωθω σαν να με ενδιαφερουν εντελως διαφορετικα πραγματα απο τον υπολοιπο κοσμο...σαν να μην κολλαω αν καταλαβαινεις τι εννοω
αααα αυτο που νιωθω εγω λες και ειμαι αλλο πλανητη οκ σε επιασα;)
Εγω λεω να μπω σε κρυογενετικη...μεχρι να ανακαλυψουν την τεχνολογια να με ξεπαγωσουν και να ανακαλυψουν τα διαστρικα ταξιδια α λα star trek:P
σαν τι πραγματα σε ενδιαφερουν που θεωρεις οτι δεν ενδιαφερουν αλλους?Quote:
Originally posted by Empneustns
οχι μιλαω σαν συνολο,σανσετ νοιωθω σαν να με ενδιαφερουν εντελως διαφορετικα πραγματα απο τον υπολοιπο κοσμο...σαν να μην κολλαω αν καταλαβαινεις τι εννοω
δεν σκεφτομαι σαν τους αλλους λες και ειμαι απο αλλη δεκαετια μην σας πω ..ας μην το αναλυσω και ειναι και βραδυ λολ!
με ενδιαφερει να κανω συζητησεις με νοημα,με σκοπο,συζητησεις που ανακαλυπτεις τον ψυχικο κοσμο του ανθρωπου.για αυτο αλλωστε μιλαω και σε αυτο το φορουμ.μα οι ανθρωποι δεν μιλαν για τετοια,μιλαν για αυτοκινητα κινητα,για το πως θα μπουν στο δημοσιο,που θα παν διακοπες,δεν εχω προβλημα να μιλησω για αυτα αλλα οταν γινονται το κεντρικο θεμα μια συζητησης απλα με αφηνουν αδιαφορο.ακομα οι ανθρωποι δεν ανοιγονται,κρυβονται και υπαρχει λογος για αυτο.και οταν καποιος κρυβεται δεν μπορεις να συζητησεις με τον τροπο που εγω θελω.θα καληνυχτισω τωρα,τα λεμε αυριο :)
καληνυχτα να εχεις..
emp τι ειναι αυτα π γραφεις καλε?
εσυ νομιζω δεν εχεις ψυχ προβληματα ε?
δεν εχω νισωσει ποτε ετσι.αντιθετα νιωθω οτι η γη ο κοσμος εχει να μ δωσει ακομα πολα.μου χρωσταει λολ:P:o
Eμπνευστη απλως νομιζω δεν εχεις βρει κατι να σε συναρπαζει, να σε εξιταρει... ειτε λεγεται ανθρωπος ή μια ιδεα.
Α καλα εμπνευστη και εγω οταν μιλανε για αυτοκινητα η βαριεμαρα βαραει κοκκινο.
Ποδοσφαιρο επισης...και χιλια δυο αλλα θεματα.
Αχχ, εμπνευστη νομιζω οτι καταλαβαινω τι εννοεις...ψαχνεις για κατι ανωτερο....και καλα κανεις...δεν νομιζω οτι σε βοηθαει πολυ το περιβαλλον σου γιαυτο νιωθεις οτι η γη δεν εχει να σου προσφερει τιποτα πια...αν εχεις ανθρωπους γυρω σου και κανεις και πραγματικα αυτο που νιωθεις τα πραγματα γινονται πιο απλα...Οι ανθρωποι κρυβονται γιατι φοβουνται...Quote:
με ενδιαφερει να κανω συζητησεις με νοημα,με σκοπο,συζητησεις που ανακαλυπτεις τον ψυχικο κοσμο του ανθρωπου.για αυτο αλλωστε μιλαω και σε αυτο το φορουμ.μα οι ανθρωποι δεν μιλαν για τετοια,μιλαν για αυτοκινητα κινητα,για το πως θα μπουν στο δημοσιο,που θα παν διακοπες,δεν εχω προβλημα να μιλησω για αυτα αλλα οταν γινονται το κεντρικο θεμα μια συζητησης απλα με αφηνουν αδιαφορο.ακομα οι ανθρωποι δεν ανοιγονται,κρυβονται και υπαρχει λογος για αυτο.και οταν καποιος κρυβεται δεν μπορεις να συζητησεις με τον τροπο που εγω θελω.θα καληνυχτισω τωρα,τα λεμε αυριο :)
ανοιξη σου τυχαινει και σενα;
Οχι ! Γιατι ποτε δεν επαψα να σκεφτομαι τι μπορω να προσφερω εγω στην γη οσο ζω!Quote:
Εγω θα ελεγα το αλλο...εχετε νοιωσει ποτε οτι η γη εχει να προσφερει τα...απειρα αρκει να απλωσετε το χερι σας και να δρεψετε τους καρπους αλλα κατι να σας εμποδιζει?
ναι. αλλα και το αντιθετο οτι δλδ δεν εχω τιποτα να προσφερω οτι εχω αδειασει
Μμμμ..εγώ τα ένιωσα και τα δύο όταν έχασα τη μαμά μου. Σκεφτόμουν πως δεν έχει τίποτα να μου προσφέρει ή ζωή και σίγουρα δεν έχω τι να της προσφέρω εγώ.
Κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης στεναχώριας ή ψυχολογικού αδιέξοδου, γίνονται τέτοιες σκέψεις.
Αργότερα, όταν ο πόνος μαλακώνει, όταν έρχονται καλύτερες και πιο ευτυχισμένες μέρες, η μαυρίλα απομακρύνεται και αλλάζεις εντελώς ματιά για τη ζωή.
Φαντάζομαι πως το ίδιο μπορεί να συμβεί στον καθένα όταν ξεπεράσει την εσωτερική μαυρίλα του, απ όποιο λόγο και αν προέρχεται...
πολυ σοφο κιπ!Quote:
Originally posted by keep_walking
Εγω θα ελεγα το αλλο...εχετε νοιωσει ποτε οτι η γη εχει να προσφερει τα...απειρα αρκει να απλωσετε το χερι σας και να δρεψετε τους καρπους αλλα κατι να σας εμποδιζει?
φταει νομιζω η αστυφιλια και η εγκαταλειψη της υπαιθρου σε τεραστειο βαθμο...
οταν ουρλιαζαν απο την πεινα οι γατες , ολα τα ονειρα που εβελεπα στον υπνο μου μεχρι να παω πρωι -πρωι να τους αγορασω κροκετες ηταν εφιαλτες ....
ας τον μαζεψει καποιος .....
εγω δεν θα το λεγα κιπ,οτι ηθελα και θελω και περναει απο το χερι μου το καταφερνω συνηθως ....Quote:
και αυτο το εχω νοιωσει...Quote:
Originally posted by Helena
ναι. αλλα και το αντιθετο οτι δλδ δεν εχω τιποτα να προσφερω οτι εχω αδειασει
σε μενα αναφερεσαι?Quote:
ας τον μαζεψει καποιος .....
τα καλα κολποις κτωνται ..τα κακα ....κοποιςQuote:
εγω δεν θα το λεγα κιπ,οτι ηθελα και θελω και περναει απο το χερι μου το καταφερνω συνηθως ....Quote:
ετσι εμπνευστη?
πανο λογω βλακειας σε απαλλασω