Quote:
Originally posted by Ananta
Καλησπερα σε ολους Χρονια πολλα με υγεια.Λοιπον διαβασα τις απαντησεις σας.Καταρχας να πω πως περασα τελικα.Μεχρι τις 24 του μηνα δουλευα-ευτυχως.Την παραμονη μεχρι το απογευμα το περασα γυρνωντας μονη μου στην Ερμου,ειχε πολυ κοσμο και ενιωσα ωραια παρολο που δεν ημουν παρεα κανενος και μονο αυτη η πολυκοσμια ο κοσμος με δωρα στα χερια και οι στολισμενοι δρόμοι μου αρεσαν.Δεν ενιωσα την αναγκη να ψωνίσω κατι για να μου φτιαξει το κεφι, οχι οτι το συνηθίζω και γενικα αλλα μονο και μονο η βολτα ηταν ωραια.Ομως μετα γυρισα σπιτι.Απο την πεμπτη λοιπον το βραδυ μεχρι τωρα που σας γραφω ελιωσα στο κρεβατι κυριολεκτικα.Εβλεπα μονο ταινιες στο dvd.Δεν ξερω πραγματικα πως πρεπει να νιωσω γι’αυτο δε θελω να κλαιγομαι συνεχως.Σκεφτομαι συνεχεια πως υπαρχουν και χειροτερα αλλα παρολαυτα δεν απεφυγα το να σκεφτομαι πως ειχα περασει αλλες χρονιες....Πηρα καποια τηλεφωνα σε γνωστους για ευχες.Ολοι ελεγαν πως περασαν που πηγαν, κι εγω φυσικά ειπα ψεματα οτι καπου πηγα και περασα καλα.
Asax καλη θητεία σου ευχομαι και κουραγιο.
Arsus αυτο τον κυκλο γνωριμιων που περιγραφεις τον εχω ζησει κι εγω.Αλλα δε σου κρυβω οτι δε βρισκω διαφορα τελικα.Το ιδιο χαλια ενιωθα οταν ημουν αναμεσα σε υποκριτες και το ιδιο χαλια νιωθω και τωρα που ειμαι μονη τελειως.Η ευχη μου για φετος ειναι και μενα η ιδια.Να βρω εστω εναν αληθινο φιλο.Οσο αφορα την ηλικια μου ειμαι 28.Μιλησες γενικα πολυ σωστα ολα αυτα τα εχω ηδη σκεφτει κι εγω και προσανατολιζομαι σε τετοιες κατευθυνσεις.Αλλα τοθεμα δεν εξαρταται απο μενα πρεπει και οι αλλοι να ειναι ανοιχτοι....και μεχρι τωρα δεν το εχω συναντησει...Τα εχω ξαναπει και σε αλλα ποστ παλιοτερα.
Keep Walking ας μας λυσει καποιος αυτη την απορια )γιατι την εχω κι εγω) και θα κερδισει ποδηλατο.:P
mikaela οι καταστασεις που περιγραφεις με τις φιλες σου ειναι πλεον κοινοτυπες.Εχω ζησει παρομοια πραγματα αλλα να πω την αληθεια εχω ζησει και πολυ χειροτερα.Δηλαδη το να με γραφει μια φιλη για το γκομενο μπροστα στα αλλα που μου εχουν κανει πλεον το θεωρω πταισμα να φανταστεις.Κι εγω εχω σχεση αν και αυτο το καιρο υπηρετει και νιωθω μονη οσο ποτε.Και κανω κι εγω τις ιδιες σκεψεις οτι αν τυχον χωρισω.....αστο!Απο Αθηνα ειμαι , αν εμενα στην επαρχεια πιστευω πως το προβλημα δεν θα ηταν τοσο μεγαλο.Οι ανθρωποι στην Αθηνα ειναι πολυ κλειστοι.Δεν εχει διαθεση πλεον κανενας να μιλησει σε κανεναν.Ουτε καν μια καλημερα.Ο τροπος που φαιρονται ο ενας στον αλλον ειναι απαραδεκτος.Στο λεωφορειο στην ουρα στην τραπεζα, στο δρομο, παντου κυριαρχει η αγενεια.Ποσο μαλλον να βρεις και ατομα ανοιχτα για νεες φιλιες.Μωρε και γυμναστηριο γραφτηκα, και δραστηριοτητες εκανα και και και...τιποτα.Ολοι εχουν ηδη τον κυκλο τους.Δε βαριεσαι τι να κανω, κανω υπομονη και προσπαθω.Οσο αφορα τα οσα λες mikaela για τους φιλους που μολις βρουν μια σχεση σε γραφουν σε καταλαβαινω και παλιοτερα που μου ειχε τυχει τετοια περιπτωση ειχα απομακρυνθει.Γενικα στη ζωη μου ποτε δεν εκανα εκπτωσεις με τις φιλιες μου.Οποιος ενιωθα οτι δεν ειναι ενταξει απεναντι μου τον απομακρυνα.Και πιστευω οτι οι περισοτερες απο τις φιλιες που υπαρχουν εκει εξω στηρίζονται σε ψεμματα δυστυχως.Αλλα ειμαι ενα τετοιο ατομο που δε μπορω ουτε να υποκριθω πως ολα ειναι καλα, ουτε να υποκριθω τη φιλια.Αυτες τις μερες σκεφτηκα πολυ.Πιστευω πως αυτο ουσιαστικα με οδηγησε στο να ειμαι μονη μου.Ισως θα επρεπε να εχω κανει πιο πολλες υποχωρήσεις παρολο που μου φερθηκαν τοσο ασχημα.Ισως θα πρεπε να εχω δοσει και δευτερες ευκαιριες.Αν και να πω την αληθεια δε μου ζητηθηκαν.Δηλαδη ωραια με προδοσαν καποιοι αλλα δεν ηρθαν καν να ζητησουν να τους δοσω μια δευτερη ευκαιρια.Οταν μαθαιναν πλεον οτι τα ξερω ολα απομακρυνονταν τελειως η εβγαζαν χειροτερο εαυτο και απο πριν...Πρεπει να μαθω να βαλω λιγο νερο στο κρασι μου μαλλον γιατι κανεις δεν ειναι τελειος.Γιαυτο και σου ειπα πριν πχ οτι το θεωρω πλεον πταισμα καποια φιλη να με γραφει για το δεσμο της.Αν μου συνεβαινε τωρα αυτο μετα απο τα οσα εχω ζησει δε θα αποτελουσε σε καμια περιπτωση λογο να την απομακρυνω, παρολο που παλια το ειχα κανει.Απλα τοτε δεν ειχα δει τα χειροτερα.Α και το u2u ναι ειναι προσωπικο μηνυμα.
Persist εχεις δικιο πρεπει να μην ειμαστε αχαριστοι για τα οσα εχουμε.Ομως η φιλια ειναι σημαντικο πραγμα οπως και να χει.
Να ειστε ολοι καλα παιδια.Σας ευχαριστω για τη συμπαρασταση και το χρονο σας.Και μια ακομα ευχη για το νεο ετος.Να μαθουμε ολοι να ζηταμε συγνωμη.Τι ωραιότερο απο το να αναγνωρίζει καποιος το λαθος του...