Έκανα εκδικητικά παρορμητικα πράγματα. Έχω πλέον συμπτώματα οξεωσης και σκέφτομαι η τιμωρία μου να είναι να μην πάω σε νοσοκομείο και να περιμένω να πέσω σε κώμα.
Printable View
Έκανα εκδικητικά παρορμητικα πράγματα. Έχω πλέον συμπτώματα οξεωσης και σκέφτομαι η τιμωρία μου να είναι να μην πάω σε νοσοκομείο και να περιμένω να πέσω σε κώμα.
Κάλεσε το 166 να έρθει.
Όλα καλά θα πάνε
Γιατι να κανεις εκδικητικα πραγματα, για να σε τρωνε απο μεσα καθε μερα που τα σκεφτεσαι? πιο πιθανο ειναι να ξεχασεις αυτον τον μαλακα, αλλα να θυμασαι οτι εχεις κανει σε ολη αυτη την παρανοια παρα να ξεχασεις τι εβαλες τον εαυτο σου να κανει για "χαρη" ενοσ μαλ..κα, ζηστο μονη σου καλυτερα, μυθοποιησε τον-απομυθοποιησε τον αλλα ολα μονη σου, δε βλεπεις οτι ο ανθρωπος αυτος δεν εχει καμια ενσυναισθηση και απλως σου φωναξε την αστυνομια? ποιος ανθρωπος που εστω και λιγο νοιαζεται θα εκανε κατι τετοιο, και οκ καταλαβαινω πως δεν μπορεις να καταλαβεις την αξια σου ή να πιστευεις ακομη οτι αξιζεις, αλλα οσο αξιζουν ολα τα τομαρια εκει εξω αλλο τοσο αξιζεις εσυ και περισσοτερο! σηκω κανε κατι αλλο, ή κατσε γραωε, βγαλε ολο το συναισθημα αντι να τον διωχετευεις σε αυτον τον ηλιθιο, που θα στο ξερασει απλως πισω, και στο τελος θα σε κανει να νιωθεις και παρανοικη!
Ελπιζω να μην λες αληθεια για το κωμα, με συγχωρεις κιολας αλλα προφανως θα θελεις να κανεις κατι γιατι νιωθεις αβοηθητη αλλα πιο το αποτελεσμα αν φερνεις και τον εαυτο σου να ειναι οντως αβοηθητος, γιατι οι ανθρωποι βαζουμε τον εαυτο μας σε αδιεξοδα?!
Στείλε να σου πω τι μλκια εκανα
Ας στείλει κάποιος να μου πει πως να το διορθώσω
αν εκανες κατι σε εκεινον που μας ελεγες οτι εκανε καταγγελια επειδη ενοχλεις, προσεξε μην βρεθεις σε κανενα μπουντρουμι να περιμενεις το αυτοφωρο, αντι στο νοσοκομειο...
Στείλε μου προσωπικό σε παρακαλώ δε ξέρω πώς
προτιμω να συζητησουμε εδω, που μπορουν να βοηθησουν κι αλλοι, ο,τι θελεις.
να σου πω κατι γενικο, ομως.
αυτο που σε συμφερει απ ολες τις αποψεις, ειναι να πας σε ενα ψυχιατρικο νοσοκομειο, αν εχει τπτ εφημεριες με εξωτερικα ιατρεια. πρωτον γιατι εισαι χωρις αγωγη ενω την χρειαζεσαι και δευτερον, γιατι αν εκανες κατι που μπορει να επεμβει η αστυνομια, μπορεις να επικαλεστεις την γνωματευση και την συνταγη του γιατρου που ΘΑ πας, για να σε δουν με επιεικια..
τοποθέτησα παραγγελίες με όλα τα δικά του στοιχεία, ούτε π θυμάμαι πόσες, χρησιμοποίησα το κινητό του για εφαρμογές και άφησα σε τυχαία μέρη κλειδιά με το όνομα κ τον αριθμό τ σε καρτελακι συν έξω από το σπίτι τ για άλλη μια φορά ξαναπγγα
Θέλω να ακύρωσω τις παραγγελίες
οι παραγγελιες ειναι αντικαταβολη η χρησιμοποιησες την καρτα του; ειναι ψωνια η ειναι πχ φαγητο;.
αν ειναι αντικαταβολη, τα πραγματα ειναι σχετικα απλα.
στειλε μειλ οπου εκανες παραγγελιες και ακυρωσε τις. αν ειναι φαγητο, παρτους τηλεφωνο και πες τους οτι σε ειδοποιησαν οτι ειναι φαρσα, να μην τα πανε. αν εμπλεκεται καρτα, πρεπει οπωσδηποτε να τον ειδοποιησεις να την μπλοκαρει..
τα κλειδια να πας να τα μαζεψεις κι αν εχουν χαθει, οπωσδηποτε να τον ειδοποιησεις ν αλλαξει κλειδαρια.
δεν έχω τη δύναμη να εξηγήσω αλλά δεν είναι τίποτα από όσα είπες
ΠΑΛΙΑ κλειδιά δικά μου ΟΧΙ δικά του. Απλά για να τον πάρουν τηλέφωνο άκυροξ ότι βρήκαν κλειδιά.
Βέβαια αντικαταβολή για να πάνε να του χτυπάνε κουδούνια!
ωραια.
αρα τα κλειδια, δεν ανοιγουν καμια πορτα.
με την αντικαταβολη οκ, τον διανομεα ταλαιπωρεις. αυτος αν δεν θελει δεν ανοιγει. μικρο το κακο.
αλλα σταματα τις μαλακιες, γιατι επειδη υπαρχει η καταγγελια, για μια τετοια μαλκια, μπορει να βρεθεις σε κανενα μπουντρουμι. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!
ΕΙΝΑΙ παρενόχληση και διώκεται ποινικά καμία σημασία ότι δεν έχω Καρτες κλπ έλεος. Θα του χτυπήσουν τα κουδούνια 10 ΦΟΡΕΣ για παραγγελίες που δεν έκανε ποτέ
Εδώ μου έφερε αστυνομία επειδή ήμουν παρούσα ΜΟΝΟ και δεν ενόχλησα σε ΤΙΠΟΤΑ τι σημασία έχει αυτά που είπες
Δεν θυμάμαι από που παρήγγειλα δεν έδωσα καμία σημασία έβαζα τα στοιχεία του όπου να ναι σε τυχαία προϊόντα
Δεν θα σε διώξουν ποινικά. Θα σε κλείσουν πάλι στο ψυχιατρείο ως οξύ περιστατικό για ένα μήνα τουλάχιστον.
και με τα κλειδια, και που δεν ειναι δικα του, αν τον επισκευφθει κανενας διαρρηκτης προσπαθωντας να ανοιξει, εχει κι αλλους τροπους ν ανοιξει οταν δει οτι δεν δουλευουν τα κλειδια..
Αλλά ναι. Πρώτα θα περάσεις από το αστυνομικό τμήμα και το κελί.
Τα καρτελακια έχουν μόνο επίθετο και τηλέφωνο
παρενοχληση ειναι, αν το παραδεχτεις οτι το εκανες.
αν δεν το παραδεχτεις, θα πρεπει πρωτα να το αποδειξει... κι αυτο σημαινει να κανει μηνυση και να προσπαθει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας...
οταν εισαι παρουσα, ειναι αυταποδεικτο οτι παρενοχλεις.
για καποιες παραγγελιες- φαρσα οπου δεν ε χασε λεφτα, ας παρει ντετεκτιβ να του βρει στοιχεια απο το διαδικτυο οτι εκανες εσυ τις παραγγελιες, αν εχει χρονο και λεφτα για χασιμο. και μετα να κανει μηνυση. χωρις μηνυση δεν μπορει να κανει κατι.
εσυ πηγαινε προς το παρον σε ενα ψυχιατρειο να παρεις μια νορμαλ αγωγη, αντι να τρως οτι χαπι βρεθει στον δρομο σου, και τα αντιμετωπιζεις μετα, αυτα..
Είναι η δεύτερη φορά που τον παρενοχλείς. Νομίζεις ότι αν πιάσει το κόλπο σου, θα σε συγχωρήσει; Εδώ δεν σε συγχώρεσε την πρώτη φορά.
Τώρα που θα καταλάβει τι έκανες, πάλι θα τρέχει στην αστυνομία.
παντως καταναλωνεις απειρη φαια ουσια για να κανεις ανουσιες μαλακιες. με κουφανες με την καφριλα.
τα μισα να σκεφτοσουν για να τακτοποιησεις την ζωη σου, θα ησουν μια χαρα τωρα κι ουτε θα τον εβλεπες στον οριζοντα αυτον..
Έχεις γράψει αρκετά πράγματα στο φόρουμ για το πρόβλημα με την οριακή διαταραχή και τις συνθήκες ζωής σου. Οι γονείς σου που ζείτε στο ίδιο σπίτι για ποιον λόγο δεν έχουν κάνει κάτι να σε βοηθήσουν; Έχουν συνειδητοποιήσει ότι κάτι πάει πολύ λάθος, ώστε να σε τρέξουν, να σου σταθούν, να νοσηλευτείς έστω για ένα χρονικό διάστημα σε ψυχιατρική κλινική; Εκδηλώνεται έντονα η οριακή σου και όσο το αμελείς και καταπιάνεσαι με διάφορα άσχετα πράγματα, τόσο καταπέφτεις. Ζήτησε εξειδικευμένη ψυχιατρική βοήθεια και όχι απλώς μια στο τόσο, ενημέρωσε τους ανθρώπους με τους οποίους ζεις στο ίδιο σπίτι και κάνε ό,τι μπορείς για να έρθεις σε ένα βαθμό κανονικότητας, ώστε να μπορείς στο μέλλον να πιάσεις μια δουλειά και να σταθείς στα πόδια σου. Ακόμα και αν βρεθεί κάποιος άνθρωπος να σε αγαπήσει και να θέλει να είναι μαζί σου, δε θα μπορέσει να το αντέξει όλο αυτό με τον παρορμητισμό και την υπερ-εξάρτηση από τους άλλους που σου δημιουργεί η οριακή. Είναι ένας φαύλος κύκλος όλο αυτό και μόνο ένα ισχυρό σοκ μπορεί να σε ξυπνήσει.
Δεν θυμάμαι τις ιστοσελίδες.
Παρεπιπτόντως είμαι νοσοκομείο σχεδόν έχασα τη ζωή μου σήμερα.
να ρωτήσω κάτι, αυτός ο άνθρωπος τι σου έκανε και συμπεριφέρθηκες έτσι μετα ?
κάτι κατάλαβα απλά και οι άλλοι κάπως έτσι είχαν φερθεί και δεν έκανε έτσι
ρώτησα μήπως ο συγκεκριμένος είχε και αάσχημη συμπεριφορά ή έκανε κάτι που την τάραξε γι' αυτό φέρεται έτσι
Μου θυμίζει πολύ Κατερίνα Χέλμη στα κόκκινα φανάρια η όλη φάση. Μια κοπέλα με εμφανές θέμα συναισθηματικής εξάρτησης από τον μαστροπό και τζογαδόρο Ντόρη που την εξέδιδε και τον συντηρούσε με τα λεφτά που έβγαζε. Η σκηνή που είχε πέσει στα πόδια του, εκείνος την κλώτσαγε, την έβριζε κι αυτή του έλεγε Ντόρη μη μ' αφήνεις θα φαρμακωθώ. Έπος.
δεν την έχω δει τη συγκεκριμένη ταινία, εμένα μου θυμίζει κάτι απο 10η εντολή και κόκκινο κύκλο
Μου κάνει εντύπωση πάντως wanderer το ότι αμελείς την υγεία σου που είναι το σημαντικότερο αγαθό, επειδή "δεν έχεις λεφτά", όπως είχες πει. Αλλά από την άλλη κάνεις μηνύσεις, γίνεσαι stalker και δεν έχεις θέμα να δώσεις ένα σκασμό λεφτά στον δικηγόρο που θα τρέχει στα τμήματα να σε ξεμπερδέψει αν μπλέξεις. Μήπως να έλεγες: "επειδή δεν έχω λεφτά για δικηγόρους, ας κάτσω στα αβγά μου";
ελπίζω να πήγαν όλα καλά στο νοσοκομείο, αν θες wanderer πες μας το πρωι αν είναι όλα καλά
όλα καλά ?
Όχι. Χάλια, δύο μέρες χωρίς να φάω τίποτα, μόνο φάρμακα και ορούς και φωνές γιατί ζητούσα να φάω κάτι, μου έβαλαν και το stedon χωρίς να το ξέρω, δεν μπορώ να σηκωθώ γυρίζουν όλα, καθετήρα, πονάνε όλα πάρα πολύ, και μέσα σε όλα αυτά, το μυαλό μου κολλημένο στο τι άλλο να κάνω στον τύπο. Πέθαινα και αυτό σκεφτόμουν. Άστο. Δεν είναι θέμα φαρμάκων.
Ήρθε ο ίδιος που με απέρριψε στα επείγοντα, και μου είπε μετά από εδώ, να μεταφερθω στην ψυχιατρική για αγωγή. Είπα ναι, αλλά αν κρίνω από το stedon... Αμφιβάλλω ΠΟΛΥ αν θέλω φάρμακα. Δεν θα πάω.
Άλλαξε κινητό χτες.
Ποιος τύπος που σε απέρριψε? Αυτός που έφερε την αστυνομία ήρθε στα επείγοντα?
Όχι, ο γιατρός που με είδε στα επείγοντα πριν κάποιες μέρες.