καλησπέρα και χρόνια πολλά,ξεκίνησα το wellbutrin,μεσα στο μπουκαλάκι,εκτός από τα χάπια,έχει και ένα μαύρο κυλινδρο περίπου 2 εκατοστά,σαν να έχει μέσα μια μαύρη σκόνη...κ γράφει να μην καταπωθεί,τι είναι αυτό,ξέρει κανείς...?
Printable View
καλησπέρα και χρόνια πολλά,ξεκίνησα το wellbutrin,μεσα στο μπουκαλάκι,εκτός από τα χάπια,έχει και ένα μαύρο κυλινδρο περίπου 2 εκατοστά,σαν να έχει μέσα μια μαύρη σκόνη...κ γράφει να μην καταπωθεί,τι είναι αυτό,ξέρει κανείς...?
Μπορεί να ήταν χριστουγεννιάτικο δωράκι!
Αλλά καλύτερα ρώτα τον γιατρό πριν το ανοίξεις...
Eμ μου κινησες τη περιεργεια τι μπορει να ειναι αυτο?
Μηπως για να παιρνεις μαζι σου σε κανα ταξιδι τα χαπια?
σαν ειδικό μπαγκάζι για τα χάπια δηλαδή?
:D:D:λολ
χεχε αυτο με τη μαυρη σκονη που δεν ειναι για καταποση με μπερδευει κριτι28 ερευνησε οπωσδηποτε το ζητημα γιατι θα σκααααασω απο περιεργεια:P
Μη σου πω ότι μου θυμίζει επεισόδιο του x-files
Κατι απο hellraiser μου κανει εμενα κλικ
Ναι hellraiser...και καλά αν στρέψει λάθος τον μαύρο κύλινδρο με τα σύμβολα θα πεταχτούν γάντζοι και τσιγγέλια να τον τραβάν...
και μετά θα βγει ο pin-head \"feel the pain\"
αουτς!
Κρήτη πρόσεχε με αυτό τον κύλινδρο...μπορεί να είναι παγίδα!
Μήπως είναι τίποτα για την υγρασία; όπως τα φακελάκια με silica gel που έχουν αρκετές συσκευασίες μέσα.
χαχαχαχα καλοοο!!φαντάσου τι θα γίνει άμα το καταπιώ!!!θα βγει κανένα alien από μέσα....όπως στο alien 1...:P μάλον πως θα είναι τπτ για να τα διατηρεί,θα ρωτήσω το γιατρό όταν ξαναπάω και θα σας πωQuote:
Originally posted by PETRAN
Ναι hellraiser...και καλά αν στρέψει λάθος τον μαύρο κύλινδρο με τα σύμβολα θα πεταχτούν γάντζοι και τσιγγέλια να τον τραβάν...
και μετά θα βγει ο pin-head \"feel the pain\"
αουτς!
Κρήτη πρόσεχε με αυτό τον κύλινδρο...μπορεί να είναι παγίδα!
Χεχε αλλη μια ιδεα που εχω ειναι μηπως με καποιο τροπο μετρας το ποτε πηρες το χαπι για να θυμασε αν το πηρες ή οχι...βεβαια δεν μπορω να σκεφτω πως γινεται αυτο:P
To οτι δεν ειναι για καταποση ειναι οδηγια...σαν την οδηγια που εχουν μερικα καπακια απο τσιγαρα που λενε \"Pull\" για να ανοιξεις το πακετο ή κατι αρωματα που λενε πιεσε το κουμπι για να πεταχτει το αρωμα lol.
μηπως ειναι τάπα?
α ναι μπορει αν εινναι σε υγρη μορφη τι σοι φαρμακο ειναι αυτο?
εμένα πάλι μου θύμισε τους κόκκους ρυζιου που βάζουμε μέσα στο αλάτι, για να μην υγραίνεται.
(και τα μαγικά φίλτρα στα κινούμενα σχέδια!!)
Αλλά και πάλι, δεν θα υπήρχε σε όλων των ειδών τα χάπια ένας αντίστοιχος μαύρος κύλινδρος με κάτι σαν μαύρη σκόνη μέσα?
Η αγωνία κορυφώνεται....Θα μάθουμε κάποια στιγμή άραγε..?
Κερδίζει κάτι όποιος το βρει?
μπορει να μην εχουν την ιδια ευαισθησια ολων των ειδων τα χαπια!
μπορει να ειναι για να σταθεροποιει τα χαπια στην θεση τους και να μην κουδουνιζει το μπουκαλακι, εκνευριζονται οι υπαλληλοι και χανουν την παραγωγικοτητα τους !!!! :Ρ
kriti28 καταλαβαινεις σε τι σημειο εχουμε φτασει ε?
Παρανοια,ψυχανγκασμους τα παντα...εγω προσωπικα βλεπω τηλεοραση και σκεφτομαι τι ειναι ο μαυρος κυλινδρος lol...πρεπει κατι να κανουμε :)
βγαλτο καμια φωτο τουλαχιστον να το δουμε να εμπνευστουμε
Μας βάζεις που μας βάζεις στο τρυπάκι να ανακαλύψουμε τί είναι αυτός ο κύλινδρος...αλλά δεν γίνεσαι συγκεκριμένος....μήκος είπες 2 cm. Διάμετρος??? Από τί υλικό είναι φτιαγμένος?
χμ
αδιεξοδο.....
μηπως μπορεις να τον ανοιξεις τον κυλινδρο να δεις τι ειναι ακριβως αυτο που εχει μεσα?
Ειναι κουφιος συμπαγης πως ειναι?
Περιεχει κατι σαν μαυρη σκονη?
Μηπως πρεπει να του κανεις τομη με ενα νυστερι να δουμε αν εχει κατι μεσα?
Ειδικο βαρος αραγε ποσο εχει?
γιατι ειδικο μονο? το πραγματικο το ξερουμε?????
Το ειδικο βαρος νομιζω οτι μπορει να μας δειξει καποια πραγματα αν δεν προχωρησουμε στην τομη (μην χαλασουμε το κατασκευασμα).
Ναι θελουμε και το πραγματικο εχεις δικιο:P
http://i777.photobucket.com/albums/y...inder_vase.jpg
Μοιαζει καθολου με αυτο?
αυτο μοιαζει με χριστουγεννιατικο μπαζουκας....
λες?
Σουρεαλισμος ειναι αυτο που χρειαζεται...
μηπως ειναι καπως ετσι?
http://store.pacificbag.com/images/p...b/200250BC.JPG
lol!!!κάτι ύποπτο είναι σίγουρα!στο φύλλο με τις οδηγίες ούτε που το αναφέρει!θα δώσω περιγραφή πλήρες,δεν έχω κ ψηφιακή να το τραβήξω μια φοτο.Quote:
Originally posted by keep_walking
Παρανοια,ψυχανγκασμους τα παντα...εγω προσωπικα βλεπω τηλεοραση και σκεφτομαι τι ειναι ο μαυρος κυλινδρος lol...πρεπει κατι να κανουμε :)
Κυλινδρος,2 cm ύψος,1 cm πλάτος,εξωτερικά ημιδιάφανο πλαστικό μέσα περιέχει άγνωστο υλικό σαν μαύρη άμμος,αν το κουνήσεις κάνει το χαρακτηριστικό \"χρουτσ χρουτσ\" (το κούνησα μόνο 2 φορές μην εμφανιστεί την τρίτη κανένα πνεύμα wellbutrin),στην μια κορυφή έχει ένα σύμβολο χαραγμένο,κύκλος στη μέση με 6 ακτίνες κατά μήκος της κορυφης (σίγουρα παγανιστικό σύμβολο που έχει να κάνει με τον θεό ήλιο),στην άλλη κορυφή έχει σκαλισμένη μια γραμμή και μικρές μικρές τρυπίτσες,γύρω γύρω ο κύλινδρος είναι τυλιγμένος με ένα χαρτί (πάπυρος της αρχαιου αιγύπτου) και γραφει \"DIT NIET INNEMEN\" (πρέπει να είναι σανσκριτικά) \"ne pas avaler\" \"non ingerire\" (σαμανικά) \"do not eat\" \"NAO ENGOLIR\" (ΓΌΤΘΙΚΑ)
:mad:
kriti28 με σκοτωνεις...φτανω σε παρανοια λολ
Quote:
Originally posted by kriti28
lol!!!κάτι ύποπτο είναι σίγουρα!στο φύλλο με τις οδηγίες ούτε που το αναφέρει!θα δώσω περιγραφή πλήρες,δεν έχω κ ψηφιακή να το τραβήξω μια φοτο.Quote:
Originally posted by keep_walking
Κυλινδρος,2 cm ύψος,1 cm πλάτος,εξωτερικά ημιδιάφανο πλαστικό μέσα περιέχει άγνωστο υλικό σαν μαύρη άμμος,αν το κουνήσεις κάνει το χαρακτηριστικό \"χρουτσ χρουτσ\" (το κούνησα μόνο 2 φορές μην εμφανιστεί την τρίτη κανένα πνεύμα wellbutrin),στην μια κορυφή έχει ένα σύμβολο χαραγμένο,κύκλος στη μέση με 6 ακτίνες κατά μήκος της κορυφης (σίγουρα παγανιστικό σύμβολο που έχει να κάνει με τον θεό ήλιο),στην άλλη κορυφή έχει σκαλισμένη μια γραμμή και μικρές μικρές τρυπίτσες,γύρω γύρω ο κύλινδρος είναι τυλιγμένος με ένα χαρτί (πάπυρος της αρχαιου αιγύπτου) και γραφει \"DIT NIET INNEMEN\" (πρέπει να είναι σανσκριτικά) \"ne pas avaler\" \"non ingerire\" (σαμανικά) \"do not eat\" \"NAO ENGOLIR\" (ΓΌΤΘΙΚΑ)
:mad:
lol
Kriti...πρέπει να έχει πέσει στα χέρια σου ένα αρχαίο αντικείμενο τεράστιας δύναμης...!πως βρέθηκε μέσα στο φάρμακο!?
Ειλικρινα...κανεις δεν γνωριζει γιατι ειναι ο κυλινδρος μεσα στην συσκευσια των χαπιων???
...μαλλον το διασκεδαζετε ... αυτο φαινεται.
φίλε την παρασκευή θα ξέρω,και θα λυθεί το μυστήριο,εκτός κ αν ο γιατρός μου πει κάτι όπως \"ωχ τι είναι αυτό?πρώτη φορά το βλέπω\" :PQuote:
Originally posted by just_40
Ειλικρινα...κανεις δεν γνωριζει γιατι ειναι ο κυλινδρος μεσα στην συσκευσια των χαπιων???
...μαλλον το διασκεδαζετε ... αυτο φαινεται.
υγ:ίσως να έχει καμιά σκόνη μέσα που να μη σε αφήνει να κοιμηθείς,έχω βαρέσει κόκκινο αυπνίας τις τελευταίες μερες
Καλημέρα, http://db.cbg-meb.nl/mri/spc/nlh-0785-001-002.pdf
\"6.5 Nature and contents of container
White opaque high density polyethylene (HDPE) bottles containing a combination charcoal/silica gel
desiccant canister and closed with a child-resistant closure that includes an induction heat seal
membrane.\"
Quote:
Originally posted by lllogan
Καλημέρα, http://db.cbg-meb.nl/mri/spc/nlh-0785-001-002.pdf
\"6.5 Nature and contents of container
White opaque high density polyethylene (HDPE) bottles containing a combination charcoal/silica gel
desiccant canister and closed with a child-resistant closure that includes an induction heat seal
membrane.\"
Ναι αυτό είναι το μοναδικό που είχε βρει και εγώ. Ναι αλλά λεει \"White opaque bla bla bottles\" όχι \"the black cylinder of mordor bla bla\" πιστεύω ότι δεν είναι το ίδιο!
Έλα βρε κρήτη γιατί δεν μπορείς να κοιμηθείς τι έχεις πάθει? Μίλα μας αν θες.
[/quote]
Έλα βρε κρήτη γιατί δεν μπορείς να κοιμηθείς τι έχεις πάθει? Μίλα μας αν θες. [/quote]
με έχουν πιάσει οι παρενέργειες του φαρμάκου και είμαι στην τσίτα από τη 4η μέρα και μετά με έπιασε,μια ένταση και να μην μπορώ να κοιμηθώ,κανένα 3ωρο κοιμηθηκα χθες,να πηγαίνω για ύπνο κομμάτια από την κούραση και να μην μπορώ να κοιμηθώ,στη δουλειά να είμαι σαν το μ@....κ@,σήμερα δε το πείρα και έχω στρώσει,δε μου έκανε το φάρμακο,πάμε για άλλο
ΓΕΙΑ ΣΟΥ . ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟ ΧΑΠΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ WELLBUTRIN; ΛΟΙΠΟΙΝ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ. ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΑΣΤΡΙΚΑ ΥΓΡΑ ΔΙΑΣΤΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟ ΣΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΞΗΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΙΩΘΕΙ. ΣΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΑ;
Είναι πολύ νωρις για να το αλλαξείς τώρα. Ολα τα χάπια στην αρχη εχουν παρενέργειες. Πρέπει να κάνεις υπομονή. Και να σου πω την εμπειρια μου των δύο χρόνων που ταλαιπωρούμε μετά απο ενάμιση με δύο μήνες θα δείς αν το φάρμακο δουλεύει.
Quote:
Originally posted by Remedy
μπορει να μην εχουν την ιδια ευαισθησια ολων των ειδων τα χαπια!
μπορει να ειναι για να σταθεροποιει τα χαπια στην θεση τους και να μην κουδουνιζει το μπουκαλακι, εκνευριζονται οι υπαλληλοι και χανουν την παραγωγικοτητα τους !!!! :Ρ
Να σαι καλά, με έκανες και γέλασα πάρα πολύ με αυτό.Με έχει πιάσει σπαστικο γέλιο και δε μπορώ να σταματήσω.
Πόσο ανάγκη το είχα. Μη με περάσετε για τρελή αλλά μου φάνηκε πολύ εύστοχο!!!