Ελπιζω αυτη τη φορα να μην γινει το ιδιο...
Γνωρισα λοιπον μια κοπελα μεσω καποιων κοινων γνωστων που μου αρεσει κι απο οτι καταλαβα της αρεσω. Μιλαμε στο κινητο και προχθες μου ζητησε να παω απ το σπιτι της το βραδυ. Ειναι φοιτητρια, δηλαδη μενει μονη της.
Εγω οπλιστηκα με οτι θαρρος ειχα, και πηγα. Εκει ηταν ωραια η ατμοσφαιρα αλλα δεν εβρισκα το θαρρος να προχωρησω ρε γαμωτο! Και το βλεπα στα ματια της οτι ηθελε κατι να κανω. Και ενας φιλος που ξερει το θεμα φανταζοταν οτι θα εγιναν οργια! Και με ρωτουσε..γιατι δεν εγινε τιποτα... Εγω ειπα οτι πρωτη φορα βρισκομασταν και οτι ηταν νωρις. ηταν ομως? σχετικο θα μου πειτε.
Απο τοτε βρεθηκαμε κανα δυο φορες με αλλους μπροστα και ηταν σαν να μην γνωριζομαστε η εστω σαν να ημασταν φιλοι. Σημερα αφου βγηκαμε παλι ολοι μαζι παρεα, την εβλεπα σκεπτικη και εγω ειχα τα μπουρινια μου... και οταν γυρισαμε εγω ηξερα οτι δεν θα κοιμοταν οποτε της εστειλα μυνημα στο κινητο αν θα κοιμηθει...ελπιζοντας οτι θα μου πει η ιδια αν θελω να παω απο κει. Βεβαια ετρεμα μην παω και κωλωσω παλι... δεν ειπε κατι και της ειπα να ξαναβρεθουμε καποια στιγμη παλι σπιτι της και μου λεει οτι θα το κανονισουμε.
Εσεις τι λετε? να ηθελε να προχωρησω αμεσως και την ξενερωσα? ειναι μικροτερη αλλα πιο εμπειρη.
Και επισης τι σκατα να κανω για να ξεκολησω και να προχωρησω? το θελω πολυ αλλα ντρεπομαι...