Quote:
Originally posted by RainAndWind
Το ακαταλόγιστο για τη μητέρα μου,ναι.Πάσχει από ψυχική νόσο από τα νιάτα της,πολύ πριν κάνει οικογένεια.Αλλά ο πατέρας μου,παρόλο που αντιμετωπίζει προβλήματα,δεν έχει το ακαταλόγιστο.Είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος,ικανότατος επιχειρηματίας αλλά εντελώς ανίδεος στο πώς να χειρίζεται τις άλλου είδους σχέσεις,τις ουσιαστικότερες,τις απαραίτητες.Nature,ο πατέρας μου με πονάει,πάντα εκεί πόναγα,αυτή είναι η σχέση που με προβλημάτιζε μια ζωή.Τον δικαιολογούσα πάντα(τι κοινότυπο,να εφευρίσκεις πατήματα για να συνεχίσεις να αυτοτιμωρείσαι,να βρίσκεις λόγους να συνεχίσεις να κακοποιείσαι)...Χεμ.Προτιμο� �σα το altzheimer nature.Ενώ δίχως τους βαρβάρους,λολ,πώς το καταπίνεις το καταπότι πως απλά δεν θα το έχεις αυτό το ρημάδι το μπράβο,ό,τι κι αν έχεις πετύχει,όσο κι αν πάλεψες.Θα μου πεις,το μπράβο το έχεις για σένα την ίδια,ναι,το έχω,αυτή την επιθυμία να το βρω εκεί που ποτέ δε θα υπάρξει είναι που πρέπει να αντιπαλεύω μια ζωή.Μπράβο για τίποτε,ποτέ,όλο βρισιές,όλο υποβιβασμούς,πώς διάολο γεννιέται τόσο δηλητήριο σε αυτούς τους ανθρώπους,που αισθάνονται τόσο μεγάλη την ανάγκη να πληγώνουν ανεξέλεγκτα για να παίρνουν ένα είδος αρρωστημένης ικανοποίησης,ένα ψεύτικο μεγαλείο δύναμης που τους είναι αναγκαίο για να μην εκμηδενιστούν.
Πόσο μα πόσο σε καταλαβαίνω, δεν μπορείς να φανταστείς.