Απογοητευση,και δειλια αισθανθηκα που ντραπηκα να πω σημερα παλι στην ψυχολογο μου,για εναν πατερα αλκοολικο, και μια μητερα, που εβγαζε πανω μας,ολη την οργη της απο τη κακοποιηση που δεχονταν απο το αλκοολικη του.Για εναν θειο που εβγαζε πανω μου ,της αρρωστημενες ορμες του.Για ενα μικρο παιδι που κρυβωνταν κατω απο τα κρεβατια ,και μεσα στις ντουλαπες,κλεινωντας αυτια,και ματια για να μην ακουει να μην βλεπει,για να μην αισθανεται.Φοβος,τρομος ταπεινωση .ντροπη αγανακτηση,τσακισμενο ηθικο,κατεβασμενο το κεφαλι ,και το βλεμμα, απο ενοχες......... Αυτοτραυματισμοι και μια αποπειρα.Εκλεισα τα ματια και ειπα στον εαυτο μου ονειρο ηταν παει.Επιασα δουλεια παραλληλα με το σχολειο(πολυ καλος συνδιασμος για να μην εισαι σπιτι .διπλα τους).Το αλκοολ μπηκε δυναμικα στην ζωη μου(εγω που ελεγα δεν θα το ακουμπησω ποτε).Μεσα απο αυτο ξεπροβαλλε ο αλλλος ο φαινομενικα δυνατος εαυτος.Αυτον που τους αφησα να σκοτωσουν.Παραβατικη συμπεριφορα,διαβασα καπου οτι ονομαζεται,η μη προσαρμογη σου στον κωδικα της κοινωνιας.Αλλα δεν διαβασα πως λεγεται η συμπεριφορα,που σε σπρωχνει στο πηδ....μα για να αισθανεσαι μονο ταπεινωση και πονο.Ενας γαμος μετα ενα διαζυγιο.Τα τιναξα ολα,δεν αφησα τιποτα ορθιο.Το μονο που εμεινε,το παγωμα της ψυχης ,ο κυνισμος μου,και ο εαυτος μου,Γυριζω το κεφαλι μου πισω και βλεπω ενα τιποτα.Πρωχωρω χωρις να ξερω που παω .Ψαχνω τα γιατι και δεν βρισκω απαντηση.Που χαθηκα?Που εκανα λαθος?Γιατι κατατρεψα την ζωη μου γ