σε δυο μηνες απο τωρα περιπου εχουμε γιορτες..εβλεπα και μια ταινια τυχαια χτες που με παρεσυρε στο αγαπημενο μ κλιμα...και σε ποιον δε αρεοσυν οι γορτες και ας επικρατει θλιψη..εμενα παντως με συγκινουν κα μ δινουν δυναμη..
Printable View
σε δυο μηνες απο τωρα περιπου εχουμε γιορτες..εβλεπα και μια ταινια τυχαια χτες που με παρεσυρε στο αγαπημενο μ κλιμα...και σε ποιον δε αρεοσυν οι γορτες και ας επικρατει θλιψη..εμενα παντως με συγκινουν κα μ δινουν δυναμη..
Αχ και εμενα μου αρεσουν, ολο αυτο το κλιμα, οι γιορτες, τα δωρα, η χαρουμενη ατμοσφαιρα...
Ειναι οι αγαπημενες μου γιορτες :)
εμενα με εκνευριζουν.
εσυ εισαι ο γκρινιαρης παυλα μου την δινει να μου τη δινει στρουμφακι?γιατι αμα δενε χει γινει κατι πολυ κακο στη ζωη σου τις γιορτες αλλιως δεν το εξηγω!εγω μπορω να αναλυω ωρες γιατι μο αρεσουν τα Χριστουγεννα..δεν θελω να χαλασει στο μυαλο μου αυτη η εικονα που εχω...για λιγες μερες του χρονου τα ξεχναω ολα..
Αυτό sunset ελιναι αλήθεια που λες.Και εμένα μου αρέσουν τα Χριστούγεννα αλλά μπορώ να πω και πολλούς λόγους για τους οποίους με πιάνει κατάθλιψη και βιάζομαι να περάσουν οι γιορτές.Εαν έχεις καλές αναμνήσεις ή εαν δεν έγινε κάτι που να σου το θυμίζουν.
ΚΑΛΑ ΝΑΙ..ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΚΕΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ!
αχ και εμενα μου αρεσουν πολυ τα Χριστουγεννα!ανυπομονω να ερθουν!
Εμενα μου αρεσει ολη αυτη η χαρουμενη ατμοσφαιρα...αν και ξερω πως φετος θα ειναι πιο μοναχικα και διαφορετικα.. δεν θα εχω αυτο το προσωπο που αγαπω.
EMENA MARESEI H ISTORIA TOY SKROUTZ ME SYGKINEI TRELA PANTA BLEPW TO PARELTHON KI TO MELLN KAI PANTA DAKRYZW H TAINIA POY EIDA XTES DEN EINAI PSYXOPLAKWTIKH OMWS, DEITE THN EINAI DENNIS THE MENACE OF CHRISTMAS!DEN EXETE PARATHRHSEI OMWS OTI BGAZOYN KAI MIA NOSTALIA KAI MIA GLYKIA MELAGXOLIA?GIA MENA OMVS YPERTEREI H XARA!MARIAH ..DEN KSERW TI EXEI GINEI ARRWSTIA H XWRISMOS ELPIZW NA MHN EINAI OMWS POLY DYSARESTO GIA THN PSYXH S.
Χωρισμος sunset μου... και αυτο που ποναει πιο πολυ ειναι οτι εινσι σαν να εχει κοπει ενα κομματι μου απο τοτε που εχει φυγει...
Αν εκανα μια ευχη ειναι να μπορουσα να τον ξαναβλεπα εστω και λιγο.
Με ποναει να βλεπω ζευγαρια στον δρομο, να ειναι μαζι , να φιλιουνται, να ειναι αγκαλια και να ξερω πως εγω δεν το εχω πλεον....
http://www.youtube.com/watch?v=yA4x4aDTAyw&feature=related
bgainei epishs kai to christmas carol an to lew kala me jim carey!telika eimai gia a diafhmizw tainies lol!
xwrismos koukla eee?san thanatos opws to lew egw.den thelw na sou pw TPT tha perasei K TETOIA giati tha perasei a-r-g-a kai basanistika alla THA PERASEI.KAI THA ERTHOYN PALI XRISTOUGENNA KAI THA SAI KALYTERA..
Μακαρι να βγεις σωστη.. απλως εχουν περασει 5 μηνες, και ο πονος ακομα ιδιος ειναι....
MARIA SOY ESTEILA PM KALHNYXTA PAIDIA PAV GIA YPNO.
BRE KAI XRONIA THA PERASOYN MEXRI NA BGALEIS TO AGKATHAKI APO TH KARDIA SOY ALLA THA BGEI POY THA PAEI..DEN KSERW TI EGINE ALLA ETSI THA NAI.
Σου απαντησα sunset... και ποναει γμτ πολυ αυτο το αγκαθακι :)
PANTWS DEN EIMAI YPER TOY STYL XW RIZW ETSI APLA..ELPIZW NA TAN KATI KATOPIN WRIMHS KAI SOBARHS SKEPSHS..ALLA OPWS KAI NA XEI PONAEI GIA SENA.LOGIKO.
Oχι δεν ηταν , δεν μου δωσε καν την ευκαιρια να προσπαθησω ή να το συζητησουμε.. απλως μια μερα απομακρυνθηκε, δεν απανταγε σε τηλ και μηνυματα.. τελος παντων.
παιδια δεν ξερω τι λετε παντως εγω τις γιορτες δεν τις μπορω με τιποτα!δεν ξερω με ποιανει μια απιστευτη μελαγχολια καθως και εκνευριζομαι βλεποντας τους ολους ευτυχισμενους..χαθηκε να ηταν παντα?
επισης θες να πας να ψωνισεις ενα ρουχο,κατι,και γινεται ο κακος χαμος..τοσος κοσμος εκει εξω..απαπα!
Χμ φοβάσε την πολυκοσμία;
Μην παίρνεις ορκο οτι ειναι ευτυχισμένοι και ολοι...
Τι εννοείς χάθηκε να ηταν πάντα;:D
και εγω αυτο οριον δνε πολυκαταλαβα....παντως μελενε δραμα αυτο εγω δν ειμαι απο αθηνα και ειχα παπει συνταγμα και ειχα παει και γινοταν χαμος και εκαναδυο ωρες να φυγω..μιλαμε..βρισιδι κακο εγω...δν ειναι ολα ροδινα..αλλα εκει κανεις το κουμαντο σσου και πας σε αλλα μερ και προσεχεις εε δεν θ πας και μαλλ παραμονη πρωτοχρονιας πχ.κατα τα αλλα δεν μπορω να τα σκεφτω αυτα γιατι τα καλυτερα τα επισκιαζ<ουν ολα!οπως ειπε και ο παραπανω υπαρχουν πολλα προβληματα στον κοσμο αλλα ειναι ωραιο και ανθωρπινο ακομα να νιωθεις παιδικοτητα εκεινες τιε μερες..μας λειπε καμια φορα.
καλα μη φανταστεις οτι ξαφνικα μου λυνονται ολα τα θεματα ...και καμια φορα μπορει να μελαχγολησω λιγο..αλλα σε γενικες γραμμεε μαρεσουν πολυ.
Quote:
Originally posted by sunset
εσυ εισαι ο γκρινιαρης παυλα μου την δινει να μου τη δινει στρουμφακι?γιατι αμα δενε χει γινει κατι πολυ κακο στη ζωη σου τις γιορτες αλλιως δεν το εξηγω!
να στο εξηγησω αφου δεν το καταλαβαινεις.
Ειμαι αθεος, και αυτες οι παρατες διπαξ του ετους καθως και η εκμεταλευση + υποκρισια που προκυπτει,
ναι με ενοχλουν.
το καλο και το κακο στη ζωη μου, δεν εχει να κανει με τις γιορτες.
Quote:
Originally posted by Orion
δεν λεω οτι ειναι ευτυχισμενοι ομως φαινονται σαν να ειναι...
μακαρι να βλεπα αυτες τις φατσες ετσι καθημερινα να μην γκρινιαζα για το ποσο κακος ειναι ο κοσμος και να συνεχιζα να ονειρευομαι μεσα στην φουσκα μου.ασε που κατι τους ποιανει και ειναι καλοι!ακομα και ο πιο σκληρος μαλακνει..
δεν φοβαμαι την πολυκοσμια γενικα δεν εχω θεμα τετοιο με ενοχλει ομως,στα μμμ ειδικα......γργργρρρρ
Δεν ειναι κατι παραξενο οτι υπαρχουν χαρουμενοι ανθρωποι στις γιορτες.
Πιο πολυ ξεκουραση, πιο πολλα λεφτα στην τσεπη. Αν υπαρχει και υγεια τοτε ολα τα αλλα ερχονται μονα τους
Μακάρι να΄είναι καλά ο κόσμος αλά και εγώ αισθάνομαι ότι γύρω μου είναι όλοι μες την τρελλή χαρά και εγώ μελαγχολώ.πως και να το κάνουμε είναι οικογενειακές γοιρτές και εγώ ήμουν μόνη.Ακούς να λένε που θα πάνε τι θα φορέσουν πόσοι μαζεύτηκαν σε κάθε σπίτι και αισθαν\'ομουν ότι ήλθα απο άλλο πλανήτη.Φυσικά υπάρχει και η άλλη πλευρά όταν βλέπεις να πηγαίνουν άνθρωποι στο δήμο να τρώνε γιατί δεν έχουν ή στα γηροκομεία.θυμάμαι πόδες φορές έκλαιγα γιατί συνδέονται με καράβια ποντοπόρα και ρωτούσαν τον καπετάνιο πως αισθανόταν μακριά απο την οικογένεια.Ηταν σαν μαχαιρία στην καρδιά και σρενοχωριόμουν ακόμη περισσότερο για τα παιδιά που τα έβλεπα και αυτα να στενοχωριούνται.Ωραία τα Χριστούγεννα αλλά συγρόνως επιβαρύνουν την ψυχολογία μερικών.
εμενα οτι χαλια μπορω να θυμηθω στην ζωη μου χριστουγεννα μου συνεβαινε.....
Και μενα. Τα δυο χειρότερα πράγματα στη ζωή μου, έγιναν Χριστούγεννα....Quote:
Originally posted by panamar
εμενα οτι χαλια μπορω να θυμηθω στην ζωη μου χριστουγεννα μου συνεβαινε.....
ειναι τυχαιο τωρα αυτο?
Εγώ πάντα στενοχωριόμουν την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων γιατί ο πατέρας μου πάντα έκανε φασαρία φαίνεται τα έξοδα του την έδιναν και έβρισκε την ημέρα να ξασπάσει.μας χάριζε τηνημέρα των Χριστουγέννων.Ετσι πάντα είχα ένα φόβο την επομένη των Χριστουγέννων.Επειδή ο γάμος μου είχε κανινιστεί για να γίνει αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων γιατί νομίζω σταματάνε οι γάμοι κάποιες μέρες και 26 Δεκεμβρίου ήταν Σάββατο κανινικά έπρεπε να γγίνει ο γάμος.μου ήταν όμως αδιανίητι να παντρευτώ την ημέρα που πάντα στενοχωριόμουν και έτσι τον γάμο τον κάναμε κυριακή 27.Μετά το γαμήλιο ταξίδι ρώτησα γιατί μια παιδική μου φίλη δεν ήρθε στον γάμο με την αδελφή της αφού ήξερα ότι είχαν αγοράσει και ρούχα.μαθαίνω ότι το παιδί της αδελφής της σκοτώθηκε την παραμονή του γάμου δηλαδή στις 26 την ημέρα που πάντα στενοχωριόμουν.μετά και από αυτό όσο και να θέλω να κάνω την χαζή δεν μπορώ να πω ότι δεν βιάζομαι να φύγει αυτή η μέρα.Συμπτώσεις που όμως με έχουν επηρεάσει αρνητικά.Βέβαια όχι ότι στις 27 ηταν ιδανικά,γιατί την ΄ωρα που είμαστε στο φωτογραφείο (τότε παλιά) έγινε την ώρα της φωτογράφησης ένας μεγάλος σεισμός στο Αιγαίο 7 ρίχτερ και θυμάμαι που ενώ με έβαζε να καθισω ο φωτογράφος σε ένα καναπέ και τον άνρα μου πίσω όρθιο έγινε ο σεισμός και τα είδα όλα.Σκέφτηκα ότι ήταν πολύ καλο μήνυμα και δεν έπεσα έξω.Ημουν ότι πρέπει για φωτογρ\'αφιση αφού είχα ασπρίσει απο τον φόβο μου.Εδώ γελάνε:P:P:D:D
Συμφωνώ με krino. Δε μου αρέσουν οι γιορτές κ μου προκαλούν θλίψη. Μόνο αν μπορούσα να ταξιδεύω εκείνες τις μέρες θα ήμουν καλά.
Δεν ειναι η γιορτη σαν γιορτη που μου αρεσει, ουτε οι ανθρωποι που υποκρινονται οτι χαιρονται και ειναι ολα καλα στη ζωη τους....Ποσες αυτοκτονιες, ποσοι τσακωμοι και ποση μοναξια κυριαρχουν αυτες τις μερες....αλλα ειναι τα φωτα, τα χρωματα και ζωντανια που ανακατευεται αναμεσα μας....ειναι η γλυκια μυρωδια των Χριστουγεννων....Ειναι το αρωμα της κανελλας και του γαρυφαλλου....ειναι το λαμπυρισμα των χριστουγεννιατικων στολιδιων....ειναι τα χριστουγεννιατικα παραμυθια που σου χαριζουν στιγμες γλυκες γεματες ονειρα....ειναι τα χριστουγεννιατικα παζαρια και η ζεστασια τους που σε κανουν να νιωθεις γεματο και ολοκληρωμενο, παρολο που στεκεσαι στο κρυο....ειναι το τσαι που πινεις καθως κοιταζεις απο το παραθυρο σου τυλιγμενος σε μια κουβερτα, ζεστενοντας τα χερια σου στην ζεστη κουπα σου και παρατηρωντας το χιονι που πεφτει αναλαφρο σαν πουπουλο...αν κοιταξεις καλα, μπορεις να δεις και τα βουνα, εκει που μονο ενας θεος μπορει να κατοικει, ολοασπρα να σε χαιρετουν...ειναι η κινηση που βλεπεις στους ανθρωπους το αγχος τους να προλαβουν να ψωνισουν και τα τελευταια και το δικο μου χαμογελο να ανηκει σε αυτους που απλα θελουν να δωσουν χαρα στους ανθρωπους ολους, οπως εκεινος που εσκυψε και εδωσε φαγητο σε εναν φτωχο....
Θα ηθελα ολο το χρονο να ηταν για ολους Χριστουγεννα, οχι με την εννοια που τους εχουμε δωσει πλεον εμεις, αλλα με αυτην που θα κανει ολο τον κοσμο ευτυχισμενο....
Eχει δρομο η ανθρωπότητα μέχρι αυτο το σημείο...!Quote:
Originally posted by melene
Quote:
Originally posted by Orion
δεν λεω οτι ειναι ευτυχισμενοι ομως φαινονται σαν να ειναι...
μακαρι να βλεπα αυτες τις φατσες ετσι καθημερινα να μην γκρινιαζα για το ποσο κακος ειναι ο κοσμος και να συνεχιζα να ονειρευομαι μεσα στην φουσκα μου.ασε που κατι τους ποιανει και ειναι καλοι!ακομα και ο πιο σκληρος μαλακνει..
δεν φοβαμαι την πολυκοσμια γενικα δεν εχω θεμα τετοιο με ενοχλει ομως,στα μμμ ειδικα......γργργρρρρ
Οσο για τα ΜΜΜ μπορείς να το αποδεχτεις ,αλλιώς απεφυγε τα όπως εγω :P...
Πάρε τουτού/μηχανάκι/ποδηλατο κατι απο αυτά:)
Πιστευω πως οι γιορτες ειναι δυσάρεστες γιατι έχουμε πλάσει μια εικόνα για το πως \"πρέπει\" να ήμασταν και αυτη ερχεται σε αντιθεση με την πραγματικότητα..Θέλουμε να νιώθουμε και εμεις αυτη την χαρά και την αγάπη μέσα μας αλλα δεν!
Εγω πάντως στο σπίτι μου ούτε κοσμο ειχαμε ποτε ουτε τιποτα.. Εξάλλου ουτε αδερφια ,ουτε ξαδέρφια εχω και ως προέκταση σχεδον καθόλου συγγενείς.. Και οι γονεις μου δεν τα πανε καλα με κανένα ανθρωπο γενικά..
Τυχαιο δεν ειναι πάντως τιποτα