Γεια σας....διαβαζω καιρο τωρα αυτο το φορουμ και βλεπω οτι μπορειτε και βοηθατε.Ας μπορεσει να μου λυσει και μενα καποιος το ερωτικο μου μπερδεμα....Τα παιρνω απ την αρχη.
Ξεκινησα αρχες του καλοκαιριου μια δουλεια την οποια και αγαπησα,και σε αυτη τη δουλεια ετυχε να ερωτευθω κιολας.
Εδειξα και εδειξε ενδιαφερον μεχρι που προχωρησαμε,με την προυποθεση οτι κανεις δεν θα μαθει τιποτα.Το ειχαμε αρκετα κρυφο αλλα δεν μπορουσαμε να κρυφτουμε παντα γιατι τα βλεματα μας μας προδιδαν αρκετες φορες.Αλλα δεν ηταν αυτο το προβλημα.Το προβλημα ηρθε αργοτερα.(δεν ειχα καμια εμπειρια απο κανεναν και αυτο το γνωριζε και του αρεσε και αρκετα μπορω να πω.Τον ερωτευθηκα παραφορα και το εδειχνα και του το ειπα κιολας(δεν κρατηθηκα ουτε λεπτο δηλαδη,ειμαι αρκετα ανοιχτη και λεω τα συναισθηματα μου χωρις διστγμο)αυτος δεν ελεγε τιποτα παρα μονο οτι θα μαθω οταν ερθει η καταλληλη στιγμη.Δεν πιεζα καταστασεις,τον αφηνα γιατι ελεγε οτι ηθελε να τον μαθω πο μονη μου.Πολλες φορες αισθανθηκα οτι με απεφευγε, ή απεφευγε να βρεθουμε.Επισης ελεγε οτι δεν γινοταν να εχυμε σχεση λογω δουλειας και οταν τελειωναμε απο την δουλεια θα βλεπαμε αλλα και οτι δεν με εκμεταλευοταν και οτι ενιωθε πραγματα για μενα και οτι μου τα εδειχνε με τις πραξεις του.Καποιες φορες δεν τα βρισκαμε και τσακωνομασταν γιατι λογω δικων μου οικογενειακων θεματων απεκτησα το χειροτερο χαρακτηριστικο του χαρακτηρα μου,ειμαι αρκετα ειρωνικη και πολλες φορες δεν το καταλαβαινω εγω η ιδια και αυτο τον ενοχλουσε.Τελος παντων,πανω στον τελευταιο μας τσακωμο μου ειπε οτι απο την αρχη τον απωθουσα,και αυτο με σκοτωσε.και απομακρυνθηκα για δυο μερες,μεχρι που μου εστειλε μηνυμα σαν να μην συμβαινει κατι και του ειπα και το τελος.Μετα απο καποιες μερες του ειπα να μιλησουμε και ειπε ενταξει και ειπαμε να το προσπαθησουμε παλι γιατι πιστευε οτι αξιζε.Παρολα αυτα εξαφανιστηκε.Τον πηρα και τηλεφωνο να τον ρωτησω αν οντως θα μιλησουμε και ειπε καποια στιγμη.Μετα απο δυο μερες λαμβανω μηνυμα οτι δεν υπαρχει πλεον λογος να μιλησουμε οτι ξενερωσε και οτι δεν θα αλλαζε κατι και οτι δεν θελει σχεση αυτο τον καιρο.Εγω τον προκαλεσα μπορω να πω με ασχημο τροπο λεγοντας του οτι ξκαθαριζει μεσω τηλεφωνου και οχι τετατετ και οτιτα τηλεφωνα ειναι για παιδακια,γι αυτο με πηρε τηλεφωνο και πλακωθηκαμε.Ομολογω οτι ειχε δικιο σε αρκετα θεματα και εγω καταλαβα τα λαθη μου προσπαθησα να του δωσω να καταλαβει οτι την ηθελα αλλη μια ευκαιρια αλλα ηταν ανενδοτος και καθετος.Εκτιμησε το οτι δεν τον πιεζα,οτι δεν εκανα σαν παιδακι και πολλα αλλα.Στο τελος πια της συζητησης μου ειπε οτι ο λογος που δεν μπορει να κανει σχεση ειναι οτι εχει προβληματα με την οικογενεια του και με τη δουλεια,σεαυτο το σημειο ψιλομαλακωσε,του ειπα οτι τον νοιαζομαι,ειπε οτι δεν εχει προβλημα να του στελνω μηνυματα και να τον παιρνω τηλεφωνο και εκεινος το ιδιο εξισου.Μου εστειλε και φιλια και γεια σας!!Ειπαμε παρα πολλα,αλλα δεν μου εδωσε την ευκαιρια να του πω οτι θελω να ειμαι διπλα του,να διορθωσω τα λαθη μου,και οτι δεν ενδιαφερει το θεμα σχεσης.Το μονο που ζητησα ηταν να τον γνωρισω.Δεν μπορω να καταλαβω πως το ξεπερασε τοσο γρηγορα...¨(¨(...θελω να τον δω και δεν μπορω.Ειναι πια αργα η οχι??