ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΦΥΓΑΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ???
Printable View
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΦΥΓΑΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ???
Εφάκι,
εσύ τι πιστεύεις για το όνειρό σου;
Ότι αποτελεί έναν οιωνό ή ότι ανταλακλά κάτι από τον εσωτερικό σου κόσμο;
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ..ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ...ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟΝ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗ ΠΩΣ ΑΝ ΦΤΥΝΕΙΣ ΔΟΝΤΙΑ Η ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ Η ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΟΒΑΡΑ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΤΥΣΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ Κ ΕΠΕΣΑΝ!!!ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!!!!
egω την τελευταια φορα που ειδα παρομοιο ονειρο ειχε αρρωστησει ο πατερας μου πολυ ασχημα...και εγω πιστευω!
ΜΕΛΕΝΕ ΠΟΝΟΥΣΕΣ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ?
Κ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ Σ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ???
deν θυμαμαι αν πονουσα..πανε χρονια..θυμαμαι οτι ημουν πολυ στεναχωρημενη μονο
Σημαίνει ότι έχεις τραυματική εμπειρία με τα δόντια σου. Μα τόσο βλάκες είστε πια?Quote:
Originally posted by EFAKI55555
ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!!ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ???
Quote:
Originally posted by vince
Σημαίνει ότι έχεις τραυματική εμπειρία με τα δόντια σου. Μα τόσο βλάκες είστε πια?Quote:
ελα ρε βινς,
χαλαρωσε και εσυ....
ο καθενας πιεζεται κατα οπως νομιζει,
δεν σημαινει οτι ειναι βλακας.
Παω να πιω το ουισκακι μου, χαλαρωνει τα ηθη.....
Quote:
παρακαλω κυρια εφη!
ας γυρισουμε στο ονειρο σας...
ΠΟΥΛΑΜΕ ΕΙΡΩΝΙΑ???
πουλαμε ειλικρινεια.
Ο βινς υπερεβαλε εαυτο και το καλυτερο ειναι να προσπερασεις κατι που δεν κολαει στο ερωτημα που εβαλες.
Quote:
Μα τόσο βλάκες είστε πια?
Αισχος!
αν ειναι δυνατον.
Συγνώμη efaki. Μπορεί να είμαι βλάκας αλλά πάντοτε ζητάω συγνώμη μετά την βλακεία που έκανα!Quote:
ΥΓ Είχα ένα ατύχημα μικρός γιαυτό άλλωστε η ερώτηση σου λειτούργησε σαν ηλεκτροσοκ μέσα μου (βλέπω και εγώ όνειρο κάποιες φορές με τα δόντια μου..)
Quote:
Συγνώμη efaki. Μπορεί να είμαι βλάκας αλλά πάντοτε ζητάω συγνώμη μετά την βλακεία που έκανα!Quote:
ΥΓ Είχα ένα ατύχημα μικρός γιαυτό άλλωστε η ερώτηση σου είχε την μορφή ηλεκτροσοκ μέσα μου (βλέπω και εγώ όνειρο κάποιες φορές με τα δόντια μου..)
βινς δεν ειναι σωστο να προσβαλεις κοσμο ετσι για να περναει η ωρα.
Θελω να πιστευω οτι η εφη θα καταλαβει το ατοπο της υποθεσης και συνεχισει την συζητηση που εχει.
Δεν το έκανα για να περάσει η ώρα. Είχα μια έκρηξη θυμού και την απέβαλα.Quote:
Originally posted by krino
Quote:
ΥΓ Είχα ένα ατύχημα μικρός γιαυτό άλλωστε η ερώτηση σου είχε την μορφή ηλεκτροσοκ μέσα μου (βλέπω και εγώ όνειρο κάποιες φορές με τα δόντια μου..)
βινς δεν ειναι σωστο να προσβαλεις κοσμο ετσι για να περναει η ωρα.
Θελω να πιστευω οτι η εφη θα καταλαβει το ατοπο της υποθεσης και συνεχισει την συζητηση που εχει.
κοιτα βινς,
η εφη ειναι ενα μελος καινουριο με 4-5 μυνηματα.
Αυτο σημαινει οτι περιμενει μια καλυτερη υποδοχη το λιγοτερο.
Δεν ειναι το ιδιο να πεις εμενα βλακα και ενα σημερινο μελος.
Τωρα απο κει και περα,
τα υπολοιπα θα τα βρεις με την εφη.
ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ...ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Γ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ.ΚΡΙΝΟ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΣΕ ΒΡΙΖΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΣΕΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ Κ ΝΑ ΜΕ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ..ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΙΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!
Quote:
ΚΡΙΝΟ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΣΕ ΒΡΙΖΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΣΕΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ Κ ΝΑ ΜΕ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ..ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΙΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!
οκ εχεις δικαιο,
αλλα τι θες να σου πει τωρα?
ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΘΥΜΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!!!
ΚΡΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΒΙΝΣ..
Τουτέστιν?Quote:
ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΘΥΜΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!!!
ναι το διορθωσα.....Quote:
ΚΡΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΒΙΝΣ..
αρα δεν σε καλυπτει,
η εξηγηση του βινς και η συγγνωμη του ετσι?
ουφφφφφ ειμαι κουρασμενος και λυμπιζομαι το ουισκι μου.....
αυριο να μου πειτε τι απογινε.
Καληνυχτα και ελπιζω να λυσετε την παρεξηγη σας.
εφι ακου να σου πω,το κλιμα ειναι λιγο περιεργο τον τελευταιο καιρο εδω και μερικοι ισως ξεσπανε αλλου, μην ταραζεσαι!ειμαστε ολοι στην τσιτα,μην παρεξηγεις!
ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ!!!! ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Ο ΑΡΚΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ Κ ΕΝΟΧΛΕΙΣ Κ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ!!!!!!!
Ναι αλλά μπορείς να μάθεις στο γουρούνι να τραγουδά και εκείνο να σου μάθει να χορεύεις..Quote:
ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ!!!! ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Ο ΑΡΚΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ Κ ΕΝΟΧΛΕΙΣ Κ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ!!!!!!!
Τεσπα σου απάντησα και με την φωνή της λογικής αλλά μάλλον άλλες λογικές επικρατούν μέσα μας!
krino σε βλέπω πολύ συγχυσμένο σήμερα (και όχι μόνο εσένα) ..είσαι σίγουρος ότι θα αντέξεις εδώ μέσα? Έχεις αντέξει αρκετά ομολογουμένως... υπερβάλλον εαυτόν για όσο του επιτρέπω ;)Quote:
Originally posted by krino
κοιτα βινς,
η εφη ειναι ενα μελος καινουριο με 4-5 μυνηματα.
Αυτο σημαινει οτι περιμενει μια καλυτερη υποδοχη το λιγοτερο.
Δεν ειναι το ιδιο να πεις εμενα βλακα και ενα σημερινο μελος.
Τωρα απο κει και περα,
τα υπολοιπα θα τα βρεις με την εφη.
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΙΛΑΣ??? ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ????
Πέφτεις στο επίπεδο μου (και τα λες αυτά) ή είσαι ο εαυτός σου?Quote:
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΙΛΑΣ??? ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ????
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ Ο ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Κ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ!!!!
Α μπα, για νέο μέλος πολύ γρήγορα συμπεράσματα βγάζεις..Quote:
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ Ο ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Κ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ!!!!
Γιατί το λες αυτό?
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ??? ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΕΣΥ!!! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΣΥ ΛΕΩ !!!!
ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΘΥΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΣ ??ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ!!!!
Τα συμπεράσματα από τι? Απο ένα μήνυμα μου σε αυτό εδώ το θέμα (το δικό σου δηλαδή) ή από το 12% των μηνυμάτων μου οπού εκφράζω θυμό? Τα υπόλοιπα μηνύματα μου τι δείχνουν? Γίνε πιο σαφής σε παρακαλώ.Quote:
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ??? ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΕΣΥ!!! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΣΥ ΛΕΩ !!!!
εφι επιτρεψε μου τωρα να σου πω οτι υπερβαλλεις και εσυ.
ζητησε συγγνωμη ο ανθρωπος,ηταν η κακια η στιγμη και τον βλεπω που εχει ολη την καλη διαθεση να σε προσεγγισει,μαλλον θυμωσες υπερβολικα.δωσε τοπο στην οργη δεν αξιζει να χαλαμε τις καρδιες μας ετσι.
ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ
Εσύ δεν θυμώνεις ποτέ?Quote:
ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΘΥΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΣ ??ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ!!!!
Όποτε θυμώνεις ξεσπάς εκεί που πρέπει ή εκεί που τυχαίνει? Ξέρεις δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καλύτερα θα νιώσεις αν μετά το θυμό σου παραδεχθείς ότι θύμωσες!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗΗΗΗ???ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΕΙΡΩΝΙΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Κ ΤΟΝ ΛΟΓΟ)