Θέλω να φύγω.
Printable View
Θέλω να φύγω.
Γειά σου. Έγινε κάτι;
Από το πρωί που πήγα στον ψυχίατρο είμαι πιο χάλια από ποτέ, ακόμη πιο χάλια από ποτέ. Μου είπε 10 βλακείες που είναι απλά βλακειες και απλά δεν αντέχω άλλο. Δεν αντέχω. Περπάτησα γυρίζοντας σπίτι κλαίγοντας 6-7 χιλιόμετρα. Κάποια στιγμή έπεσα στο πεζοδρόμιο δεν ήθελα να σηκωθώ ποτέ.
Μετά έκανα κ εμετό στον δρόμο. έκοψα το χέρι μου δεν περίμενα να ματώσει τόσο κ μετά απλά περπατούσα στάζοντας αίμα δεν με ενδιεφερε καθολου
Κάθομαι στο σκοτάδι και κλαίω γιατί δεν νιώθω πως αντέχω άλλο
Ο ψυχίατρος με κάνει πολύ πολύ χειρότερα δεν αντέχω άλλο δεν με βοηθά τίποτα δεν αντέχω άλλο δεν αντέχω
Με λυπάμαι. Δεν αντέχω άλλο
Tι να κάνω; Σε παρακαλώ βοήθησε με , δε θα τα καταφέρω
Τι σου είπε ο ψυχίατρος και σε έκανε χειρότερα?
Πράγματα που δεν υπάρχουν
Δεν μπορώ άλλο δεν μπορώ ποναω
Τι θα αλλάξει με το να σου πω τις μλκιες που είπε;
Είπα θα ηθελα ν έχω κάτι κα κάνω κ μου είπε να κοιτάξω στον δήμο για τις μόνιμες θέσεις για ΑΜΕΑ λες κ δεν ξέρουμε ΟΛΟΙ ότι αυτές θέλουν τεράστιο μέσο να εχεις
Μετά μου είπε να γράψω βιβλίο να εκδωσω ως δουλειά/για οικονομικά.
ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΠΕ ΔΥΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Μετά μου λέει πήγαινε σεμινάρια να μάθεις πράγματα , του λέω μαθαίνω κ από το ίντερνετ, τι θα αλλάξει όμως να χαζεύω στο ίντερνετ στη ζωή μου
Ψυχαγωγία λέει
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΨΥΧΑΓΩΓΊΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΠΟΣΟ ΜΆΛΛΟΝ ΝΑ ΖΗΣΩ
Η ΨΥΧΑΓΩΓΊΑ ΕΊΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ
Είναι ηλιθθιος
Του λέω δυσξολευομαι να ζήσω μεχρι την επόμενη μέρα
Κ μου λέει έλα την άλλη εβδομάδα να το συζητήσουμε
ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΌΤΕ
Πρέπει να βρω τρόπο να κοιμάμαι συνέχεια. Δεν αντέχω άλλο δε θα τα καταφερω αλλιως
Όταν λες να επιβιώσω τι εννοείς; Δυσκολεύεσαι οικονομικά;
Με τη φαρμακευτική σου αγωγή τι κάνατε;
Υπάρχει κάτι που μπορώ να παρω χωρίς συνταγή για ύπνο ?
Προφανώς πρέπει να βρω δουλειά αλλά εννοούσα ψυχικά δεν αντέχω άλλη μερα
Όχι. Δεν θέλω φάρμακα. Δεν αλλάζουν τις καταστάσεις.
Αφήστε το. Θα εκνευριστω περισσότερο γνωρίζοντας τι πιστεύετε εδώ μέσα
Δικαιοσύνη χρειάζομαι, όχι φάρμακα. Η ψυχή μου θέλει δικαιοσύνη. Μόνο αυτό θα με επουλωνε όχι φάρμακα
Όλα καλά, μην ανησυχείτε. Ας προσποιηθουμε δεν είπα τίποτα
Είναι κάποιο άτομο μαζί σου στο σπίτι να σε προσέχει, να σου κρατάει μια συντροφιά; Αδερφός, αδερφή, ξαδέρφια, υπάρχουν να βγείτε μαζί μια βόλτα; Έχεις γράψει αρκετά θέματα στο φόρουμ βλέπω. Εμείς όλοι εδώ που σε διαβάζουμε μπορούμε να κάνουμε κάτι να σε βοηθήσουμε ουσιαστικά όπως θες, κι όχι απλώς με λόγια;
Σε ένα από τα προηγούμενα θέματα που έγραψες, είχες μιλήσει ότι βίωνες μια "κατάσταση μανίας". Αισθάνεσαι ότι τώρα τη στιγμή που γράφεις, είσαι υπό την επήρεια αυτής της κατάστασης;
Αυτοί που έχουν το τεράστιο μέσο δεν μπαίνουν σε μια θέση ΑΜΕΑ των 800 ευρώ. Είναι ειδικές θέσεις για να βοηθηθούν άνθρωποι με προβλήματα υγείας που δεν μπορούν να εργαστούν στον ιδιωτικό τομέα και συνήθως είναι χρόνια άνεργοι.
Αν χρειάζεσαι οτιδήποτε και μπορούμε να σε βοηθήσουμε, πες μας, όταν έρθεις σε μια φάση που θα είσαι πιο ήρεμη.
Στο φαρμακειο της γειτονιας θα βρεις συμπληρωματα που βοηθουν αποτελεσματικα στον υπνο. Περιεχουν μελατονινη, βαλεριανα, βιταμινες κτλ. Τα βρισκεις σε μορφη χαπιου, ζελέ, ρινικο σπρέι κτλ.
Αναφερεσαι σε ψυχικο πόνο ή και σωματικό;
Τα φαρμακα δεν αλλάζουν τις καταστάσεις αλλά μπορουν να ανακουφισουν αρκετά.
Δυστυχώς η δικαιοσύνη στην πραγματικότητα, ειναι κατι που σπανια μπορεις να βρεις.
Απλά δεν αντέχω και δεν ξέρω τι να κάνω. Μένω με γονείς.
Απλά περπατάω πάρα πολύ μέχρι να κουραστω, με το ίδιο τραγούδι να παίζει για ώρες, σκέφτομαι συνέχεια ασταμάτητα, έχω πάρα πολύ μα πάρα πολύ θυμό και κάθε φορά που ξυπνάω, έχω πάρα πολλά νεύρα που δεν έφυγα.
Δεν ήμουν ποτέ έτσι με τέτοια διάρκεια... Να είναι κάθε μέρα... Ποτέ...
αχαχχαχαα δεν είμαι καλά