Λιγη Βοηθεια παρακαλω/αγχος
Καλημερα χροναι πολλα. Ειμαι καινουριος εδω , αποφασισα να γραψω γιατι δεν παει αλλο. Απο μικρος ειχα φοβιες ,πολυ υποχονδριος ολο νομιζα οτι εχω κατι , επισης εχω ocd ακουμπαω πολλες φορες πραγματα , ιδεες περιεργες και εμμονες , ξερω οτι ειναι τρελα αυτα που πιστευω αλλα ειναι παντα στο μυαλο μου, δουλευω πολλες ωρες μπροστα στον υπολογιστη και πριν 2 χρονια ειχα κατι περιεργες ζαλαδες σαν να κουνιεται το σωμα μου η το κεγαλι μου, εκλαιγα νομιζα εχω κατι, πηγα εκανα εξετασεις αιματος ολα καλα, πριν κανα μηνα ενω ημουν παλι στον υπολογιστη με επιασε κατι σαν να γυρισε το κεφαλι μου, απο τοτε σκεφτομουν συνεχεια οτι εχω κατι, ογκο, σκλυρηνση κτλ, δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ , το αποτελεσμα ειναι να εχω συνεχεια μια ταση ζαλης, μια ασταθεια, νομιζω συνεχεια οτι θα λιποθυμισω, τις τελευταιες 10 μερες ξυπναω 3-4 φορεσ στον υπνο μου και ψαχνομαι, αν εχω ιδρωσει,μ αν εχω πυρετο, αν πρηστηκαν οι αδενες μου, εχω πολυ ατονια, ειδα μια μελανια και νομιζω οτι εχω λευχαιμια, σκεφτομαι 24/24 οτι κατι εχω, πηγα σε ωρλ μου ειπε ολα οκ, σε ορθοπεδικο εκανα ακτινες μου βρηκε δισκοαθεια ελαφρια στους α5 α6 λογω κομπιουτερ κτλ οποτε μπορει να δικαιολογησει τις ψιλοζαλαδες ,ζυγιζομαι συνεχεια νομιζω οτι εχω χασει βαρος (φυσικο αφου δεν τρωω ) και πινω πολυ για να ξεχαστω (μαλλον το αλκοολ επιδεινωνει την κατασταση) θα παω να κανω και μια εξεταση αιματος αλλα νομιζω οτι θα χασω τρο μυαλο μου, το πρωι σηκονωμαι και κλαιω, ψαχνω συνεχεια τα ουλα μου και την μυτη μου μην τυχον ματωσαν, διαβαζω στο internet συμπτωματα για διαφορες αρρωστιες και λεω τα εχω κι εγω, βουιζουνβ τα αυτια μου το βραδυ, δεν αντεχω αλλο νομιζω θα τρελαθω.... :((( καμια συμβουλη ??? ολοι μου λενε οτι χρειαζομαι ψυχολογο, βαζω θερμομετρο 10 φορες την ημερα, αλλα γενικως εχω μια ατονια νομιζω οτι θα πεσω ανα πασα στιγμη..... ¨((( ψαχνω συνεχεια το σωμα μου για μελανιες, ογκους, αδενεες, ξβλεπω εφιαλτες και πεταγομαι ...ειμαι 29 χρονων/ αντρας btw