ΘΕΛΩ ΝΑ...ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΖΩ....
γεια σας φιλοι μου.
καταρχας να διευκρινισω οτι εκθετω τους παρακατω προβληματισμους μου σε αυτο το τοπικ και οχι στο "διπολικη διαταραχη",γιατι μετα απο συζητηση που ειχα με τον γιατρο μου,μου διευκρινισε οτι την διπολικη την εχουμε καταπολεμησει,αλλα παραμενει η ΑΓΧΩΔΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ.
πανω που ειχα ηρεμησει λοιπον και ολα κυλουσαν σχετικα ομαλα,ξαναρχισε το αγχος να με κυριευει και δεν μπορω να βρω την αιτια...
ισως μια εξηγηση θα ηταν τα προβληματα της αδερφης μου που με επηρεαζουν πολυ,αλλα αυτο το προβλημα υπηρχε και την περιοδο που ημουν καλυτερα.
νιωθω αγχος σχεδον καθ'ολη τη διαρκεια της ημερας και μονο οταν πλακωνομαι στα αντιψυχωσικα και ηρεμηστικα(σε μεγαλες δοσεις) καπως ηρεμω...
αλλα ακομα και τοτε δεν νιωθω καλα γιατι ξερω καλα οτι δεν πρεπει να παιρνω μεγαλυτερες δοσεις απ'αυτες που μου χει πει ο γιατρος μου γιατι επιβαρυνω την σωματικη μου υγεια...
η μονη μου δραστηριοτητα ειναι η ενασχοληση με το proficiency και ευτυχως που υπαρχει και αυτο.
κατα τα αλλα ΔΕΝ ΖΩ.
κανω μια μικρη βολτα μονο το πρωι και μετα κλειδαμπαρωνομαι στο σπιτι,ειτε διαβαζοντας αγγλικα,ειτε σερφαροντας στο ιντερνετ,ειτε ξαπλωνοντας στο κρεββατι μου...
ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΒΓΩ ΜΕ ΦΙΛΕΣ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ...
ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΖΩ....