Originally Posted by
Dora1982
Μπήκα για πρώτη φορά σε αεροπλάνο πριν 2 χρόνια, στα 41 μου. Μου ειχαν περασει τοσο τον φοβο που ακομη κ στη σκεψη τρελαινομουν. Στην πρωτη πτηση μπηκα με τον αντρα μου κ τον 6 ετων γιο μου. Λειτουργησε το μητρικό ενστικτο κ δεν φοβηθηκα καθολου, παροτι η πτηση ηταν δυσκολη. Φαντασου πως ειχα να διαχειριστω ενα παιδι που καθησε παραθυρο κ φωναζε «πεφτουμε πεφτουμε». Εκτοτε, ταξιδεψα αρκετες φορες κ ειχα αυτο το σφιξιμο μεχρι να πατησω γη, κατι που νομιζω εχουν οι περισσοτεροι. Την Παρασκευη θα ταξιδεψουμε ξανά. Το παιδί δεν πτοειται πια, στην απογειωση εχει ηδη ξεκινησει την ταινια του. Δεν ξερω αν χρειαζεται να μπω στη διαδικασια ηρεμιστικου. Σκεφτομαι πως αν πεσουμε θα φυγουμε ολοι μαζι. Αλλιως απλα θα πατησουμε γη κ η ζωη θα συνεχιστει. Αυτο που παρατηρησα ομως ειναι πως στις ηρεμες στιγμες, οταν θα εχουν περασει ολα, αρχιζουν κατι ωραια ψυχοσωματικά κ το παλευω, αληθεια το παλευω και εκει θα με δειτε να γραφω ξανά το ίδιο κ το ίδιο μήνυμα. Ο ψυχίατρος μου ειπε πως αλλάζω, παω κοντρα στον ιδιο μου τον εαυτό. Ε και αυτός αντιδρα καθως το σώμα δεν ξεχνα. Να μην το βάζω κάτω κ πως κάθε τι που συμβαίνει θα με οδηγήσει σε κάτι καινούργιο.