νεα ταινια που υποδυεται τον σχιζοφρενη εγω πιστευω προσβαλλει καπιια ατομα αφου τα παρομοιαζει σαν ατομα που ανα πασα στιγμη πιανουν οπλο τι λετε?
Printable View
νεα ταινια που υποδυεται τον σχιζοφρενη εγω πιστευω προσβαλλει καπιια ατομα αφου τα παρομοιαζει σαν ατομα που ανα πασα στιγμη πιανουν οπλο τι λετε?
οι ταινιες χαρακτηριζονται γενικα απο υπερβολες οποτε μην τις παιρνεις στα σοβαρα.
Εξαλλου ταινια με πρωταγωνιστη τον ρουβα δεν μπορει να αξιζει με τιποτα :P
καλα λες!χαχα δεν τον παω με τιποτα!
Μάλιστα...:P:P
sunset, ήσουν στην πρεμιέρα?
οχι!σιγα μην παω ρουβα!
ρώτησα επειδή η κριτική γίνεται εφόσον κάποιος παρακολουθήσει μία ταινία.
Απο την στιγμη που το βασικο στοιχειο μιας ταινιας ειναι τραγικο δεν χρειαζεται να περιμενεις να την δεις.
Δηλαδη αν εσυ ξερεις πως θα τραγουδησει στο μεγαρο η Μπεζαντακου θα περιμενεις πρωτα να την ακουσεις και μετα να κρινεις ή θα βαλεις τα γελια στην ιδεα και μονο;
ΟΛΑ, εισαι αντρας και η γνωμη σου δεν μετραει στο θεμα \"ρουβας\"
ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:ρ
Αν ζηλευω τον Sakis μη μου φαει την οποιαδηποτε κοπελα αυτο σημανει πως ο Sakis εχει χαλασει και οτι κατι δεν παει καλα στην κοπελα αν της αρεσει οχι σαν εμφανιση αλλα σαν αντρας :P
Ολα_ειναι_δανεικα, συγκρίνεις το ρουβά σαν καλλιτέχνη με τη μπεζεντάκου?
Ας μην είμαστε υπερβολικοί χαίρεσαι να τον βλέπεις,υπάρχουν και οι υπερβολές δεν ξέρω αν αξίζει να γίνει ηθποποιός αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε.
Δηλαδη αν εσυ ξερεις πως θα τραγουδησει στο μεγαρο η Μπεζαντακου θα περιμενεις πρωτα να την ακουσεις και μετα να κρινεις ή θα βαλεις τα γελια στην ιδεα και μονο;
me kalupses xaxa
o sakhs einai enas douleutaras soouman me astro..alla ATALANTOS KAI AFWNOS KANW LATHOS
Ακριβως αυτο ειναι. Ο μπακαλης της γειτονιας μου εχει καλυτερη φωνη :P
παιδιά, ένας άνθρωπος που παραμένει επί 20 χρόνια μέσα στα πρώτα ονόματα στο χώρο της μουσικής, δεν έχει φωνή?
http://www.sakisrouvas.com/index.asp?cid=1&lid=1
Η Δημητριου εχει 30. Δεν λεει κατι αυτο
δεν είπα πως η δημητρίου δεν έχει καλή φωνή.αν δεν είχε, θα είχε εξαφανιστεί.αυτό λέω γενικότερα.
εισαι ο ορισμος της ρουβιτσας :P
Δε θα εκφέρω άποψη για φωνή αφού δεν ακούω σχεδόν καθόλου ελληνικά, αλλα θα σας πω ένα πράγμα μονο για τον Sakis.
Πίναμε καφέ στην Όστρια το καλοκαίρι με μια παρέα και ο Σάκης ήταν 2 τραπέζια πιο διπλα από εμάς. Και είναι πραγματικά πολύ όμορφος άντρας, με εκθαμβωτικό, ειλικρινέστατο χαμόγελο και αποπνέει έναν αέρα star που σπανια έχω νιώσει από άλλους διάσημους καλλιτέχνες. Απόλυτα απλός και προσιτός, είχε τόση άνεση και τόση ευγένεια... έχει αστέρι, χωρίς αμφιβολία :)
λολολολ..Quote:
Originally posted by arktos
παντωσ αν ερθει εδω το εργο αυτο και προβαλει πωσ οι σχιζοφρενεισ ειναι επικοινδυνοι...καικαμε...ειν αι που ειναι οι ανθρωποι προκατελειμενοι και κλειστομυαλοι σε αυτον τον τοπο....ε αφου θα το εχει παιξει και ο Sakissss..παει...
μολισ ειδα το τραιλερ...ε τι ναπω...
http://www.youtube.com/watch?v=dOm03XS7DF8&feature=related
Παιδια εχει φωνη ο ρουβας?οχι πειτε μου εχει θα κανω χαρακιρι!!να χουμε και ενα γουστο μην τα ισοπεδωνουμε ολα ουτε ημαστε 12 χρονων που και στα 12 χρονα τεσπα..ειπαμε ειναι ενας κυριος σοουμαν με ταλεντο σε πολλα εκτος απο την φωνη που παλευει πολυ για την κατα τα αλλα ανυπαρκτη φωνη...το οτι δεν σπανε τα τζαμια του σπιτιου του δεν σημαινει οτι αυτοματως εγινε καλλας...ο νοων νοειτω.
I want to see this movie!! ^^
Sakis Rouvas is so hot!!! :D
απαντηση κοριτσιου στο βιντεο απο κατω..
ε αμα περιμενεις να δεις μια ταινια επειδη ο αλλος ειναι γκομενος αστα!
κανουν μια ταινια και ουτε που σκεφτονατι!εκνυεριστηκα και δεν εχβ και διαταραχες τετεοιες!
χμ(η μηπως εχω?!
επειδη ειπατε για την μπεζαντακου κανονικα αυτα τα μην τα πω ζωα και τα λατρευω πρεπει να πηγαινουν σπιτια τους και να βγαινουν μετα απο δεκα χρονια που θα χουν συνελθει..οχι τραγουδιστρια ουτε ανθρωπος δεν λεγετραι αυτη μου βγαινει η καθε κοκαινομανης σουργελο και το παιζιει κατι...προσβαλλει πρωτα τον ευατο της γιαυτο την ειπα ζωο.
δεν εχω δει την υποκριτικη του ρουβα αλλα ξερετε τι φοβαμαι μηπως ειναι καλυτερις ηθοποιος απο τραγουδιστης !χαχα ξερετε τι μου σπανε οι μαιντανοι αυτο που ειναι τραγουδιστες-ηθοποιοι-μοντελα-παρουσιαστες-πανελιστες-μανατζερ παυλα και εγω δεν ξερω τι !!δεν μπορεις να τα κανεις ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
.....σαφωσ δεν μπορεισ να τα κανεισ ολα ..και ειδικα καλα...αλλα αν εχεισ ην ευκαιρια?γιατι να μην το κανεισ?...μια εμπιρεια ειναι η ζωη..... σαφωσ δεν εννοω να γινουμε καΙ ρεζιλι...αλλα ολα ανθρωπινα δεν ειναι?
Κοιτα να δεις δεν νομιζω να υποδυεται τον σχιζοφρενη χωρις να εχω δει την ταινια...δεν ξερω απο που αντλεις πληροφοριες αλλα δεν βρηκα τιποτα τετοιο στο νετ εκτος απο ενα αρθρο συγκεκριμενα αυτοQuote:
http://www.inews.gr/22/o-schizofrenis-sakis-me-to-tapsi.htm
που εχει κοτσαρει καποιος βλακας σαν τιτλο του αρθρου.
Απλως παιζει τον κακο και τον εγκληματια φανταζομαι οπως ενα εκατομμυριο αλλοι ηθοποιοι.
Με καθε επιφυλαξη.
Σαν φωνη μονο :PQuote:
Originally posted by Adzik
λολολολ..Quote:
Originally posted by arktos
Εχει καλο μανατζερ, χωρις αμφιβολια :)Quote:
Originally posted by DissolvedGirl
Απόλυτα απλός και προσιτός, είχε τόση άνεση και τόση ευγένεια... έχει αστέρι, χωρίς αμφιβολία :)
Ξερεις ποσες προβες εκανε για να αποκτησει αυτο το πλαστικοποιημενο χαμογελο; Δεν σου κανει εντυπωση που και ο Μαρτακης εχει ακριβως το ιδιο χαμογελο;
Μου θυμιζει την εποχη πριν απο τις πρωτες εκλογες που κερδισε ο Καραμανλης οπου οι βουλευτες της ΝΔ εκαναν προετοιμασια στο πως θα μιλανε, θα κινουνται και θα χαμογελανε ωστε να ειναι πιο αρεστοι στον κοσμο. Ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα
Eντάξει σημαντικό χαρτί ο μάνατζερ αλλά όχι το παν.Πρέπει κ να το\'χει κάποιος.Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Εχει καλο μανατζερ, χωρις αμφιβολια :)
Ξερεις ποσες προβες εκανε για να αποκτησει αυτο το πλαστικοποιημενο χαμογελο; Δεν σου κανει εντυπωση που και ο Μαρτακης εχει ακριβως το ιδιο χαμογελο;
Άλλο Σάκης,άλλο Μαρτάκης π.χ.προσωπικά τον ξέχασα κιόλας,ενώ ο Σάκης είναι Σάκης(δεν είμαι ρουβίτσα πάντως :P αλλά η αλήθεια να λέγεται).
Για μένα έχει μέτρια φωνή,πολύ καλό χαρακτήρα,προσωπικότητα σταρ κ πολύ καλό μάνατζερ!
Πάντως βλέπω θετικό για τον οποιοδήποτε να δοκιμάζει πράγματα κ θα κρίνω εφόσον δω την ταινία.
Που ξέρετε,μπορεί να παίζει ωραία ρε παιδιά!
Εντομεταξύ δεν έχω δει ούτε το αλτερέγκο οπότε κ δεν έχω ιδέα σχετικά με το υποκριτικό του ταλέντο,πόσο περισσότερο να το κρίνω...
Mην ξεχνας πως δεν εκανε αμεσως επιτυχια ουτε αυτος και επισης για καμια 5ετια τον ειχε ξεχασει και η μανα του :D
Και τωρα ακομα ειναι απλα παρουσιαστης γιατι απο επιτυχιες ...:cool:
Οι serial killers δεν είναι σχιζοφρενείς. Δεν ξέρω τι θέλει να περάσει το έργο, ελπίζω όχι αυτό όμως.
Ας μην υπερβάλλουμε ο άνθρωπος δεν είναι τενωρος αλλά οχι και αφωνος έχει αστέρι σίγουρα στο τέλος θα πούμε ότι είναι τέρας ασχήμιας.Τα δόντια και ποιός καλλιτέχνης δεν τα έχει φτιάξει.Τουλάχιστον έκανε καλή δουλειά ο οδοντίατρός του ελεος είπαμε.
Αναφερθηκα στο πως χαμογελαει που ειναι αποτελεσμα πολλων ωρων προβας και οχι αν εχει λευκα δοντια κτλ
Εντάξει τα πάντα έχουν σκαμπανεβάσματα,δεν είναι υπολογιστής να έχει σταθερά επιτυχίες.Quote:
Mην ξεχνας πως δεν εκανε αμεσως επιτυχια ουτε αυτος και επισης για καμια 5ετια τον ειχε ξεχασει και η μανα του :D
Και τωρα ακομα ειναι απλα παρουσιαστης γιατι απο επιτυχιες ...:cool:
Όσο για το Μαρτάκη,κανείς δεν ξέρει τι μέλει γενέσται πάντως Σάκη δεν μου θυμίζει(είναι πολύ υπερόπτης κ μέτριος από άποψη λάμψης,το ύφος σταρ που έχει φτιάξει είναι απλά φτιαχτό και όχι έμφυτο)αλλά εν τέλει τι πιστεύεις?ο οποισδήποτε έχει έναν καλό μάνατζερ και είναι διατιθημένος να κάνει ώρες πρόβες μπορεί να βρεθεί στη θέση του Σάκη?
ή της Μαντόνας ή του οποιοδήποτε?α τώρα που είπα Μαντόνα που την ξέρει ως και η γιαγιά μου έχει τη φωνή που ταρακουνάει τον πλανήτη?Απλά είναι αυτό που είναι κι αυτή κι ο καθένας και ανάλογα λάμπει,ανεβαίνει,κατεβαίνε ι,παραμένει.
To να συγκρινεις ρουβα με μαντονα δεν στεκει. Εκτος ελλαδας δεν τον ξερει σχεδον κανεις.Quote:
Originally posted by Arsi
εν τέλει τι πιστεύεις?ο οποισδήποτε έχει έναν καλό μάνατζερ και είναι διατιθημένος να κάνει ώρες πρόβες μπορεί να βρεθεί στη θέση του Σάκη?
ή της Μαντόνας ή του οποιοδήποτε?
Οσο για αν μπορει με ενα καλο μανατζερ να βρεθει στην θεση του ναι, αρκει να ειναι προθυμος να κανει οτι του πει. Το να εντυπωσιασει τα κοριτσακια ειναι κατι πανευκολο
Δε συγκρίνω απλά είναι μια σταρ κι αυτή,θα μπορούσα να πω κάποιον άλλον αλλά έφερα αυτό το παράδειγμα γιατί ούτε κι αυτή έχει τη φωνή του αιώνα...κι όμως βρέθηκε εκεί που βρέθηκε.Κινήθηκε με τέτοιο τρόπο και επιλογές ώστε να ανέβει εκεί που είναι.
Κ για το Σάκη τώρα...δεν είναι άβουλο ον,ούτε αυτός,ούτε τα κοριτσάκια,δεν είναι τυχαίο που κάποιους όσο και να τους φτιάξουν δε στέκονται ή στέκονται για πολύ λίγο κ μετά ξεχνάς τα πάντα γι\'αυτούς.
Δλ πιστεύεις πως αν έπαιρνες την απόφαση να κάνεις τη δουλειά του Σάκη θα έκανες την καριέρα του?κ ο ψινάκης θα σε διάλεγε?κ αν ναι γιατί?τυχαία?(νομίζω δεν έχει τον ψινάκη πάντως τώρα ε?)
Αλλά πολύ \'\'κακία\'\' για τον Σάκη Ο_Ε_Δ καλά είπε η ρέμεντι νομίζω πως τον ζηλεύεις!!!!:P:P
Ποια δουλεια του Σακη να εκανα βρε; Διαφερουμε τρομερα γιατι δεν θα εκανα ποτε τοσες παραχωρησεις, δεν εχω την εμφανιση του, παω με κοπελες κτλ :P
Ειναι η ζηλεια μου φωτια που καιει τα στηθια :cool:
:D:D:DQuote:
Ποια δουλεια του Σακη να εκανα βρε; Διαφερουμε τρομερα γιατι δεν θα εκανα ποτε τοσες παραχωρησεις, δεν εχω την εμφανιση του, παω με κοπελες κτλ :P
Ειναι η ζηλεια μου φωτια που καιει τα στηθια :cool:
αν και πάλι κατηγορείς τον αγαπητό σάκη:mad: