Quote:
Originally posted by plaky26
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΕΙΜΑΙ 26ΧΡ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ!!!ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ Μ ΣΤΑ 10 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ Τ ΕΧΩ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ Κ ΜΕ ΒΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΑ 16 ΜΟΥ! ΦΩΝΑΖΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ!!ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΝ ΚΑΤΑΓΕΙΛΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ Τ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ Μ ΒΡΕΙ Κ ΘΑ Μ ΣΚΟΤΩΣΕΙ!ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ Μ !!!!
Δε μπορουν να σου κανουν τιποτα, ας τους να χτυπιούνται.Εφοσον εχεις ανεξαρτητοποιηθει και δεν τους εχεις αναγκη αγνοησε τις απειλες.Αυτος ο ανθρωπος κανονικα πρεπει να συρθει στα δικαστηρια.Αν εχεις αποδειξεις για τις κατηγοριες αυτες μη διστασεις καθολου να τον πας στην αστυνομια.Δυστυχως ολες οι κακοποιημενες γυναικες επειδη φοβουνται και μονο γινονται αιτια να μενουν ατιμωρητα κατι τετοια ατομα...Καλη δυναμη ευχομαι και καλα ξεμπερδεματα, να ηρεμισεις συντομα, δε μπορω καν να διανοηθω πως ειναι να ειναι κανεις στη θεση σου.Λυπαμαι...