Νιώθω πως απειλούμαι από άλλες και από το θυμό μου θα πάω φυλακή!
Καταρχήν να αναφέρω πως πάσχω από κατάθλιψη και μεταιχμιακή διαταραχή- με λίγα λόγια δεν είμαι "νόρμαλ"...
Η ζωή μου είναι πολύ δύσκολή και απαιτείται πολύ υπομονή και δύναμη για να αντέξω το μέσα μου. Έρχεται μετά και το έξω και τα κάνει άνω κάτω!
Έχω σχέση 3 χρόνια, μια δύσκολη σχέση που καμιά φορά αμφιβάλλω πως μου κάνει καλό. Δεν έχω όμως δύναμη να τον αφήσω, νιώθω πως το να τον χάσω είναι το τέλος του κόσμου, πως χάνω τα πάντα. Κάθε φορά που το απόφασίζω γίνομαι πολύ χάλια, τελικά δεν αντέχω τον πόνο και κάνω πίσω γιατί χάνομαι.
Και έπειτα ήρθαν οι άλλες... Τρομερό πλήγμα στην αυτοπεποίθηση μου και στο πως νιώθω. Ο δικός μου τυχαίνει να είναι τραγουδιστής. Δεν με έχει κερατώσει (πιστεύω) αλλά τώρα που αρχίζει να γίνεται γνωστός τον πλησιάζουν πολλές και διάφορες- και όχι από αγνό και φιλικό θαυμασμό. Αυτός δεν τις αποθαρρύνει, "δημόσιες σχέσεις" λέει... 'Για να έρχονται να με βλέπουν στα λάιβ"... Και με κάποιες έμαθα πως μιλούσε στο τηλέφωνο, στο msn, στο facebook... "Αν έρθεις στο λάιβ μην κάθεσαι και κοιτάς σαν χωροφύλακας. Δεν πρέπει να καταλάβουν πως έχω γκόμενα. Μετά θα παρεξηγηθούν και δεν θα ξαναέρθουν"... Τέτοια με ρίχνουν στον πάτο.
Και μετά νιώθω ακόμη πιο άσχημα που 3 χρόνια έχω κάνει πάρα πολλά για αυτόν τον άνθρωπο. Μέχρι και σε ξένη πόλη μένω,σε μια ξένη και αφιλόξενη πόλη που μόνο δυσκολίες μου δίνει. Πίκρες, προβλήματα, ανεργία, δυσκολίες... Και το "ευχαριστώ" να μην πρέπει να φαίνομαι... Να μην πρέπει να υπάρχω.
Είπα πάει τέλος... Τέρμα, τον αφήνω δεν μπορώ... 4 μέρες έκλαιγα 12 ώρες τη μέρα και τη νύχτα στον ύπνο μου εφιάλτες. Δεν έτρωγα, δεν έπινα, δεν βγήκα από το σπίτι. Μόνο έτρεμα και έκλαιγα. Και φυσικά μόνη στην κόλαση μου. Αυτός στην κοσμάρα του, στη "δουλειά" του...Και εγώ στην κόλαση χωρίς να υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ να μου πει έστω μια λέξη... Και ούτε ένα τηλεφώνημα να μου πει "έλα" ... Δεν είχε χρόνο να μου τηλεφωνήσει λέει...
Ούτως σοι άλλως δεν ελπίζω σε τίποτα, μόνο ένα μαύρο τοίχο βλέπω μπροστά μου και κατευθύνομαι με ταχύτητα προς τα εκεί!
Ο μόνος τρόπος να ηρεμήσω ήταν να τον πάρω εγώ τηλέφωνο...
Και σχετικά με το πως θα πάω φυλακή... Ανακάλυψα μία από εκείνες που τον κυνηγάνε. Πολύ φοβάμαι πως αν την είχα μπροστά μου το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω είναι να τη χτυπήσω άσχημα. Της έστειλα ένα απειλητικό μήνυμα λοιπόν όπου ούτε λίγο ούτε πολύ της είπα πως αν συνεχιστεί αυτό θα την βρουν κάπου σφαγμένη.
Ξέρω πως έτσι μπορεί ακόμη και μήνυσή να μου κάνει και γενικά έτσι γίνομαι στόχος της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος...
Μάλλον δεν θα μπορούσα να το κάνω όμως. Είναι δύσκολο να κάνω κακό σε άλλον, και πανεύκολο να κάνω κακό σε μένα. Μάλλον φούσκωσα πολύ από το θυμό μου, δεν άντεξα.
Πολύς πόνος... Και ναι είναι άδικο όλο αυτό και την αδικία δεν την αντέχω. Και στο τέλος εκείνη που θα πάθει κακό θα είμαι πάλι εγώ...
Αυτά είχα να σας πω.
Μη γίνετε σκληροί μαζί μου.
Είμαι ήδη πολύ σκληρή με τον εαυτό μου. Ξέρω να με τιμωρώ καλά...