Quote:
Originally posted by marina38
miranta, το θέμα σου λέει \'δεν τελειώνω\', αλλά απ\' όσα περιγράφεις φαίνεται ότι το θέμα είναι πως σε απωθεί η διείσδυση...λογικό είναι όταν κάτι σε απωθεί να μην το ευχαριστιέσαι κιόλας. Λες επίσης ότι στην αρχή σιχαινόσουν το σπέρμα. Ενώ φαίνεται να σου αρέσουν αισθησιακές σκηνές που όμως δεν φτάνουν στη διείσδυση. Τέλος λες ότι έχεις απολαύσει τη διείσδυση όταν ήσουν υπό την επήρεια ουσιών.
Από αυτήν την περιγραφή, νομίζω πως για κάποιο λόγο έχεις συνδέσει το σεξ και ειδικότερα τη διείσδυση με κάτι αρνητικό...ίσως το σκέφτεσαι σαν κάτι βρώμικο, σαν παραβίαση, σαν απειλή...δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να είναι. Και δεν ξέρω για ποιο λόγο μπορεί να έχει συμβεί κάτι τέτοιο...ίσως από τον τρόπο ανατροφής και τις αξίες, από συζητήσεις στην οικογένεια, από κάποια δική σου ανάγκη-ανασφάλεια (π.χ. να ασχολούνται μαζί μου, να κρατάω αποστάσεις, να μην \'εισβάλλουν\' στο χώρο μου...). Το βέβαιο είναι πως κάτι συμβαίνει που σε αγχώνει και σε μπλοκάρει και γι\' αυτό ξεμπλοκάρεις μόνο υπό την επήρεια ουσιών. Έχεις σκεφτεί καθόλου από πού μπορεί να προέρχεται αυτή η απέχθεια που νιώθεις?
πολύ ενδιαφέρουσα η προσέγγισή σου Μαρίνα.Το έχω σκεφτεί πολλάκις αλλά δεν κατάφερα να καταλήξω κάπου.Δεν έχω ταμπού και δεν θεωρώ το σεξ κάτι βρόμικο,ίσα-ίσα μου αρέσει πολύ.Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει,αυτό που γνωρίζω όμως είναι πως έχω την ανάγκη από ένα καλό σεξ (δηλαδή να τελειώσει και να σκεφτώ πως ήταν συγκλονιστικό).Ξέρω πως σίγουρα υπάρχει ενοχοποιητικός παράγοντας αλλά δεν μπορώ να τον βρώ,γι\'αυτό και στράφηκα σε εσάς.Έχω σκεφτεί επίσης μήπως είναι και το άγχος του να τελειώσω και πάλι όμως κάπως δεν μου κολλάει αφού μόλις αντιληφθώ πως πάει να εισχωρήσει αισθάνομαι πως θέλω να φύγω εκείνη τη στιγμή.Βέβαια δεν μπορώ να του πω κάτι τέτοιο γιατί θα πιστέψει πως φταίει αυτός και θα τον πληγώσω,οπότε συνεχίζω προσποιούμενη οτι δεν συμβαίνει τίποτα κι ότι μου αρέσει.Μερικές φορές πείθω ακόμη και τον εαυτό μου