Quote:
Originally posted by amelie74
λοιπον 2 πραγματα με ενοχλησαν χθες.
Αμελί ...έλεγα να μην πάρω θέση σε αυτό, αλλά επειδή σε συμπαθώ θα ήθελα να σου πω μερικά πράγματα.
1.το οτι το θεμα που ανοιξατε,στο σημειο που το ανοιξατε, ηταν σαν να ειρωνευεστε εμας τους-νυν και πρωην- αλκοολικους.
στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι.
Το θέμα μπήκε εκεί που μπήκε κατά λάθος, δεν το σκεφτήκαμε καν. Αν ήταν να μη συζητάμε στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν θα βάζαμε κανένα θέμα, γιατί αν έγραφα εγώ πχ, \"έχω άγχος που η μάρία ήπιε\" θα έλεγες πως αναφέρομαι και στα άτομα που έχουν άγχος. Ήταν ηλίου φαεινότερο πως προσπαθούσαμε να κάνουμε πλάκα. Όλοι ξέρουν πως η Μαρία είναι φίλη μου, μέναμε σχεδόν μαζί αυτές τις μέρες, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να γράψει κάτι τέτοιο στα σοβαρά, μόνο αν έχανε τα λογικά της, οπότε έπρεπε να αντιδράσεις προς σε εκείνη την κατεύθυνση. Άλλωστε ειναι απ τα μέλη που έχει δώσει δείγματα γραφής εδώ μέσα και δεν έχει πάρει μέρος ούτε καν σε μια μικρή διένεξη.
2.με εχει θυμωσει το γεγονος,οτι ο κιπ ενω την περιοδο της υποτροπης του,πηρε αφανταστη στηριξη απο την λιβελουλα και την ολγα,τωρα που περναει καλα δεν απανταει στα θεματα τους και τις γραφει κανονικα.
Αυτό δεν μοιάζει λίγο ανταποδοτικό; Πχ, εσύ είσαι υποχρεωμένη επειδή γράφουν πέντ-έξι άτομα στα θέματα σου, ή σε στηρίζουν όταν δεν είσαι καλά, να τα παίρνεις από πίσω και να απαντάς σε ότι και αν γράφουν;
Τελικά, στηρίζουμε κάποιον στο φόρουμ επειδή το νιώθουμε, ή επειδή περιμένουμε να μας το αναγνωρίσει?
Επίσης, δεν είναι λίγο άστοχο να γράφεις, \"τώρα που περνάει καλά δεν απαντάει στα θέματα τους\", ενώ θα έπρεπε να είσαι χαρούμενη γι αυτό και να κοιτάξεις να κάνεις το ίδιο?