:( Ειμαι καινουρια ,και λιγο ξενη απο αλλη χωρα και δεν καταφερα να μαθω και την καλυτερη ορθογραφια. παρακολουθω εδω και 3 η4 μερες το φορουμ και βλεπω μια μικρη γειτονια με τα επακολουθατηςΔεν θελω να ειμαι αρνητικη ,αλλα......
Printable View
:( Ειμαι καινουρια ,και λιγο ξενη απο αλλη χωρα και δεν καταφερα να μαθω και την καλυτερη ορθογραφια. παρακολουθω εδω και 3 η4 μερες το φορουμ και βλεπω μια μικρη γειτονια με τα επακολουθατηςΔεν θελω να ειμαι αρνητικη ,αλλα......
τι εννοείς μελίνα10? κι εγώ νέο μέλος είμαι..δεν σ\'αρέσει το φόρουμ?
Πότε συμφωνείς με τους γύρω σου και πότε όχι?
Θα μπορούσες να γράψεις 1 παράδειγμα από κάθε περίπτωση?
δεν παρακολουθησα καθε περιπτωση αναλυτικα ακομα γιατι δεν ειμαι σε θεση να το κανω ..αλλα βλεπω οτι μερικοι εχουν αποψη για οτι συμβαινει στην ψυχη του καθενα.γενικα
Και είναι κακό να έχουν άποψη?
Εσύ δεν έχεις απόψεις στην ζωή σου?
είναι και το forum μια μικρογραφία της κοινωνίας, με τα καλά του και τα κακά του.
το να μη συμφωνείς με τους γύρω σου πάντα, φυσιολογικό είναι, τι θα περίμενες δηλαδή? ένα forum να συμφωνεί με τις απόψεις σου?
οχι αλλα να με προσκαλεσετε σε πολυ-μονομαχια ,γιατι ετσι το αισθανομαι
ελεος........................................ ..............
αν δεν σου αρεσει μπορεις ανετα να αποριψεις την προσκληση για πολυ-μονομαχια. Δεν σε αναγκαζει κανενας να \"πολεμησεις\" αν δεν το επιθυμεις εξαρχης.
ελεος........................................ ..............
μήπως εκλαμβάνεις ως επιθετκότητα την διαφορετική άποψη κάποιου αλλου μέλους?
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ ,ΠΟΥ ΦΙΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗς ΨΥΧΗς ΤΟΥ
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ ,ΠΟΥ ΦΙΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗς ΨΥΧΗς ΤΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ..ΠΟΥ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΕΛΕΙΟΣ. ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΜΕ ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΜΕ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΩΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΩ ..ΜΙΣΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΟΥΤΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑ
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς ΕΝΟΟΥΣΑ boltseed
μήπως παίρνεις πολύ προσωπικά το οτιδήποτε?
απορώ πως είναι δυνατόν να λες ότι είσαι νέο μέλος και έχεις διαβάσει πράγματα που σε πείραξαν τόσο πολύ.
ποιος σε ήξερε για να γράψει τόσο ενοχλητικά πράγματα?
τι ηλικία έχεις? 16-20 να υποθέσω?
δεν με πειραξε τιποτα προσωπικα .Αυτο που με ενοχλησε ηταν αν δεν σου αρεσει φυγε ,ετσι ειμαστε εμεις.γιατι το συνεχιζεις
ισως μεγαλη στα χρονια ..................μικρη στο μυαλο.jucifer
υπάρχει η πιθανότητα μερικοί να μπαίνουν με διαφορετικά ψευδώνυμα?
ναι οταν εχουν μεινει πισω,απο την νεανικη ηλικια που δεν εχουν ζησει ποτε ,,,,,,ε ναι τοτε μπαινουν με διαφορετικο ψευδωνυμο ηλικια και εμπειρειες τρελες αποθημενα θυμο λυπη οργη αγανακτηση επιθετικοτητα απογοητευση
(το quote είναι από άλλο thread)Quote:
Originally posted by Boltseed
Σε λίγο μπορεί να μπει και καμία ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ(η οποία ασφαλώς και θα κάνει εγγραφή όλως τυχαίως σήμερα ή αύριο) και να πει ότι συμφωνεί με την ΗΛΙΑΝΑ που συμφωνει με την ΔΕΣΠΟΙΝΑ.
ότι να ναι.
Boltseed, βλέπω τα πας καλά στις προβλέψεις! :D
τι να πω για την απαντηση...ο μικροκοσμο σας.. δεν δεχεστε τιποτα και κανεναν .....τι κια αν εκανε εγγραφη η Μαριαλενα Ηλιανα,πιο εινα το προβλημα ....Οταν μπηκα στο φορουμ δεν ελεγε οτι απαγορευετε η μαριαλενα και...κτλ.Μη μους κυκλους ταρατε....αποχωρω........ και ευχαριστω για την συμπαρασταση
a, ναι, απαγορεύεται, δεν το ήξερες? μπορείς να διαβάσεις τους όρους χρήσης. ένα login ανά άτομο.
ε?πειραζει που δεν εχω καταλαβει τπτ απο ολο το θεμα?
Και γω διβαζωντας με σημερα δεν καταλαβαινω.Ειχα μια δυσκολη μερα εχθες και επρεπε να κατηγορησω καποιον.Πνιγωμουν και για να μην κανω κακο στον εαυτο μου,οπως κανω συνηθως....Το εστρεψα σε σας .........ζητω συγνωμη....Προσπαθω να βρω το αερακι που θα μου αναψει παλι την φλογα για να υπαρχω.....
η διαφωνια ειναι πιο παραγωγικη απτη συμφωνια ( εκτος αν ειναι του Μπετοβεν που τοτε ολοι συμφωνουμε !)
Καλωσηρθες ΜΕΛΙΝΑ , αν θες γραψε τι σε απασχολει
Αν ήταν αυτό το πρόβλημα μου θα εκανα εγγραφή σε σχολή πολεμικών τεχνών!!!Βγάζεις τρελλή ενέργεια!!!!!
ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ.ΑΝ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΥΟ.. ΣΚΕΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥς ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ..ΑΠΟ ΕΣΑς........Δεν ειμουν καλα, αλλη μια μερα που οι σκεψεις εισβαλουν ,ολες μαζι στο μυαλο μου σαν τρικυμια. Αισθανομαι ενα απιστευτο σφιξιμο στον λαιμο,η ανασα μου κοβετε,μικρες κοφτες αναπνοες,το στομαχι μου αρχιζει να ποναει.Αυτο μπορει να κρατησει και 1 και 2 μερες.Οταν ηρεμω προσπαθω να εντοπισω εστω και μια σκεψη που εκανα ...και δεν θυμαμαι καμια..Μετα εχω τρομερα νευρα γιατι δεν μπορω να θυμηθω,νευριαζω με μενα, με τους γυρω,θελω να τα σπασω ολα.....(.αλλα επειδη εγω θα τα πληρωσω μια και μενω μονη μου, το αναβαλω)........Ειχα μειζων καταθλιψη και κρισεις πανικου πριν 4 χρονια ,πηρα φαρμακα για 9 μηνες,και ολα καλα...Αυτο που αισθανομαι τωρα δεν ειναι τα ιδια συμπτωματα με τοτε αυτο με τρελενεΙ.Βλεπω μια ψυχολογο εδω και 3,5 μηνες,αλλα δεν ξερω αν με βοηθαει αυτο.
Καπως ετσι αρχιζω να αισθανομαι και σημερα δεν ξερω πως να το σταματησω.Τι μου συμβαινει δεν καταλαβαινω, και με ενοχλουν ολα ολοι τα παντα.Μεσα σ αυτη τη δυνη σκεφτομαι να βαλω τελος....τρελαινομαι?????????????? ??????????
πηρες φαρμακα για 9 μηνες κ φτιαξαν ολα ?? δεν ειμαι πολυ ειδικος αλλα δεν ηξερα οτι τα χαπια απο μονα τους σε κανουν καλα !Εχω την αισθηση οτι απλα τα παθητικοποιησες οτι ειχες. με την ψυχ κανεις βαθυτερη δουλεια, μπορει να παρει λιγο καιρο ομως γιαυτο αραξε κ απολαυσε το .
Μηπως να καταγραφεις τις σκεψεις ενω τις κανεις για να μη τις ξεχνας ?
Το προβλημα ειναι οτι δεν το απολαμβανω,οποτε ειναι να παω με πιανει αγχος ταραχη.. λεω οτι μου ρθει χωρις συνειρμο,και φευγω.. και καθετε αταραχη απροσωπη χωρις να μιλαει και μολις περασουν τα 50 λεπτα (κοιταει συνεχεια και το μεγαλυτερο ρολοι που εχω δει στην ζωη μου σε ενα δωματιο 3* 3=9)....μου λεει θα τα πουμε την επομενη εβδομαδα
και ο πλυθηντικος με ενοχλει .. μεσα στο τριμηνο προς το τελος ειπα μια ιστορια στο ψυχ...εκει λοιπον στην αφηγηση μουδιασα. απλως δεν λειτουργουσε τιποτα ουτε στο σωμα μου ,απειδη τελειωσε η ωρα.... μου λεει ..... (τελειωσαμε για σημερα θα τα πουμε την αλλη εβδομαδα),οταν βγηκα απο το γραφειο και εφτασα ουτε εγω δεν ξερω μεχρι το αμαξι και μπηκα μεσα εχασα της αισθησης μου black aout
βοηθεια ρε παιδια κατι δεν παει καλα με μενα.
Quote:
Originally posted by ΜΕΛΙΝΑ10
ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ.ΑΝ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΥΟ.. ΣΚΕΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥς ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ..ΑΠΟ ΕΣΑς........Δεν ειμουν καλα, αλλη μια μερα που οι σκεψεις εισβαλουν ,ολες μαζι στο μυαλο μου σαν τρικυμια. Αισθανομαι ενα απιστευτο σφιξιμο στον λαιμο,η ανασα μου κοβετε,μικρες κοφτες αναπνοες,το στομαχι μου αρχιζει να ποναει.Αυτο μπορει να κρατησει και 1 και 2 μερες.Οταν ηρεμω προσπαθω να εντοπισω εστω και μια σκεψη που εκανα ...και δεν θυμαμαι καμια..Μετα εχω τρομερα νευρα γιατι δεν μπορω να θυμηθω,νευριαζω με μενα, με τους γυρω,θελω να τα σπασω ολα.....(.αλλα επειδη εγω θα τα πληρωσω μια και μενω μονη μου, το αναβαλω)........Ειχα μειζων καταθλιψη και κρισεις πανικου πριν 4 χρονια ,πηρα φαρμακα για 9 μηνες,και ολα καλα...Αυτο που αισθανομαι τωρα δεν ειναι τα ιδια συμπτωματα με τοτε αυτο με τρελενεΙ.Βλεπω μια ψυχολογο εδω και 3,5 μηνες,αλλα δεν ξερω αν με βοηθαει αυτο.
Quote:
και ο πλυθηντικος με ενοχλει .. μεσα στο τριμηνο προς το τελος ειπα μια ιστορια στο ψυχ...εκει λοιπον στην αφηγηση μουδιασα. απλως δεν λειτουργουσε τιποτα ουτε στο σωμα μου ,απειδη τελειωσε η ωρα.... μου λεει ..... (τελειωσαμε για σημερα θα τα πουμε την αλλη εβδομαδα),οταν βγηκα απο το γραφειο και εφτασα ουτε εγω δεν ξερω μεχρι το αμαξι και μπηκα μεσα εχασα της αισθησης μου black aout
τελικα ανδρας η γυναικα ειναι η ψυχολογος σου? αποφασισε...
Γυναικα ειναι Remedy.. ευχαριστω που απαντησες .. αυτο για μενα σημαινει οτι υπαρχω
φυσικα και υπαρχεις. δεν σου χρειαζεται καμια απαντηση για να το ξερεις αυτο.Quote:
Γυναικα ειναι Remedy.. ευχαριστω που απαντησες .. αυτο για μενα σημαινει οτι υπαρχω
δεν νομιζω να σου ειπα και κατι πολυ ουσιαστικο.
και λυπαμαι αν νοιωθεις οτι σε αγνοουμε.
για να ειμαι ειλικρινης, νομιζω οτι οι περισσοτεροι εχουν νοιωσει οτι μας κοροιδευεις και γι αυτο δεν σου απαντουν...
ευτυχως δεν εχω καμερα μεσα στο σπιτι για να δω τα χαλια μου αυριο.Δεν θα αντιστεκωμουν στον πειρασμο να με φτυσω για την λιγοψυχια μου.Απλως ο πονος ειναι μεγαλος και δεν ξερω γιατι ειναι εκει δεν θα επρεπε οχι σε μενα
με λυπει οτι νιωθουν ετσι ,και εχουν δικιο . Τι αλλο πρεπει να πω για να καταλαβεις οτι δεν το χω το θεμα ,δεν θελω να με δω ξανα στην ακρη ενος γκρεμου
Απλά ζήτα συγνώμη!!
Πολύ πλάκα έχεις ΜΕΛΙΝΑ10!!!!Να είσαι καλά γελάσαμε
Το φάρουμ μας είναι μια χαρα γιατι:
1. ακούς σωστές συμβουλές
2. μπορείς να εξωτερικεύσεις το προβλημά σου γιατί δεν σε ξέρει κανείς
μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου.
μην το παίρνεις κατάκαρδα που μαλώσαμε μαζί σου. Ελπίζω σύντομα να ξεχαστεί αν αλλάξεις βέβαια και εσύ συμπεριφορά. Καλή συνέχεια
Εγω πάντως θα σου έδινα ευκαιρία δεν έκανες τίποτα λίγο ανώριμη
Επισης ευχομαι τα ψυχολογικα σου να περάσουν
[quote]Originally posted by ΜΕΛΙΝΑ10
Δεν ειμουν καλα, αλλη μια μερα που οι σκεψεις εισβαλουν ,ολες μαζι στο μυαλο μου σαν τρικυμια. Αισθανομαι ενα απιστευτο σφιξιμο στον λαιμο,η ανασα μου κοβετε,μικρες κοφτες αναπνοες,το στομαχι μου αρχιζει να ποναει.Αυτο μπορει να κρατησει και 1 και 2 μερες.Οταν ηρεμω προσπαθω να εντοπισω εστω και μια σκεψη που εκανα ...και δεν θυμαμαι καμια..Μετα εχω τρομερα νευρα γιατι δεν μπορω να θυμηθω,νευριαζω με μενα, με τους γυρω,θελω να τα σπασω ολα.....(.αλλα επειδη εγω θα τα πληρωσω μια και μενω μονη μου, το αναβαλω)........Ειχα μειζων καταθλιψη και κρισεις πανικου πριν 4 χρονια ,πηρα φαρμακα για 9 μηνες,και ολα καλα...Αυτο που αισθανομαι τωρα δεν ειναι τα ιδια συμπτωματα με τοτε αυτο με τρελενεΙ.Βλεπω μια ψυχολογο εδω και 3,5 μηνες,αλλα δεν ξερω αν με βοηθαει αυτο. [quote]Originally posted by ΜΕΛΙΝΑ10
παω χαλια και φευγω χειροτερα ... αλλα μποπει να φταιω εγω... γιατι το συνεχιζιζω δεν ξερω..Α λλα αν στις επομενες βδομαδες συνεχιστει ,θα σταματησω και υα ψαξω για κατι αλλοΓεια σου Μελινα 10. Πιστεύω ότι θα κάνεις καλά αν αλλάξεις ψυχολόγο το γρηγορότερο δυνατόν αφού βλέπεις ότι δεν σε έχει βοηθήσει μέχρι τώρα ούτε στο ελάχιστο.Quote:
λεω οτι μου ρθει χωρις συνειρμο,και φευγω.. και καθετε αταραχη απροσωπη χωρις να μιλαει και μολις περασουν τα 50 λεπτα (κοιταει συνεχεια και το μεγαλυτερο ρολοι που εχω δει στην ζωη μου σε ενα δωματιο 3* 3=9)....μου λεει θα τα πουμε την επομενη εβδομαδα