Quote:
Originally posted by knoulp
Κάθε χρόνο τα ίδια πράγματα.
Κάθε φορά που έρχεται αυτή η περίοδος στην ζωή μου τα πράγματα αλλάζουνε.
Πάλι τηλέφωνα που πρέπει να κάνεις για ευχές και πάλι να δεις και να μιλήσεις στους ίδιους ανθρώπους που θα σου πούνε τα ίδια και τα ίδια.
Δεν αλλάζει και πολύ το σκηνικό. Μόνο η αίσθηση αλλάζει και αυτή ως προς την έντασή της.
Κλείσιμο στον εαυτό σου. Ύπνος από τις 10 το βράδυ και πολύ λέμε.
Διάθεση χάλια. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα φάρμακα να με ξεκολλάνε λιγάκι.
Όμως βλέπω τον εφιάλτη να έρχεται και η αγωνία μου κορυφώνεται μέρα με την ημέρα.
Προσπαθώ να θυμηθώ τα Χριστούγεννα όταν ήμουν παιδί. Προσπαθώ να θυμηθώ τις ζεστές εκείνες ημέρες που έρχονταν να συνδυαστούν με το κλείσιμο τον σχολείων. Παλιές καλές ταινίες της DISNEY στην τηλεόραση και γενικά μια χαλαρότητα να σε διαπερνάει.
Δυστυχώς δεν μπορώ να τις θυμηθώ όλες αυτές.
Κάποιος έκλεψε τις εικόνες και μαζί με αυτές και την αθωότητα της ηλικίας και της εποχής.
Το μόνο που έχει απομείνει είναι η κατάθλιψη που χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει.
Εάν μπορούσα θα της είχα καταργήσει τις άτιμες τις γιορτές.
Νομιζω πώς καθε χρονο, υπάρχουν ημερολογιακα τουλαχιστον μερες, που ερχονται να τονισουν με πιο εντονα χρωματα, τη ζωη μας. Να κανουν το μαυρο, πιο μαυρο, το κοκκινο, πιο κοκκινο...Τετοιες μερες ειναι αυτες που διανυουμε, ειναι τα γενεθλια μας νομιζω.Ειναι ολες εκεινες οι μερες που και επιτασσουν αλλα κ εμεις περιμενουμε να νιωσουμε ακομα πιο ζεστα, πιο γεματοι. Ειτε το παραδεχομαστε, ειτε οχι. Και τα κενα, εκεινες τις μερες ειναι σαν να φαινονται ακομα περισσοτερο. Δεν ξερω πώς κ γιατι. Αλλα φαινονται ή φωναζουν περισσοτερο μεσα μας. Που ειναι οι φιλοι, που ειναι οι συγγενεις, ποιο ειναι το περιβαλλον που επιλεγω να ζω? Ολοι αυτοι γυρω μου, μού ταιριαζουν? Περνάω καλα μαζι τους? Περναω καλα τελικά ή υποκρινομαι συνεχως?