Printable View
Τα χε με καποιον?
Χαχα ερωτηση στη δουλεια...που εκανα και μου λενε ναι τα χει με τον...Λατσιο...ποιον τον εφοπλιστη ρωταω εγω λολ....χαχα με παρατησαν στην μοιρα μου λολ
Το έμαθα και είμαι συντετριμμένος.
Αυτο σημαινει οτι ειναι ελευθερη?
Μπορω να πω οτι με χαροποιει:)....λες? Μπα
Με ξυπνήσανε χθες 4 η ώρα από τα κεντρικά του ΓΕΣ για να με ενημερώσουνε.
Είναι τρομερό. Από χθες κάθομαι μόνος σε μια γωνία του σκοτεινού (αλλά ζεστού) δωμάτιου δίπλα από το σχεδόν τσίγγινο διπλό κρεβάτι του στρατού ακούγοντας celine dion και τα παλιά του λεπά. Δάκρυα οργής και λύπης τρέχουνε άφθονα ενώ το ασύρματο ιντερνετ έχει κολλήσει και δεν μπορώ να μπω στο γιουπορν.
:(:(:(:(
Χτύπα τη Keep!
Θα την ψαξω facebook τωρα που εχει αναγκη απο...στοργη:)
Καλα ειμαι πολυ αισχρος το ξερω....
Η ζωη είναι άδικη....τι θα κάνει η γυναίκα τώρα, φτωχή, άσχημη, χωρίς στον ήλιο μοίρα, με τρία παιδιά ξυπόλυτα στους δρόμους, χάνοντας από δίπλα της, τη μναδική της αγάπη?
Τεσπα, για οποιον δεν κατάλαβε, η Μενεγάκη απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι πανούργα. Έκανε άλλη μια κίνηση ματ και ανέτρεψε όλο το σκηνικό.
λοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλ
Νομίζω ότι το e-psy μπήκε σε μια νέα εποχή, από του χαλκού και του σιδήρου, στην εποχή της γελωτοθεραπείας:)
(Χμ, ελπίζω να κρατήσει...)
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ (Μενεγάκη)!!!
Μπουχτίσαμε ρε παιδιά με το θέμα, τίποτα άλλο δεν υπάρχει για συζήτηση?
Πάντα για τους άλλους μιλάμε, έτσι ξεχνάμε Salin...Quote:
Originally posted by salin
Χώρισε η Μενεγάκη τα μάθατε;
Τι είναι αυτο που ξεχνάμε;...
α για σου, αnwnimi!!! λίγο γέλιο στην ζωή μας κάνει πάντα καλό και λίγο......κουτσομπολιό ίσως;:DQuote:
Originally posted by anwnimi
λοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλ
Νομίζω ότι το e-psy μπήκε σε μια νέα εποχή, από του χαλκού και του σιδήρου, στην εποχή της γελωτοθεραπείας:)
(Χμ, ελπίζω να κρατήσει...)
Στα @@ μουQuote:
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Η ζωη είναι άδικη....τι θα κάνει η γυναίκα τώρα, φτωχή, άσχημη, χωρίς στον ήλιο μοίρα, με τρία παιδιά ξυπόλυτα στους δρόμους, χάνοντας από δίπλα της, τη μναδική της αγάπη?
Τεσπα, για οποιον δεν κατάλαβε, η Μενεγάκη απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι πανούργα. Έκανε άλλη μια κίνηση ματ και ανέτρεψε όλο το σκηνικό.
Θεοφανία αυτά που υπονοείς πρέπει να είναι συγκλονιστικά! Τι θα γίνει τώρα!?
Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Δεν θα της μειωθει το συμβόλαιο τον Ιούνη λόγω νούμερων. Θα μείνει δηλαδή στο ένα εκ το χρόνο.
Ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι Πετραν. Ήταν απ τα θέματα που με ταλάνιζαν.
Quote:
Πάντα για τους άλλους μιλάμε, έτσι ξεχνάμε Salin...Quote:
Χώρισε η Μενεγάκη τα μάθατε;
Τι είναι αυτο που ξεχνάμε;...
Ξεχνάμε ότι όλα είναι χάλια στην ζωή μου ότι δεν έχω σχέση, οτι η δουλειά μου είναι με σύμβαση και πολλά πολλά άλλα
Γέλιο ναι, φυσικά!:)Quote:
α για σου, αnwnimi!!! λίγο γέλιο στην ζωή μας κάνει πάντα καλό και λίγο......κουτσομπολιό ίσως;:D
Με το να ασχολούμαστε μανιωδώς όμως με τις ζωές των άλλων κάτι ξεχνάμε, κάτι προσπαθούμε να ξεχάσουμε; Τι να είναι αυτό αραγε;;
Quote:
Quote:
Quote:
Δεν θα της μειωθει το συμβόλαιο τον Ιούνη λόγω νούμερων. Θα μείνει δηλαδή στο ένα εκ το χρόνο.
Ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι Πετραν. Ήταν απ τα θέματα που με ταλάνιζαν.
Δηλαδή προκάλεσε τον χωρισμό για όλο αυτό? Η εκμεταλεύτηκε τον χωρισμό?Θα επιταχύνει την αργή μου ιντερνετ σύνδεση? :mad::mad:
Σημαινει για να το πω κομψα δεν με ενδιαφερει τι κανει η Μενεγακη.Quote:
Μας κάνεις μια εξήγαQuote:
Originally posted by Winston_man
Στα @@ μουQuote:
εγώ που δεν βλέπω τηλεόραση δεν θα είχα πάρει χαμπάρι για το πόσο μεγάλο θέμα έχει γίνει, αν δεν άκουγα να το κουβεντιάζουν καποια άτομα στο γυμναστήριο....
Quote:
Γέλιο ναι, φυσικά!:)Quote:
α για σου, αnwnimi!!! λίγο γέλιο στην ζωή μας κάνει πάντα καλό και λίγο......κουτσομπολιό ίσως;:D
Με το να ασχολούμαστε μανιωδώς όμως με τις ζωές των άλλων κάτι ξεχνάμε, κάτι προσπαθούμε να ξεχάσουμε; Τι να είναι αυτό αραγε;;
\"Οι ζωές των άλλων\" ήταν πολύ καλή ταινία σε παρακαλώ
Δεν το περίμενα πάντως από αυτήν.
Ηατν πολλά χρόνια χωρισμένοι, απλα τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να σκάσει η βόμβα. Την περασμένη εβδομάδα εφτασε τεταρτη θεση στα νούμερα και αυτες τις μέρες κάνει ρεκορ.Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Δηλαδή προκάλεσε τον χωρισμό για όλο αυτό? Η εκμεταλεύτηκε τον χωρισμό?Θα επιταχύνει την αργή μου ιντερνετ σύνδεση? :mad::mad:
Πλάκα-πλάκα, όσο ηλίθιο και αν ειναι αυτό το θέμα βγάζει πολλά συμπεράσματα όχι μόνο για την κοινωνία αλλά και για τους ανθρωπους.
Προσωπικα εγω θα το θεσω σαν θεμα στην επομενη συνεδρεια .......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩς ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΩ ΤΟΥς ΠΕΛΑΤΕς ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ :D:D
Χα!Έτσι εξηγούνται όλα.....
Είχα δει ένα όνειρο....
Περπατούσα αμέριμνη σε μία ζούγκλα μέχρι που είδα από μακριά ένα πούμα να μου χαμογελάει....αναρωτήθηκα αν το είχα ξανασυναντήσει άλλη φορά στη ζωή μου ή απλά μου έκανε καμάκι...έκανα να αλλάξω δρόμο (που λέει ο λόγος, αφού οι ζούγκλες δεν έχουν δρόμους) και πετάχτηκε μπροστά μου ένας παπαγάλος...\"που πας?\" μου λέει. \"Λογαριασμό θα σου δώσω?\", του απάντησα εκνευρισμένη. \"Δεν τα \'μαθες? συνέχισε αυτός απτόητος...\"να μάθω τί?....μίλα φτερωτό ουράνιο τόξο!!\", τον πρόσταξα με εμφανή περιέργεια....
Ο παπαγάλος συγκλονισμένος, αγνόησε την αγένειά μου και με τρεμάμενη φωνή αναφώνησε \"Χώρισε το Ελενάκι!\" :o :o :o... με το που τελείωσε την φράση του αυτή, με μιας όλα τα πουλιά της ζούγκλας σηκώθηκαν και πέταξαν προς τον ουρανό επαναλαμβάνοντας την ίδια φράση...\"Χώρισε το Ελενάκι!\", \"Χώρισε το Ελενάκι!\" !!!
Κάπου εκεί ξύπνησα ....
Quote:
Ηατν πολλά χρόνια χωρισμένοι, απλα τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να σκάσει η βόμβα. Την περασμένη εβδομάδα εφτασε τεταρτη θεση στα νούμερα και αυτες τις μέρες κάνει ρεκορ.Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Πλάκα-πλάκα, όσο ηλίθιο και αν ειναι αυτό το θέμα βγάζει πολλά συμπεράσματα όχι μόνο για την κοινωνία αλλά και για τους ανθρωπους.
Βγάζει τα γνωστά συμπεράσματα ότι όλα γίνονται για την φήμη και το χρήμα (resources) και ότι αν είσαι άντρας θα προσπαθήσεις να τα διατηρήσεις/ξανα-κερδίσεις μέσω της οργής/πολέμου (άλλωστε το συναίσθημα της οργής δημιουργείται όταν \"μπλοκάρεται ένας στόχος\") αν είσαι γυναίκα μέσω της λύπης , μετατρέποντας τον εαυτό σου από θήτη σε θύμα ώστε να σου δείξουν την μεγάλύτερη συμπόνια, οπότε και την μεγαλύτερη προσοχή και υποστήριξη. Αν και στην σημερινή εποχή δεν παίζει μάλλον τόσο ρόλο το φύλο όσο ότι όλοι γενικά χρησιμοποιούν ότι μέσο μπορούν.
Τόσα λεφτά, τόση δόξα δεν χόρτασε θέλει και άλλα;
ποια ειναι αυτη?
Ναι, αλλά βγάζει και άλλα συμπεράσματα: τι πουλάει στον κόσμο? Τι πρότυπα δημιουργούνται μέσα απ\' την τηλεόραση και τη δυστυχία των ανθρώπων?
Πχ. Το θέμα συζητήθηκε από τις κουτσομπολίστικες εκπομπές, μέχρι μαγειρικής και πολιτικές απ το πρωί μέχρι το βράδυ.
Αυτό σημαίνει πως πουλάει πολύ. Κάπου άκουσα πως άδειασαν οι λαικές αγορές αυτές τις δυο μέρες γιατί ο κόσμος κάθισε σπίτι να δει τι γίνεται. Αυτό δεν είναι σημάδι των καιρών, αλλά της κουλτούρας μας.
Quote:
Originally posted by iberis
Χα!Έτσι εξηγούνται όλα.....
Είχα δει ένα όνειρο....
Περπατούσα αμέριμνη σε μία ζούγκλα μέχρι που είδα από μακριά ένα πούμα να μου χαμογελάει....αναρωτήθηκα αν το είχα ξανασυναντήσει άλλη φορά στη ζωή μου ή απλά μου έκανε καμάκι...έκανα να αλλάξω δρόμο (που λέει ο λόγος, αφού οι ζούγκλες δεν έχουν δρόμους) και πετάχτηκε μπροστά μου ένας παπαγάλος...\"που πας?\" μου λέει. \"Λογαριασμό θα σου δώσω?\", του απάντησα εκνευρισμένη. \"Δεν τα \'μαθες? συνέχισε αυτός απτόητος...\"να μάθω τί?....μίλα φτερωτό ουράνιο τόξο!!\", τον πρόσταξα με εμφανή περιέργεια....
Ο παπαγάλος συγκλονισμένος, αγνόησε την αγένειά μου και με τρεμάμενη φωνή αναφώνησε \"Χώρισε το Ελενάκι!\" :o :o :o... με το που τελείωσε την φράση του αυτή, με μιας όλα τα πουλιά της ζούγκλας σηκώθηκαν και πέταξαν προς τον ουρανό επαναλαμβάνοντας την ίδια φράση...\"Χώρισε το Ελενάκι!\", \"Χώρισε το Ελενάκι!\" !!!
Κάπου εκεί ξύπνησα ....
Αχ τι ωραίο όνειρο iberis! Και εμένα όταν με πειραν τηλέφωνο από τα κεντρικά του στρατού για να μου πουν τα άσχημα νέα με το λενάκι, έβλεπα ένα όνειρο με ροζ φλαμενγκος και εγώ λέει ήμουν ψάρι και μου λέγαν \" απολύεσαι κωλόψαρο! Τέρμα η αγγαρεία! 5 και σήμερα! Λέ-λέ\" και μετά πετούσαν τα λε-λε-δόνια στον ουρανό, τα πουλιά που πετάνε όταν φεύγουν οι φαντάροι!
Αχ συγκινήθηκα, μακάρι να ονειρευτώ κάτι παρόμοιο και σήμερα. Η έστω την scarlet johansson να μου λέει \"έλα στην παρέα μου φαντάρε\" χιχι
Θα τραβήξω τις πλεξούδες μου.μόνη και αυτή σαν κι εμένα.Τι κακό την βρήκε.Να έπαιρνα για μια μέρα την στενοχώρια της.
Ως και σε φόρουμ ψυχολογίας..:PQuote:
Πχ. Το θέμα συζητήθηκε από τις κουτσομπολίστικες εκπομπές, μέχρι μαγειρικής και πολιτικές απ το πρωί μέχρι το βράδυ.
Ποιος χαζος, περα απο αυτους που θελουν την δημοσιοτητα θα εμπλεκε με μια ζωντοχηρα 40+ με 3 παιδια; (αν δεν κανω λαθος στο νουμερο )
εδώ γελάμε;
Αν αυτή η ζωντοχήρα είναι η μενεγάκη σίγουρα πολλοί.αμέτρητοι,τι πολλοί!Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Ποιος χαζος, περα απο αυτους που θελουν την δημοσιοτητα θα εμπλεκε με μια ζωντοχηρα 40+ με 3 παιδια; (αν δεν κανω λαθος στο νουμερο )
Καλα τι γινεται;;αυτο το θεμα πρεπει να ειναι σκετη γρουσουζια,μου κοπηκε κ μενα το νετ κ μπηκα απο αλλου να καταθεσω την αγανακτηση μου!!
:ΡΡΡ
κι εγώ ρε παιδιά, είχα γράψει μια απάντηση και κόπηκε το νετ!
φτου, βαριέμαι να ξαναγράψω, τα παν άλλοι (και καλύτερα)!
δεν κόπηκε το ίντερνετ. για λίγο είχε πέσει το σάιτ....
Υπαρχει διαφορα?:PQuote:
δεν κόπηκε το ίντερνετ. για λίγο είχε πέσει το σάιτ....