Ας δούμε τι θα δούμε..
Printable View
Ας δούμε τι θα δούμε..
Ναι εχω κανει...βγηκε εντος φυσιολογικων οριων.
Πως ήταν για σένα?
Βασικά keep, για μένα το κακό είναι πως ήμουν αρκετά καλός μαθητής στο πανεπιστήμιο και μετά το στρατό κάπως έπεσα και ξεκίνησαν όλες αυτές οι περιπέτειες με την ψυχική μου υγεία..
Ναι μετα το στρατο ειχα το πρωτο ψυχωτικο που μαλλον λογω σπουδων μπηκαμε πανω κατω στην ιδια ηλικια...
Δεν θυμαμε καλα...ειχα κατατρομαξει...απλως καθομουν ακινητος και καναν κατι μετρησεις και ειχα ενα μαραφετι στο κεφαλι κατι τετοιο...δεν θυμαμε ειναι η αληθεια.
Ναι, ούτε εγώ θυμάμαι πολλά. Ένα μαραφέτι στο κεφάλι αλλά δεν θυμάμαι να είχα δει κάποιο χαρτί με αποτρελέσματα... απλά μου είπαν πως ήταν όλα καλά..
Δεν νομιζω να καναν κατι παραπανω...η λοβοτομη ειναι απαγορευμενη...ποιος ριψοκινδυνευει να παει φυλακη?
Μαλλον το εγκεφαλογραφημα πιανει πολυ σοβαρες περιπτωσεις...εδω χρειαζονται εξιδεικευμενες cat ακτινογραφιες για να δουν κατι.
Δύσκολο βράδυ απόψε.. μερικές φορές οι άνθρωποι με τους οποίους περνάμε τον χρόνο μας γνωρίζουν περισσότερα απο όσα θα θέλαμε.
εγώ έχω κάνει αξονική εγκεφάλου η οποία τα έδειξε όλα φυσιολογικά. Απο την αξονική φαίνεται τίποτα;
Προσωπικα εχω το χαρτι...με τα αποτελεσμα κατι γραφικες παραστασεις καπου το χω...
Καλά ούτε εγώ έχω τις απαντήσεις. Απλά με προβληματίζει το γεγονός πως δεν υπάρχουν ξεκάθαρες απαντήσεις για τέτοια θέματα απο τους ειδικούς..
Ας πάρω για παράδειγμα το εξής. Είναι κληρονομικό. Οκ αλλά και η σύφιλης ήταν μεταδιδόμενη και την θεραπεύσαν. Γιατί να ζούμε σε μια τόσο σάπια πραγματικότητα.
Δεν ξερω salin...χρειαζεται ακτινογραφια MRI Magnetic resonance imaging ή CAT και αν δειξει...βαλε schizophrenia mri στο google να δεις φωτο δεν το εχω πολυμελετησει.
ευχαριστω πάντως keep!!!
Νομίζω πως πολύς κόσμος αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα, νευρωτικής/ ψυχωτικής φύσεως και μάλιστα κάπου είχα διαβάσει πως αντιψυχωτικά φάρμακα παίρνει ένα 10-20% (χωρίς να είμαι βέβαιος) του δυτικού κόσμου..
Καλέ και εγώ για ένα διάστημα είχα αρχήσει να παίρνω το invega για αυτό σε ρωτούσα λεπτομέρειες για το πως αισθανόσουν κτλ στο προηγούμενο thead
Δεν το θυμάμαι, μπορεί και να μην το διάβασα..
Πως αισθανόμουν, εννοείς όταν τα νευράκια επανήλθαν?
΄η αλήθεια είναι ότι πολλοί ταλαιπωρούνται από ψυχολογικά στις μέρες λόγω της πίεσης που δεχόμαστε από πολλές πλευρές!!
Γενικά μου κακοφάνηκε πως με δυσκόλεψε τόσο πολύ να ξεκόψω απο τα αντιψυχωσικά. Ήλπιζα πως τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Απλά προσπάθησα να το αποδεχτώ αυτή τη φορά.
καλά ειμαι λίγο δυσκολεύομαι ακόμη, αλλά είμαι πολύ καλύτερα από τότε που είχα πάθει εκείνη την κρίση
μην αισθάνεσαι έτσι δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να αισθάνεσαι άσχημα στις μέρες μας οι καταθλίψεις και οι νευρώσεις είναι κάτι σαν...γρίπη
Άνθρωποι είμαστε, όλοι έχουμε τα ευαίσθητα σημεία μας. Ως αντίλογο θα σε ρωτούσα αν ξέρεις άνθρωπο που δεν έχει ψυχολογικά.Quote:
Originally posted by salin
΄η αλήθεια είναι ότι πολλοί ταλαιπωρούνται από ψυχολογικά στις μέρες λόγω της πίεσης που δεχόμαστε από πολλές πλευρές!!
Ένα απο τα θετικά πάντως (για να λέμε και κάτι καλό) είναι πως ο κόσμος είναι πιο άνετος πλέον με τέτοια θέματα και με λιγότερα κόμπλεξ και προκαταλήψεις.
δεν πρεπει να έχουμε κόμπλεξ για αυτά που έρχοναι από μόνα τους λόγω των δυσκολιών που περνάμε εκείνη την περίοδο
Ναι καταρχάς δεν πρέπει εμείς οι ίδιοι να έχουμε κόμπλεξ με τα δικά μας προβλήματα. Θες την αλήθεια, χωρίς αριθμούς και ορολογίες. Δυο λέξεις.
Είναι αντίξοο [παράλογο] να σπουδάζει ψυχιατρική η ψυχολογία ένα σχετικά μεγαλύτερο ποσοστό απο αυτό που θα μπορούσε να αντέξει το σύστημα και σαν αποτέλεσμα αυτού να έχουμε μεγαλύτερα ποσοστά [στην ουσία] ασθενών.
α, γεια σου! με φόρτωσαν με αντιψυχωτικά που τώρα δεν τα παίρνωQuote:
Originally posted by VinceX
Ναι καταρχάς δεν πρέπει εμείς οι ίδιοι να έχουμε κόμπλεξ με τα δικά μας προβλήματα. Θες την αλήθεια, χωρίς αριθμούς και ορολογίες. Δυο λέξεις.
Είναι αντίξοο [παράλογο] να σπουδάζει ψυχιατρική η ψυχολογία ένα σχετικά μεγαλύτερο ποσοστό απο αυτό που θα μπορούσε να αντέξει το σύστημα και σαν αποτέλεσμα αυτού να έχουμε μεγαλύτερα ποσοστά [στην ουσία] ασθενών.
κάταθλιψη με άτυπα ψυχωτικά συμπτώματα είχε βγάλει τότε διάγνωση ο γιατρός. Ουσιαστικά κατάθλιψη αλλά κολλάνε και τα ψυχωτικά...για να σου δίνουν περισσότερα φάρμακα; ¨Εχουν ποσόστα από τα φάρμακα τα αντιψυχωτικά;;; όλα για το κέρδος;
Εγκεφαλογράφημα ύπνου μήπως;
Δεν σου συνιστώ να αποφεύγεις τις οδηγίες του γιατρού. Αν τώρα αυτό συμβαίνει επειδή οι παρενέργειες των φαρμάκων είναι λίγο βαριές το καταλαβαίνω (με τον καιρό όμως καταλαγιάζουν).Quote:
α, γεια σου! με φόρτωσαν με αντιψυχωτικά που τώρα δεν τα παίρνωQuote:
Αυτό που είπα είναι πολύ λίγο για να συνοψίσει το μέγεθος του προβλήματος.
Το θέμα ότι οι γιατροί δίνουν αβέρτα φάρμακα χωρίς να έχουν αποδείξεις ότι είναι ασθενής.
Δεν είναι μία αρρώστεια που υπάρχουν εξετάσεις και απτές αποδείξεις ότι όντως την έχεις.
Ο χαρακτηρισμός ενός ανθρώπου ως \"ψυχικά ασθενής\" είναι καθαρά υποκειμενικός.
Είχε γίνει και ένα πείραμα και δίνανε αβέρτα φάρμακα και στους υγιείς οι ψυχίατροι.
Σύμφωνα με τους γιατρούς 1 στους 4 πρέπει να παίρνει φάρμακα ! Μην τρελαθούμε τελείως.
Όχι με κάθε δυσκολία να δίνεις φάρμακο που έχει πολλές παρενέργειες..
Το θέμα είναι ότι άμα τα ξεκινήσεις πολύ δύσκολα τα κόβεις..
τι ειναι ψυχωση;
Καμιά ιδέα? anybody?Quote:
τι ειναι ψυχωση;
αχ γέλασα VinceX!!Quote:
Καμιά ιδέα? anybody?Quote:
τι ειναι ψυχωση;
να τι είναι ψύχωση
http://www.dimseferiadis.com/index.php?option=com_content&task=view&id= 40&Itemid=73
ε ναι σε λίγο θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε το wikipedia παπαγαλία!
Eχω κανει πολλα εγκεφαλογραφηματα σαν παιδι, μιας και εχω επιληψια.
Θυμαμαι σε ενα ειχα παθει και μια μικρη ΄κριση΄ και κανεις δεν ειχε καταλαβει, μονο απο τις γραμμες στο εγκεφαλογραφημα. Και μου ειπαν ανοιξω τα ματια και να εστιασω καπου το μυαλο μου.
Αλλα σαν ενηλικη εχω να κανω πολυ καιρο εγκεφαλογραφημα.
Πλακα πλακα με αυτο το θεμα μου θυμισατε οτι τελικα ειχα παει και εγω μια φορα σε νευρολογο στα 12 μου και μαλιστα εκανα εγκεφαλογραφημα επειδη ζαλιζομουν. Τελικα το προβλημα ηταν επειδη ειχα αποκτησει μυωπια και μπηκα σε αυτη την διαδικασια χωρις λογο
exw kanei panw apo 10 fores.Den einai kati dyskolo!!!!