Printable View
πολύ ενδιαφέρον θέμα, άνοιξες hornet!
εγώ, ναι είμαι υπέρ της αλήθειας, αλλά η πείρα μου μου έχει δείξει ότι οι συνομιλητές μου συχνά-πυκνά προτιμούν τα ψέματα. (έτσι τουλάχιστον το αντιλαμβάνομαι εγώ, μπορεί και να έχω παρεξηγήσει).
με μεγάλο ενδιαφέρον θα διαβάσω τι έχουν να πουν και τα άλλα μέλη του forum.
Ειναι πολυ ενδιαφερον θεμα παρα πολυ θα λεγα...
Ομως υπαρχει καποιος λογος που το ανοιξες εδω στο ψυχοδραστικες ουσιες και εξαρτησεις??
Αν ναι και αφορα ολα αυτα που αφορουν αυτην εδω την ενοτητα τοτε οκ.αλλα γινε ποιο συγκεκριμενος
Αν οχι τι σε εκανε να επιλεξεις αυτην την ενοτητα?
Υπαρχει ενοτητα οπου αναφερετε σε ανθρωπινες σχεσεις...
η και ενοτητα που αναφερετε σε Γενικα θεματα
Σκεψου οπως και να χει...και πες μου σε παρακαλω..
Καλοπροαιρετα Θοδωρης..
Και εγώ πιστεύω στην αλήθεια αν πολλές φορές έχει αποβεί εις βάρος μου.Αλλά αυτό πιστεύω είναι κάτι που χαρακτηρίζει κάποιον.
Ναι,για μένα η ειλικρίνεια είναι ένα από τα σημαντικότερα προτερήματα σε ένα άτομο.Βολεύει δε βολεύει.
μονο και μονο το παντα σηκωνει πομυ κουβεντα γιατι ολοι λεμε δεκαδες κατα συμβαση ψεμματα σχεδον καθημερινα...του στυλ πως εισαι; καλα ενω μπορει να ειισαι σκατα γιατι αν πεις το δευτερο....θα πρεπει ο συνομιλητης να ρωτησει γιατι και εσυ να απαντησεις κλπ..κλπ
και για αλλους λογους που ειναι προτιμοτερο να πεις ψεμματα και δεν μιλαω απο αποψγ εγωιτικων κριτηριων η συμφεροντος.
προτιμω την ειλικρινια και ειμαι σχεδον παντα ειλικρινης αλλα δεν νομιζω να ακουσεις και πολλους να ισχυριζονται το αντιθετο λολ
ασε που για να πεις ψεμματα επιτυχημενα ειναι ολοκληρη...τεχνη:p
αυτα απο το pocket pc παιδευτηκα λιγο να γραψω το παραπανω μηνυμα:]
Τα λεγόμενα white lies Keep,δεν έχουν σημαντικό κόστος στις ανθρώπινες σχέσεις.Για παράδειγμα σκέψου βλέπεις κάπου έναν απλό γνωστό,τον ρωτάς ένα τυπικό τι κάνεις και λαμβάνεις μία αναφορά που περιλαμβάνει τι έφαγε τα προηγούμενα δύο χρόνια και εάν του προκάλεσαν αέρια λολ.Δε μιλάμε για τα συμβατικά ψέματα που αποτελούν μέρος μίας απλής κοινωνικής επαφής,που και πάλι κακό είναι και βλακώδες αλλά δεν έχει επιπτώσεις,μιλάμε φαντάζομαι για την αλήθεια και το ψέμα σε σχέσεις σημαντικές για μας και σε θέματα που έχουν πραγματικά μεγάλη επίδραση στον εαυτό μας και στη διαδραστική επικοινωνία μας.
Αληθεια η ψεμματα, ενας μεγαλος μυθος.
την στιγμη που η αληθεια δεν ειναι αντικειμενικα μια, δεν εχει σημασια ειτε την πεις ειτε οχι.
Γιατι η αληθεια μου, στον αλλο φαινεται ψεμματα.
Νομιζω οτι ειναι μια τεχνητη ερωτηση ανευ νοηματος.
Περισσοτερο θα πιστευα αν ειναι σωστο να εκφραζεις αυτο που σκεφτεσαι ασχετως χαρακτηρισμων.
Γιατι αυτο που σκεφτεσαι ειναι η αληθεια σου, η δικη σου μοναδικη αληθεια η οποια ισχυει την συγκεκριμενη στιγμη,
υπο συγκεκριμενες συνθηκες.
Αλλα δυστυχως αυτο που κυριαρχει ειναι η ποινικοποιηση της σκεψης και η ταμπελοποιηση της καταστασης.
Ετσι ο καθενας στοχοποιει τον απεναντι του με χαρακτηρισμους για να προσδωσει ενοχες στις σκεψεις του αλλου.
Χμμ ναι, κλασικα εικονογραφημενα.... παλια μου τεχνη κοσκινο και ολα τα συναφη....
ναι αλλα σκεψου ρειν οτι τα ορια που θετει κανεις σε αυτα τα ψεμματα ειναι υποκειμενικα αναλλογως με ποιον εχεις να κανεις...ο καθενας κουβαλαει την δικη του ηθικη...ενας μπορει να εξαπατει αλλα να εχει σαν δικαιολογια οτι πρεπει να ταισει την οικογενεια,αλλος μπορει να κερατωσε να τον τρων οι τυψεις αλλα να λεει ψεμματα για να σωσει την σχεση και ουτοκαθεξης...λιγο χοντρα παραδειγματα αλλα εχουν την λογικη τους...οχι δεν ειναι ακριβως κατα συμαση ψεμματακια αλλα ψεμματαρες λολ.
αλλος μπορει να λεει ψεμματα γιατι πλαθει μυθους κλπ κλπ.
εναποκειται κανεις στην ηθικη τοσο αυτου που ψευδεται οσο και αυτου που δεχεται το ψεμμα η ολη αλληλεπιδραση.
ενα ξερω μια επιτυχημενη συσκευη ανιχνευσης ψευδους θα μπορουσε να ειναι χειροτερο κκαι απο ατομικη βομβα λολ μεταξυ μισοαςστειου μισοσοβαρου.
ναι δεν διαφωνουμε καπου;]
απλα εκανα λαθοςQuote:
Originally posted by 8odwris
Ειναι πολυ ενδιαφερον θεμα παρα πολυ θα λεγα...
Ομως υπαρχει καποιος λογος που το ανοιξες εδω στο ψυχοδραστικες ουσιες και εξαρτησεις??
Αν ναι και αφορα ολα αυτα που αφορουν αυτην εδω την ενοτητα τοτε οκ.αλλα γινε ποιο συγκεκριμενος
Αν οχι τι σε εκανε να επιλεξεις αυτην την ενοτητα?
Υπαρχει ενοτητα οπου αναφερετε σε ανθρωπινες σχεσεις...
η και ενοτητα που αναφερετε σε Γενικα θεματα
Σκεψου οπως και να χει...και πες μου σε παρακαλω..
Καλοπροαιρετα Θοδωρης..
εγω ειμαι απο τους ανθρωπους που λενε παντα την αληθεια και αυτο εκανε κακο στις σχεσεις μου με τους ανθρωπους
Αλήθεια ψέματα.
Άσπρο μαύρο.
Δεν θέλω να λέω ψέματα,δεν μου ταιριάζει.Έλλειψη διπλωματίας μου είπαν λέγεται.Το δουλευω κι εγώ.Σε κάποιες περιπτώσεις ΔΕΝ ΘΕΛΩ να πω την αλήθεια και κάνω τα γνωστά τρυκ.Αποφεύγω τη συζήτηση,αλλάζω θέμα,κάνω την κουφή κτλ.
Εγω θα εκανα την ερωτηση τι εχεις να κερδισεις αν δεν λες την αληθεια....νομιζω μονο πονοκεφαλο γιατι θα πρεπει να θυμασαι ολα σου τα αυξανομενα με τον καιρο ψεματα...εγω ειμαι υπερ της αληθειας μπορεις να κερδισεις πιο πολλα και να χασεις λιγα...
αληθεια στο τι σκεφτεσαι, τι νιωθεις, τι θελεις....
και η συζητηση συνεχιζεται...!!!
Εχω πει πολλα λευκα ψεματα για την καταθλιψη μου. Περα απο αυτο προτιμω παντα να μενω σιωπηλος απο το να λεω ψεματα. Δε με νοιαζει γενικα αν ο αλλος θα προσβληθει η δε θα του αρεσει αυτο που θα ακουσει. Εκτος κι αν δε θελω να πληγωσω τον αλλον οποτε μπορει και να απαντησω με ερωτηση...
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.Quote:
Originally posted by krino
Περισσοτερο θα πιστευα αν ειναι σωστο να εκφραζεις αυτο που σκεφτεσαι ασχετως χαρακτηρισμων.
Γιατι αυτο που σκεφτεσαι ειναι η αληθεια σου, η δικη σου μοναδικη αληθεια η οποια ισχυει την συγκεκριμενη στιγμη,
υπο συγκεκριμενες συνθηκες.
Υπάρχει διαφορα μεταξύ ειλικρίνειας και αληθειας, αφού η ειλικρίνεια είναι τρόπος έκφρασης της αληθειας, η οποια είναι μάλλον περισσότερο απλά, απόλυτα γεγονότα, άσχετο από την οπτική που τα εξετάζει ο κάθε ένας και την ερμηνεία που τους δίνει. Αυτό που ονομάζουμε \"προσωπική αλήθεια\" είναι η επεξήγηση που ο κάθε ένας μας προσκολλά στα γεγονότα.
Φαντάσου να βγείς με την κολλητή σου η οποια έρχεται μέσα στη βροχή και το χτένισμα της έχει χαλάσει. Ειλικρίνεια είναι να της πεις \"καλά, τα μαλλιά σου είναι τελείως χαλια, σαν σκιάχτρο είσαι\" διότι έτσι ακριβώς το σκέφτηκες. Η αλήθεια είναι απλά ότι το χτένισμα της χάλασε λόγω βροχής. Η προσωπική σου αλήθεια είναι ότι δεν της πάει.
Όπως είπα σε έναν φίλο μου πρόσφατα, honesty is truth with a touch of brutality.
ειναι τοσο απλο οσο και δυσκολο. αλλα η αντικειμενικη αληθεια ειναι παντοτε απλη.
πχ
πως σε λενε φιλε;
Γιαννης
τι δουλεια κανεις γιαννης;
κρεοπωλης
Στην περιπτωση που τον γιαννη δεν το λενε γιαννη και δεν ειναι κρεωπωλης τοτε απλα λεει ψεματα.
αλλο πχ
τι ειναι πραγματικοτητα γιαννης;
χαχα
αν ο γιαννης απαντησει με χαχα σημαινει οτι δεν ξερει αρα λεει την αληθεια. αν ο γιαννης ελεγε ναι ξερω τι ειναι η πραγματικοτητα τοτε οσο και να προσπαθουσε να την εξηγησει μαλλον θα κατεληγε στην δικη του πραγματικοτητα και οχι σε αυτο που λεμε πραγματικοτητα.
κι αν ο άλλος δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια?
πχ σε μια σχέση, αν κερατώσεις και το μετανιώσεις και ξέρεις ότι ήταν κάτι άσχετο με τη σχέση σου,κατά τη γνώμη μου καλύτερα είναι να μην το πεις. εγώ δεν θα ήθελα να ξέρω. νομίζω εδω το είχα διαβάσει, αλλά μερικές φορές με το ψέμα προστατέυουμε αυτόν που έχουμε απεναντί μας... φυσικά δεν μιλάω για περιπτώσεις που ο άλλος σε κάνει ρόμπα πίσω από την πλάτη σου σε τρίτους και σε σένα λέει τα αντίθετα!
πάντως και η σιωπή, αντί αλήθειας δεν είναι πάντα καλή λύση. πολλές φορες ο άλλος δεν καταλαβαίνει καθόλου τι κρύβεται πίσω από τη σιωπή, και συνεχίζει το χαβά του.
Αν είναι κάποιο θέμα που δεν με αφορά, μπορώ να μην πω τίποτα. Αλλά αν με αφορά, θα πρέπει να περιμένω την ευγενική καλοσύνη του άλλου ποτε θα καταλάβει ότι με ενοχλεί να πάρει τον κώλο του?
ακουστε να δειτε εγω ξεκινησα να γραφω 1ο θεμα με ψευδωνυμο yiannis το προβλημα μου με τη χριση ναρκωτικων.μπαινει η αδερφη χρισιμοποιώντας το ψευδονυμο μου τα κανει ολα π.......α το φορουμ με πεταει εξω και αλλαζω ψευδωνυμο.αυτο το εγραψα για να διευκρινισω τα πραγματα γιατι εμενα δεν μου αρεσουν οι πολαπλες ταυτοτητες και θεωρω τουλαχιστον ανανδρο για εναν ανθρωπο να κριβεται πισω απο τον υπολογιστη του επιδη εχει τη δυνατοτητα να το κανει.αυτη ειναι η αληθεια μου.
και επίσης, και αυτό με τα προσχήματα και τους καλούς τρόπους που βρίσκουμε μια δικαιολογία και αντί να του πούμε του άλλου κατάμουτρα \"δε σε γουστάρω να σε κάνω παρέα, δε σε πάω\" του λέμε, \"αχ δε μπορώ πνίγομαι στη δουλειά/ είμαι πολύ κουρασμένη/ έχω κανονίσει\", δεν αυτοαναιρείται μέσα από την πολύ επανάληψη? Δηλαδή, όλοι δεν το ξέρουν ότι σημαίνει και \"δε σε πάω\" για να κάνουν την αποκωδικοποίηση?
@hornet:
αποφασίστε εσύ και η αδελφή σου τι ακριβώς θέλετε από το forum, γιατί πολλά άτομα πιστεύουν ότι ουσιαστικά είστε ένα άτομο το οποίο μας δουλεύει κανονικότατα.
επίσης εμφανιστήκανε κι άλλα περίεργα περιστατικά, από έφηβες με ακράτεια και έφηβες που η μαμά τους δεν τις άφηνε να παίζουν ξιφασκία έως μια τύπισσα που ήθελε να χωρίσει απόψε. προφανώς και δεν ισχυρίζομαι ότι για όλα είστε εσείς υπεύθυνοι, απλά σου εξηγώ γιατί υπάρχει μια κάποια καχυποψία από τα τακτικά μέλη του forum.
Quote:
Originally posted by claire
πχ σε μια σχέση, αν κερατώσεις και το μετανιώσεις και ξέρεις ότι ήταν κάτι άσχετο με τη σχέση σου,κατά τη γνώμη μου καλύτερα είναι να μην το πεις. εγώ δεν θα ήθελα να ξέρω. νομίζω εδω το είχα διαβάσει, αλλά μερικές φορές με το ψέμα προστατέυουμε αυτόν που έχουμε απεναντί μας... φυσικά δεν μιλάω για περιπτώσεις που ο άλλος σε κάνει ρόμπα πίσω από την πλάτη σου σε τρίτους και σε σένα λέει τα αντίθετα!
Τιποτα δεν προστευτεις,
εκτος ισως απο την αληθεια που εσυ θες να βλεπεις.
Χτιζοντας μικροκοσμους, αυτο δεν σημαινει οτι χτιζονται αληθειες.
Αν σε κερατωσουν ειναι fact.
Και σαν τετοιο δεν εξαφανιζεται επειδη εσυ δεν θες να το μαθεις.
Το μαθαινεις και τραβας τα ζορια σου και αν θες πορευεσαι με αυτα και αν πρεπει το ξεπερνας.
τι μπορω να κανω να πω η να γραψω για να με πιστεψετε.
διαφωνώ. με το να μην θες να μάθεις κατι που θα σε πληγώσει δεν σημαίνει ότι αυτό δεν έχει γίνει. οκ έγινε. από εκεί και πέρα εμένα σε τι θα με ωφελήσει αν το μάθω? απλά θα πληγωθώ. να μου λείπει. παλιότερα ήμουν κι εγώ τρελή υπέρμαχος της αλήθειας. με τα χρόνια, άρχισα να μην τα βλέπω άσπρο-μαύρο ;)Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Τιποτα δεν προστευτεις,
εκτος ισως απο την αληθεια που εσυ θες να βλεπεις.
Χτιζοντας μικροκοσμους, αυτο δεν σημαινει οτι χτιζονται αληθειες.
Αν σε κερατωσουν ειναι fact.
Και σαν τετοιο δεν εξαφανιζεται επειδη εσυ δεν θες να το μαθεις.
Το μαθαινεις και τραβας τα ζορια σου και αν θες πορευεσαι με αυτα και αν πρεπει το ξεπερνας.
νομίζω πως αυτό τελικά με την προστασία το διάβασα σε ένα βιβλίο του μουρακάμι!
Quote:
από εκεί και πέρα εμένα σε τι θα με ωφελήσει αν το μάθω? απλά θα πληγωθώ. να μου λείπει.
Γιατι προεξοφλεις οτι ειναι κακο να πληγωθεις?
(σε σχεση με το θεμα που συζηταμε παντα)
ειδικά στην περίπτωση που αναφέρω πιο πάνω, το θεωρώ μαλακία να πληγωθει ο ένας ή ο αλλος. τσαμπα φθορά να στο πω κι έτσι.
murakami, τι μου θύμισες...
χαρούκι murakami? είχα δει ένα θεατρικό του κάποτε, το after the quake...
@ claire:
αν θα μάθεις γιατί αναγκαστικά θα πληγωθείς? στο χέρι σου δεν είναι πόσο θα πληγωθείς? αυτό συνδέεται κάπως με έναν προβληματισμό που έχω σχετικά με το ποιος πληγώνει ποιον στις διαπροσωπικές σχέσεις, όταν γίνεται μια σύγκρουση. ίσως μια μέρα ανοίξω ένα νέο topic, γιατί δεν έχω δει κάποιο παρόμοιο στο βαθμό που έχω σκαλίσει το forum.
yes!!!!Quote:
Originally posted by lucifer
murakami, τι μου θύμισες...
χαρούκι murakami? είχα δει ένα θεατρικό του κάποτε, το after the quake...
@ claire:
αν θα μάθεις γιατί αναγκαστικά θα πληγωθείς? στο χέρι σου δεν είναι πόσο θα πληγωθείς? αυτό συνδέεται κάπως με έναν προβληματισμό που έχω σχετικά με το ποιος πληγώνει ποιον στις διαπροσωπικές σχέσεις, όταν γίνεται μια σύγκρουση. ίσως μια μέρα ανοίξω ένα νέο topic, γιατί δεν έχω δει κάποιο παρόμοιο στο βαθμό που έχω σκαλίσει το forum.
προσωπικά έχω την τάση (λολ!) να πληγωνομαι, οπότε ας είμαι στον κόσμο μου σε κάποια θέματα, το προτιμώ!
να ανοίξεις το τόπικ , θα έχει ενδιαφέρον πιστεύω :)
Quote:
ειδικά στην περίπτωση που αναφέρω πιο πάνω, το θεωρώ μαλακία να πληγωθει ο ένας ή ο αλλος. τσαμπα φθορά να στο πω κι έτσι.
με συγχωρεις αλλα αν πληγωθεις,
το προβλημα ειναι δικο σου, απο οποια πλευρα και αν το πιασεις.
Βλεπεις τελικα οι σχεσεις καταληγουν συμβασεις οπου πανω απο ολα προσπαθουμε να προφυλαξουμε τον εαυτο μας.
Πανω απο ολα αυτος, να μην πληγωθει.....
μπορείς να δείξεις μια σοβαρή συμπεριφορά στο forum μπαίνοντας με ένα προφίλ, ας πούμε το hornet. Επίσης μην δίνεις το password στην αδελφή σου.Quote:
Originally posted by hornet
αυτο με το password πως γινεταιQuote:
μπορείς να δείξεις μια σοβαρή συμπεριφορά στο forum μπαίνοντας με ένα προφίλ, ας πούμε το hornet. Επίσης μην δίνεις το password στην αδελφή σου.Quote:
Originally posted by hornet
αν έχεις δέκα χρόνια σχέση πχ και μια φορά κάνεις το \"λαθος\" και κερατώσεις τον άλλο. αλλά αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα, δεν σημαίνει ότι δεν σε καλύπτει η σχέση σου, ή ότι θες να την χαλάσεις κτλ κτλ, τι θα κερδίσεις με το να το πεις στον άλλο? εγώ πιστεύω ότι δεν θα κέρδιζα τίποτα και δεν θα το έλεγα. και ομοίως δεν θα ήθελα και ο άλλος να μου το πει. γενικά μέσα στο μυαλό σου, πάντα έχεις το ενεδεχόμενο ότι αυτό μπορεί να συμβεί-ειδικά στις μακροχρόνιες σχέσεις και ειδικά όσο οι άνθρωποι μεγαλώνουν και αποκτούν ανασφάλειες σε σχέση με το χρόνο- όμως αν μάθεις ότι έγινε με βεβαιότητα, ε όπως και να το κάνουμε τσούζει. και οι γυναίκες-ίσως και οι αντρες, δε γνωρίζω- έχουν την τάση να σκαλίζουν και να θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες.
εμένα μου φαίνεται πως σε αυτές τις περιπτώσεις καλύτερα να το βουλώνεις. το να το πεις δηλώνει πως απλα έχεις πολλές τύψεις που δεν μπορείς να χειριστείς, οπότε θες και να γίνεις και λίγο θυματάκι.....
αυτή είναι η άποψη μου, φυσικά και έχετε δικαίωμα να διαφωνείτε! :P
γιαννη,
καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα.
Για να περασεις κατι σαν ανθρωπος παιζει να δυσκολευτεις παρα πολυ,
αλλα πολυ ευκολο για να το γκρεμισεις.
χόρνετ, εγώ σε πιστεύω! δεν έχω δει τα άλλα σου θέματα-ακόμα :P
hornet,
τι εννοείς με αυτό το \"αυτό με το password πως γίνεται?\" βάζουμε κάποιο password για να μπούμε, καλά δεν το έχεις πάρει πρέφα?
μπορεί να έβαλε τον μπρόουζερ να σώζει τα πασγουορντ του, οπότε να μπορει να μπαίνει όποιος θέλει στον λογαριασμό του....
claire,Quote:
αν έχεις δέκα χρόνια σχέση πχ και μια φορά κάνεις το \"λαθος\" και κερατώσεις τον άλλο. αλλά αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα, δεν σημαίνει ότι δεν σε καλύπτει η σχέση σου, ή ότι θες να την χαλάσεις κτλ κτλ, τι θα κερδίσεις με το να το πεις στον άλλο? εγώ πιστεύω ότι δεν θα κέρδιζα τίποτα και δεν θα το έλεγα. και ομοίως δεν θα ήθελα και ο άλλος να μου το πει. γενικά μέσα στο μυαλό σου, πάντα έχεις το ενεδεχόμενο ότι αυτό μπορεί να συμβεί-ειδικά στις μακροχρόνιες σχέσεις και ειδικά όσο οι άνθρωποι μεγαλώνουν και αποκτούν ανασφάλειες σε σχέση με το χρόνο- όμως αν μάθεις ότι έγινε με βεβαιότητα, ε όπως και να το κάνουμε τσούζει. και οι γυναίκες-ίσως και οι αντρες, δε γνωρίζω- έχουν την τάση να σκαλίζουν και να θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες.
εμένα μου φαίνεται πως σε αυτές τις περιπτώσεις καλύτερα να το βουλώνεις. το να το πεις δηλώνει πως απλα έχεις πολλές τύψεις που δεν μπορείς να χειριστείς, οπότε θες και να γίνεις και λίγο θυματάκι.....
αυτή είναι η άποψη μου, φυσικά και έχετε δικαίωμα να διαφωνείτε! :P
σε αυτό το σημείο θα διαφωνήσω.Εννοείται πως τα \"μυστικά\"
κάνουν κακό σε μία σχέση.Εννοείται πως αλλαζουν τα πάντα οταν ξερω την αλήθεια και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θέλω να την ξέρω.Προσωπικά πιο πολύ θα με πλήγωνε να μου λεει ψέματα.
βάζε το με το χέρι το password κάθε φορα, μην αφήνεις τους broswer να σώζουν το password σου,αν αυτό είναι η αιτία.
κοιτα να δεις εγω μπαινω μεσα επιλεγω σημερινα μυνηματα και κατω μου βγαζει loged in as hornetQuote:
hornet,
τι εννοείς με αυτό το \"αυτό με το password πως γίνεται?\" βάζουμε κάποιο password για να μπούμε, καλά δεν το έχεις πάρει πρέφα?
αυτο πως γινεται τι να κανω πες μου αναλυτικα γιατι δεν ειμαι το παιδι κομπιουτερQuote:
βάζε το με το χέρι το password κάθε φορα, μην αφήνεις τους broswer να σώζουν το password σου,αν αυτό είναι η αιτία.