Originally Posted by 
Marylou26

Αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ, παλιές συμμαθήτριες μου που μπορεί να είχαν παραπάνω κιλά, στο πανεπιστήμιο τα έχασαν και μετά τα ξαναπήραν. Γενικά πιστεύω η διατροφή είναι τρόπος ζωής, αν έχεις μάθει ( δεν μιλάω για σένα) από μικρή ηλικία να τρως σουβλάκια κτλ τότε μετά δύσκολο να το κόψεις. Αλλά υπάρχουν πολύ νόστιμα υγιεινά φαγητά που δεν είναι παχυντικά, όπως και υγιεινά σνακ που μπορεί να σου κόψουν την πείνα αλλά να σου δώσουν βιταμίνες κτλ. 
Εγώ το πιστεύω αυτό που λες ότι παίζει ρόλο η εμφάνιση, ας μην λέμε μλκιες. Όμως στη τελική αυτό που μετρά δεν είναι τι πιστεύει ο άλλος για εσένα, ΑΛΛΑ ΕΣΥ για τον εαυτό σου. Αν εσύ πιστεύεις ότι είσαι χάλια , το μεταδίδεις και στον άλλον, εμείς δεν σε έχουμε δει, αλλά παρουσιάζεις τον εαυτό σου σαν τον χειρότερο άνθρωπο που υπάρχει. Ακόμη και εμφανίσιμη να μην είσαι, όταν αγαπάς τον εαυτό σου και τον σέβεσαι το μεταδίδεις. Και ο άλλος το βλέπει, και δεν μένει στην εικόνα. Σε όλες τις γνωριμίες που έχεις κάνει και τις έχεις διηγηθεί εδώ, απ'οτι θυμάμαι με το που γνωριζόσασταν έλεγες τα προβλήματα σου και το πόσο χάλια είσαι. Νομίζω ότι είναι καιρός να αγαπήσεις τον εαυτό σου με όλες τις ατέλειες του, και να σταματήσεις να τν πληγώνεις. Φιλικά στα λέω :-)