Ακράτεια σε νεαρή ηλικία!
Με λένε Μαρία και είμαι 19 ετών.
Εδώ και μήνες (5-6) ξεκίνησα χωρίς να το καταλαβαίνω να μου φεύγουνε ούρα! Στην αρχή ήτανε ελαφριάς μορφής το πρόβλημα!Το έλεγχα με σερβιέτες περιόδου.Με το πέρασμα του καιρού όμως το πρόβλημα μεγάλωσε. Πήγα σε ουρολόγο και μου σύστησε χειρουργική επέμβαση με την τοποθέτηση κολπικής ταινίας με ποσοστά επιτυχίας 70/30. Το συζήτησα και με την γυναικολόγο μου και μου είπε να το αποφύγω μέχρι να κάνω παιδιά κ.τ.λ. Τελικά το αποδέχτηκα το πρόβλημα αυτό και πλέον χρησιμοποιώ πάνες για ενήλικες. Απο τότε όμως που ξεκίνησα να φοράω έχω τα εξής προβλήματα : Στο γυμναστήριο που πάω το καταλαβαίνουνε πολύ εύκολα και μερικά άτομα με κοιτάνε περίεργα. Ο κόσμος με κοιτάει περίεργα λές και είμαι ένα μεγάλο μωρό. Ντρέπομαι υπερβολικά όταν αγοράζω πάνες απο το super market. Το λάθος ειμαι είναι το εξής: Όταν πρωτοξεκίνησα την χρήση πάνας δέν έδωσα ιδιαίτερη σημασία στο θέμα της διακριτηκότητας. Είχα στο μυαλό μου την φιλοσοφία '' Ποιός θα το καταλάβει??''. σάν νέο κορίτσι και γώ μου αρέσει και θέλω να ντύνομαι μοντέρνα, να φοράω ρούχα της ηλικίας μου και να πηγαίνω στο γυμναστήριο όπως κάθε φυσιολογικό κορίτσι!! Δέν είμαι σε θέση να φοράω κελεμπίες για να κρύψω ένα πρόβλημα που έχω το οποίο ο κόσμος το θεωρεί προσβολή! Τι το κακό δηλαδή να φοράει κάποιος η κάποια πάνα? Γιατί άλλοι φοράνε γυαλιά? γιατί άλλοι φοράνε γύψο άμα έχουνε σπάσει ένα χέρι ή ένα πόδι? Το ίδιο είναι και οι πάνες! Θα ήθελα γνώμες και απόψεις γιατί κοντεύω να τρελαθώ!!