Ξερει κανείς κάτι για το συγκεκριμένο αντικαταθλιπτικό?το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος για θεραπεία?
ευχαριστώ
Printable View
Ξερει κανείς κάτι για το συγκεκριμένο αντικαταθλιπτικό?το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος για θεραπεία?
ευχαριστώ
ΟΧΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ;;ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΠΙ,ΣΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ;;;ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ,ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ;;
δεν το έχω πάρει,έχω ακούσει ότι είναι καινούργιο φάρμακο,δεν έχω πάει καν ακόμα σε γιατρό,ψάχνομαι για το αν θα πάω σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο ακόμα...
Καλησπέρα!Πήγα χθές σε κάποιο γιατρό στο Υγεία και μου έδωσε valdoxan να παίρνω το βράδυ και ladose το πρωί.Το valdoxan μου το έδωσε γιατι έχω αυπνίες και το άλλο γιατί φαίνεται να πηγαίνω προς κατάθλιψη.Είναι καινούργιο φάρμακο άρα όχι πολύ δοκιμασμένο.Διάβασα το χαρτακι και γράφει λίγες παρενέργειες.Κι εγω θέλω καποιος να μου πει. Ακομα δεν το ξεκινάω περιμένω λίγο.Ξέρει κανείς να μου πει αν κάνει δύο αντικαταθλιπτικά μαζί και τι παρενέργειες μπορεί να έχω?
Σύλβια....αφού στο έδωσε ο γιατρός σου κάτι θα ήξερε.Quote:
Originally posted by silvia.197
Καλησπέρα!Πήγα χθές σε κάποιο γιατρό στο Υγεία και μου έδωσε valdoxan να παίρνω το βράδυ και ladose το πρωί.Το valdoxan μου το έδωσε γιατι έχω αυπνίες και το άλλο γιατί φαίνεται να πηγαίνω προς κατάθλιψη.Είναι καινούργιο φάρμακο άρα όχι πολύ δοκιμασμένο.Διάβασα το χαρτακι και γράφει λίγες παρενέργειες.Κι εγω θέλω καποιος να μου πει. Ακομα δεν το ξεκινάω περιμένω λίγο.Ξέρει κανείς να μου πει αν κάνει δύο αντικαταθλιπτικά μαζί και τι παρενέργειες μπορεί να έχω?
Ότι και να σου πούμε εμείς, δεν είμαστε γιατροί και όπως ξέρεις, τα φάρμακα έχουν διαφορετική αντίδραση στον καθένα.
Υπάρχει φάρμακο που δεν γράφει παρενέργειες?
Ακόμη και στο ντεπόν έχει.
Για να σου είπε ο γιατρός πως πρέπει να ακολουθήσεις αγωγή, προφανώς πρέπει να το κάνεις, οπότε δεν βλέπω το λόγο να περιμένεις.
εγω παντως που το δοκιμασα το παιρνω μαζι με geodon οντως δρα αμεσωσ βελτιωνει τον υπνο και γενικα σε κανει να νιωθεισ καλυτερα!!!!πολυ καλο φαρμακακι και ελαφρυ!!!!
σου γραψε δυο φαρμακα που γιατρεουν το ιδιο πραγμα και τα δυο ειναι για την καταθλιψη το ladose ειναι παλιοτερο και δρα σε αλλουσ υποδοχεισ στον εγκεφαλο και το valdoxan ειναι οτι πιο συγχρονο και δρα σε διαφορετικουσ υποδοχεισ κατ εμε παρε μονο το valdoxan που ειναι απειρωσ καλυτερο απο το αλλο και χωρισ παρενεργειεσ εχω δοκιμασει και τα δυο και σιγουρα σου λεω οτι το valdoxan ειναι καλυτερο και εγω προσωπικα καταλαβα και διαφορά απο την αρχη.
pad
δεν ξερω εαν πρεπει να παιρνω δυο αντικαταθλιπτικα μαζι,εχεις παρει ποτε δυο μαζι? γιατι συνηθως ξερω οτι χορηγουν ενα αντικαταθλιπτικο και αν χρειαζεται ενα ηρεμιστικο τυπου lexotanil \'η κατι παρομοιο. Μηπως βλαπτουν δυο μαζι ?
Είμαι η Γιώτα αλλά \'εκανα νέα εγγραφή για τεχνικούς λόγους και τώρα ΄είμαι γιώτα2
Λοπόν και εγώ πίνω δυο διαφορετικά αντικαταθλιπτικά μαζί.Ο γιατρός ξέρει γιατί τα έδωσε.
Exεις αρκετες παρενέργειες? πόσο καιρο τα παιρνεις?
για να κανω την αλλαγη απο το ενα στο αλλο τα παιρνα μαζι δεν ειχα παρενεργειεσ αλλα ειδα διαφορα με το valdoxan απο το πρωτο χαπι ουτε υπνηλια ουτε ζαλαδεσ ουτε τιποτα βεβαια εγω ειμαι και συνιθησμενοσ παιρνω φαρμακα εδω και 2 χρονια ή μπορει απλα να μου ταιριαξε το συγκεκριμενο εγω παλι σου λεω να αρχισεισ απο το valdoxan που εχει γενικα λιγοτερεσ παρενεργειεσ για καμια εβδομαδα πρωτον αν σε κανει καλα να μην παρεισ το αλλο και δευτερον αν εχεισ παρενεργειεσ να ξερεισ ποιο απο τα δυο σου φταιει γιατι ετσι αν τα παρεισ και τα δυο μαζι μετα θα ψαχνεσαι χωρισ λογο το πιο πιθανο αν εχεισ παρενεργειεσ ειναι να του λεσ εχω αυτο και να σου λεει αυτο ειναι απο το ενα χαπι το αλλο απο το αλλο και θα μπλεξεισ χωρισ λογο
Exεις δικαιο δεν το σκεφτηκα αυτο θα κανω. Mετα απο ποσες μερες πιθανο να δω διαφορα εστω στις αυπνιες γιατι τωρα χρειαζομαι lexotanil για να κοιμαμαι ?
Για τοladose τι εχεις να μου πεις?Σε τι βοηθαει και τι παρενεργειες μπορει να βγαλει?
Συγννώμη που επεμβαίνω, αλλά δεν έχω καταλάβει τί ακριβώς κάνετε. Ανταλλάσσετε αγωγές; Για φάρμακα μιλάτε παιδιά και μ\' όλο το θάρρος. Η κατάθλιψη δεν είναι ίδια σε όλους. Αν δε σας κάνει η αγωγή του γιατρού σας - και πώς γίνεται να μη σας κάνει εφόσον δε δοκιμάσατε ακόμη - και η δοσολογία που σας προτείνει, τότε γιατί πήγατε σε γιατρό; Είναι δυνατόν να ρωτάτε ο ένας τον άλλο τί χρειάζεται ο καθένας και πόσο; Αν μη τί άλλο, ενημερώστε το γιατρό σας, εκφράστε του την οποιαδήποτε ανησυχία σας, αλλά όχι αυτό που κάνετε.
Pad ελεγξε τα u2u σου
το ladose στην αρχη που το χα παρει ημουν λεσ και ειχα πιει 3-4 μπυρεσ δηλαδη οχι ζαλισμενοσ λιγο πιο χαρουμενοσ αλλα ξερω οτι σου φερνει ζαλαδεσ υπνηλια και τετοια επισησ σου κανει περιρισμενη θεληση για σεξ οπωσ και τα αντιψυχωτικα.οσο για τη χαρα 2-3 μερεσ μετα φευγει τη συνιθιζεισ και δεν σου κανει καποια διαφορα το valdoxan παντωσ ενισχυει τη φυσικη αναγκη για υπνο δεν κανει σεξουαλικα τιποτα και δεν προκαλει υπνηλια κατα τη διαρκεια τησ ημερασ δεν ξερω τωρα σε σενα πως θα λειτουργησει
πωσ ελεγχω το u2u ;
ενταξει το βρηκα
Pad ξαναελεγξε!!
Τώρα τι να σου πω και σένα ιδικέ Alobar ναι ανταλλαγή θεραπειών και μαγείρεμα σε μαγικό τσουκάλι κάνουμε ρε αδελφέ μήπως και μας βοηθήσει παραπάνω από ότι εσύ & οι ιατροί !!!
Θέλω απλά να σταματήσετε την λογοκρισία ότι θέλουμε θα λέμε γιατί έτσι μας αρέσει!!! Δεν είναι κακό να συζητάμε και να λέμε τις εμπειρίες μας.
Αι στο καλό χριστουγεννιάτικα !!!
μπραβο ρε lakisgorilakis πεσ τα
γιατι εχουμε φαει στη μαπα τους γιατρους και δεν βγαζουμε ακρη.και καποιοι εδω παιζουνε με τον πονο μας.
lakisgorilakis
εσυ εχεις δοκιμασει valdoxan η ladose να μας πεις ??
Καλησπέρα Silvia , έχω δοκιμάσει και τα 2 φάρμακα που ανάφερες .
Στείλε μου στο mail να σου πω συγκεκριμένα για ότι θέλεις να μάθεις .
γεια σας , ξερει κανεις να μου πει κατι για το lyrica ? γιατι μου το προτεινε ενας αλλος γιατρος.
αγχωδη διαταραχη εχεισ η καταθλιψη; με εχεισ μπερδεψει η και τα δυο;αν βρεισ κανενα χαπι να σου φευγει το αγχοσ εκτοσ απο βενζοδιαζεπινη να μου το πεισ και μενα γιατι εγω ψαχνω και δεν βρισκω
εχω αγχος σιγουρα, αυπνιες, και μου ειπαν μαλλον και καταθλιψη, απλα επειδη παλιοτερα ειχα ξαναπαθει καταθλιψη
τωρα εχω καποια διαφορετικα συμπτωματα και δεν ξερω αν ειναι σιγουρα καταθλιψη κατα τη γνωμη μου.
εσυ τι εχεις? οσο για το αγχος εκτοσ απο lexotanil που επαιρνα για να κοιμηθω και κανει εξαρτηση μου ειπαν για το lyrica που δεν ειναι βενζοδιαζεπινη και βοηθαει να ηρεμεις δεν το δοκιμασα ακομα. αλλη λυση μου προτεινε αλλος γιατρος να παιρνω ladose και για να ηρεμω valdoxan το οποιο ομως ειναι αντικαταθληπτικο δεν ειναι στην κατηγορια ηρεμιστικων αλλα βοηθαει στο αγχος.
Παιδια...δεν ξέρω αν το εχετε καταλάβει και αν σας τη χαλάω..........αλλα εδω μέσα δεν ανταλλάσουμε χάπια...
μου δινεις δυο αναμπουμπουλιξ να σου δωσω ενα ζοριζονιξ ?
εγω εχω κοινωνικη φοβια που μου προκαλει αγχωδη διαταραχη που ουτε με χαπια δεν φευγει εκτοσ απο βενζοδιαζεπινεσ και μια που ειναι εθιστικα δεν τα παιρνω το ideral μονο καπωσ το μειωνει αλλα παλι αγχωνομαι και vespar δοκιμασα αλλα τιποτα.
το valdoxan το δοκιμασεσ;
Εχεις δοκιμασει ποτε αντικαταθλιπτικο που δε φερνει εθισμο, και ξερω οτι υπαρχουν αντικαταθλιπτικα που βοηθανε σε διαφορες φοβιες;κι εγω που παθαινα κρισεις πανικου με βοηθησαν.Για το valdoxan δε μπορω να σου πω ακομα αλλα ειναι αντικαταθλιπτικο που απ οτι εμαθα βοηθαει και στο αγχος.
εχω δοκιμασει ladose entact vespar valdoxan tavor lexotanil κατα καιρουσ απο αυτα τα 2 τελευταια μονο για μια βδομαδα το πολυ γιατι ειναι εθιστικα τα αλλα ολα υποτιθεται βοηθαν στο αγχοσ αλλα σε μενα δεν εκαναν τιποτα
εγω ξερω οτι το λεξοτανιλ για να φερει εξαρτηση πρεπει να το παιρνεις για μηνες καθε μερα και σε αρκετη ποσοτητα. και παλι εξαρταται απο τον οργανισμο. ο γιατρος τι σου ειπε υπαρχει κατι να σε βοηθησει?
δεν ξερω ποτε κανει εξαρτηση αλλα τα φοβαμαι αυτα μη μπλεξουμε χειροτερα οσο για το αγχοσ τα δοκιμασα αυτα που ειναι τα ενδεδειγμενα αλλα δε μου φευγει με τιποτε αστα να πανε καμια αλλη ιδεα;
το αγχος σου βγαινει και σε αλλες μορφες εκτος απο κοινωνικη φοβια ? πχ υπερενταση , αυπνια η κατι αλλο? με ψυχολογο εχεις μιλησει?
οχι απλα αγχωνομαι να κανω και τα πιο απλα πραγματα δηλαδη να παραγγειλω ενα καφε σε ενα μαγαζι αλλα κατα τα αλλα τιποτα ουτε αυπνιεσ ουτε τιποτα μονο αγχοσ που με τον καιρο το χω συνηθισει και ετσι προσπαθω να το καλυπτω παω σε ψυχιατρο που μιλασ κι ολασ οχι μονο σου δινει φαρμακα αυτοσ τι βρηκε την κοινωνικη φοβια
γειά σας,χθες ξεκίνησα το valdoxan αλλά δυστηχώς αντί να με βοηθήσει στον ύπνο μου προκάλεσε αυπνία...είδα στις παρενέργειες και αναφέρει αυπνίες....έχει πάθει κανείς κάτι τέτοιο? ελπίζω τις επόμενες μέρες αυτο να αλλάξει γιατί έχω ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο φάρμακο
Γειά χαρά φίλε, εγώ το παίρνω εδώ και 20 μέρες και έχω αϋπνίες πήγα στην γιατρό μου και μου το αύξησε σε 2 χάπια το βράδυ που θα τα ξεκινήσω από αύριο ότι θα δώ θα σε ενημερώσω, πάντως φαίνεται να είναι καλό φάρμακο, όσο για σένα είναι ακόμα νωρίς για να δράση.Quote:
Originally posted by kriti28
γειά σας,χθες ξεκίνησα το valdoxan αλλά δυστηχώς αντί να με βοηθήσει στον ύπνο μου προκάλεσε αυπνία...είδα στις παρενέργειες και αναφέρει αυπνίες....έχει πάθει κανείς κάτι τέτοιο? ελπίζω τις επόμενες μέρες αυτο να αλλάξει γιατί έχω ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο φάρμακο
Ελα φίλε,το valdoxan το παίρνω τώρα 7 μερες,έχω δει και από τωρα αλλάγες στη διάθεση προς το καλό αλλά έχω πρόβλημα με τον ύπνο,(προβλήματα με τον ύπνο είχα και πριν ξεκινήσω το valdoxan) χθές πηγα στο γιατρό και μου είπε να περιμένω καμιά βδομάδα ακόμα για να πιάσει το φάρμακο και μου έγραψε stilnox 10 mg,μου είπε να το πάρω για 3 μέρες και να τον πάρω τηλέφωνο να του πω πως πάει,χθες το βράδυ κατέβασα stilnox αλλά δεν...,κοιμήθηκα στις 12 κομμάτια από κούραση και στις 4 ξημερώματα ξύπνιος
Εσύ φίλε είχες και πριν προβλήματα με τον ύπνο?η\' λόγο valdoxan παρουσιάστηκε?
To παίρνω για 35 περίπου ημέρες και μπορώ να σας πω ότι για μένα είναι και Το φάρμακο και είναι ακόμα η αρχή, έχω αυπνίες και η γιατρός μου μου είπε σήμερα να πάρω μισό stilnox βράδυ και αυτό θα γίνει έχε υπομονή και θα δεις, όλα θα πάνε καλά.Quote:
Originally posted by kriti28
Ελα φίλε,το valdoxan το παίρνω τώρα 7 μερες,έχω δει και από τωρα αλλάγες στη διάθεση προς το καλό αλλά έχω πρόβλημα με τον ύπνο,(προβλήματα με τον ύπνο είχα και πριν ξεκινήσω το valdoxan) χθές πηγα στο γιατρό και μου είπε να περιμένω καμιά βδομάδα ακόμα για να πιάσει το φάρμακο και μου έγραψε stilnox 10 mg,μου είπε να το πάρω για 3 μέρες και να τον πάρω τηλέφωνο να του πω πως πάει,χθες το βράδυ κατέβασα stilnox αλλά δεν...,κοιμήθηκα στις 12 κομμάτια από κούραση και στις 4 ξημερώματα ξύπνιος
Εσύ φίλε είχες και πριν προβλήματα με τον ύπνο?η\' λόγο valdoxan παρουσιάστηκε?