Γειά σας! Πανε χρονια από τη τελευταία φορά που ήμουν εδώ. Σιγουρα δεν θυμάστε αλλα πριν 5 χρόνια περίπου έπασχαν από τρομερό αγχος υγειας. Κρισεις πανικου κ σιγουρα καταθλιψη. Με τα χρόνια κάνοντας πολυ δουλειά με εμενα κ με ψυχολογο άλλαξα κ κάποια πραγνατα στη ζωή μου ηνουν απόλυτα καλα. Όμως ο εφιάλτης επέστρεψε από την αρχη του έτους. Χρειάστηκε να κανω μια επέμβαση κύστης κοκκυγος έψαχνα γιατρους ειχα απογοητευτεί τελικά την εκανα κ ολα πήγαν καλά κ εκει που ειπα θα ηρεμησω ξεκίνησε αλλος εφιάλτης. Ξαφνικά παρουσίασα δυσκιλιοτητα αιμα στις κενωσεις κ πονο που έρχονταν κ έφευγαν ενα μηνα κ τελικά τη Παρασκευή αποφάσισα να παω σε γαστρεντερολογο. Εχω διαγνωστεί με ραγαδα πρωκτου πριν 2 χρόνια αλλα κάνοντας θεραπεια ηταν ολα καλα. Ο γιατρος λοιπόν μου ειπε να κάνουμε κολονοσκοπηση για να είμαστε σίγουροι λογο του αιματος κ γενικά επειδή βλέπουμε πολλα τα τελευταία χρονια κ σε πιο μικρούς ηλικιακά ανθρώπους. Να σημειώσω πως είμαι 36 χρονων. Από εκείνη την ωρα έχουν διαλυθεί ολα. Ότι δουλειά εκανα τοσα χρονια εχει εξαφανιστεί. Δεν εχω ορεξη για τιποτα δν τρωω δν κοιμάμαι καλα μονίμως σκεφτο αι ότι θα εχω καρκινο κ θα πεθανω κ γενικά είμαι πολύ χάλια όσο κ να προσπαθω να το δουλέψω στο μυαλο μου. Εχθες το απογευμα ανέβασα κ ενα 37.5 κ φοβαμαι ακομα παραπάνω. Ολα τα ψάχνω πανω μου κ τα παρατηρώ. Δεν ξερω πως θα περασει ο καιρος μέχρι τότε.