πως θα αντέξω 3:50 λεπτά πτήσεις?? :((
Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να σας πω το νέο εμπόδιο που μο προέκυψε κ αν έχετε να μου πείτε κάτι για να πάρω κουράγιο κ αν το έχει κάνει κάποιος να μου πει την εμπειρία του...
Το πρόβλημα μου είναι οτι πρέπει να κάνω ενα ταξίδι στην Μαδρίτη για Τέσσερις μέρες περίπου.... Αυτό όπως γράφω και στον τίλο συνεπάγεται με 3:50 λεπτά πτήση. Πώς θα αντέξω εκεί πάνω κλεισμένος (μόνο με την σκέψη τρέμουν τα χέρια μου). Ο λόγος είναι οτι μου ζήτησε η αδερφή μου να την συνοδέψω μέχρι εκεί, θα πάει ενα χρόνο για μεταπτυχιακό και θέλει να πάμε μαζί πρώτη φορά.
Θέλω και εγω πολύ να πάω αλλά δεν ξέρω αν αντέξω όλη αυτή την πίεσε που νιώθω οταν φεύγω μακριά απ την πόλη μου (ενώ μου αρέσει πάρα πολύ να φεύγω αλλά μπορώ να το κάνω για 2 βράδια το πολύ κ μόνο με το αυτοκίνητό μου κ οχι με άλλο μέσο) κ πόσο μάλλον κλεισμένος για ώρες στο αεροπλάνο, κ στον γυρισμό θα είμαι μόνος μου.
Εχω κάνει τέτοια πτήση (για Λονδίνο) αλλά πριν μου εμφανιστούν τα συμπτώματα της διαταραχής φυσικά. Επίσης πριν απο μια βδομάδα άντεξα μία πτήση για Αθήνα (καθώς είμαι απο επαρχεία) είχαμε την ετήσια συνάντηση με την εταιρία που εργάζομαι, αλλά ηταν 35 λεπτά κ το βράδυ άλλα τόσα για επιστροφή.
Αν κ η περίπτωση μου κρίνεται ελαφριάς μορφής, ο γιατρός μου δεν μου έχει δόση κανένα αγχολυτικό η κάτι παρόμοιο παρόλα αυτά δεν νιώθω και πολύ καλά οταν το σκέφτομαι ούτε είναι σίγουρο αν θα το κάνω τελικά. Η αδερφή μου ξέρει το πρόβλημά μου γιαυτό δεν θέλει να με πιέσει, ξέρω όμως απο μέσα της παρακαλάει να πάω μαζί της...........