Originally posted by knoulp
Quote:
Originally posted by dimm
Που θα με βοηθησουν για την βόλτα εννοείς;Εντάξει έχω τους γονείς μου και κανα 2 φίλους.Αλλά προφανώς δέν θα πρέπει να μου το προτείνει αυτό η ψυχολόγος μου;Μόνος μου να το αρχίσω;Πάντος έχετε δίκιο είναι πολύ νωρίς να κρίνω κάτι.Και πραγματικά δεν έχω και καμια διάθεση να κρίνω κανένα.Εγω απλά καλά θέλω να γίνω.Απλά προσπαθώ να μην πέσω σε άσχετο γιατί το έχω ξαναπάθει.
Προς ενημέρωσή σου απλά σου λεω ότι αυτός που έγραψε αυτά που βιάσθηκες να απαντήσεις έχει γράψει και αυτά.
Πρόσεχε τι διαβάζεις και προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις σωστά τα φίλτρα σου.
. krino
Εστάλη στις 3-11-2009 στις 18:36
επειδη αναφερεσαι σε εμενα,
εγω εχω πει δεκαδες φορες οτι ειμαι ΑΝΗΘΙΚΟΣ.
Το προβλημα πες μου που ειναι.
Originally posted by krino
[/color]
Τι κάνεις εσύ εδώ μέσα. Ποίον ιδιοτελή σκοπό υπηρετείς.
α ωστε αυτη ειναι η ερωτηση τελικα....
Θα σου απαντησω οσο πιο ειλικρινα μπορω.
Εχω περασει πολλες φασεις, δεν υπαρχει μια και εξω απαντηση που να καλυπτει ολο το φασμα και αυτο γιατι η ποικιλια αυτη προκυπτει απο το κοσμο που υπαρχει γυρω μου.
Αλλοτε λοιπον γιατι μπορουσα και επικοινωνουσα σε αρκετα καλο επιπεδο με κοσμο και εχει τυχει να βοηθησω και να βοηθηθω σε πολυ μεγαλο βαθμο.
Αλλοτε γιατι απλα εχει fun και τιποτα αλλο.
Και αλλοτε γιατι παιζει ετσι η συγκυρια και μου αρεσουν τα ψυχολογικα παιχνιδια και μου αρεσει να μελετω τις αντιδρασεις των ανθρωπων.
Με ενδιαφερει τρομερα οταν βλεπω ανθρωπους να αντιδρουν χωρις φραγμους ειτε αρνητικα ειτε θετικα.
Βγαζουν 100% τον πραγματικο τους εαυτο (ειτε την καλη εκδοση ειτε την κακη) και αυτο εχει πραγματικο ενδιαφερον.
Τελος καποιες φορες, επειδη μου αρεσει η επικοινωνια του λογου, προσπαθω να αποκωδικοποιήσω αυτο που δεν φαινεται στο γραπτο λογο καποιου και προσπαθει να το κρυψει.